George81 2 Μαρτίου 2014 #1 Share 2 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα! Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αλλάξω σε Κοινωνικό φυτεμενο ενυδρείο μιας και ωραία η Αφρική αλλά πολύ πέτρα !! Σαν σκεψη ειναι να μπουν 3 με 4 μεγαλα ψαρακια και αρκετα κοπαδοψαρα με εύκολα φυτά χωρίς co2.Το ενυδρείο είναι 140*45*55 με εξωτερικό φίλτρο eheim 2217 και εσωτερικό κυκλοφορητής 250lt/h. Τι προτείνετε? Υ.Γ. ελπίζω να κατασταλαξω κάπου τελικά να ησυχάσετε λαο εσείς!:lol: Ευχαριστώ Γιώργος Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαρτίου 2014 #2 Share 3 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα! Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αλλάξω σε Κοινωνικό φυτεμενο ενυδρείο μιας και ωραία η Αφρική αλλά πολύ πέτρα !! Σαν σκεψη ειναι να μπουν 3 με 4 μεγαλα ψαρακια και αρκετα κοπαδοψαρα με εύκολα φυτά χωρίς co2.Το ενυδρείο είναι 140*45*55 με εξωτερικό φίλτρο eheim 2217 και εσωτερικό κυκλοφορητής 250lt/h. Τι προτείνετε? Υ.Γ. ελπίζω να κατασταλαξω κάπου τελικά να ησυχάσετε λαο εσείς! Ευχαριστώ Γιώργος Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Τι εννοεις?Απο ψαρια η απο φυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 4 Μαρτίου 2014 Author #3 Share 4 Μαρτίου 2014 Ακόμα δεν έχω αποφασίσει να σας πω την αλήθεια. Αλλά αυτό το διάστημα φιλοξενώ 2 Oscar ενός φίλου οπότε παγώνει το εγχείρημα. Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2014 #4 Share 4 Μαρτίου 2014 Οταν ξεπαγωσει μας λες τι θες να κανεις και σου λεμε τις ιδεες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος