alextsak 2 Μαρτίου 2014 #1 Share 2 Μαρτίου 2014 (edited) Θέλω να αλλάξω το ήδη υπάρχον εξωτερικό φίλτρο που έχω με ένα μεγαλύτερο. Προς το παρών τα έχω και δουλεύουν και τα δύο μαζί. Μετά από πόσο καιρό μπορώ να βγάλω το παλιό; Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2014 - alextsak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 2 Μαρτίου 2014 #2 Share 2 Μαρτίου 2014 Αν το έχεις μαζί για πάνω από δυο εβδομάδες, βγάλε το παλιό και την επομένη κάνε μετρήσεις να δεις τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 2 Μαρτίου 2014 #3 Share 2 Μαρτίου 2014 Καλό θα ήταν να είχες μπολιάσει και το καινούργιο φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alextsak 2 Μαρτίου 2014 Author #4 Share 2 Μαρτίου 2014 Sera 130 εξωτερικό το παλιό Eheim Ecco 300 το καινούριο Έπρεπε αλλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Μαρτίου 2014 #5 Share 2 Μαρτίου 2014 Εγώ είχα αφήσει ένα μήνα περίπου και τα 2 φίλτρα μαζί! Και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος