Simson Zervas 2 Μαρτίου 2014 #1 Share 2 Μαρτίου 2014 Γεια σας.Λοιπον εχω ξεκινησει και φτιαχνω ενα ενυδρειο 120l περιπου 60x50x40 που προορίζεται για julidochromis transcriptus με καπιο ειδος κοχυλοψαρου δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο μου αρεσουν τα N.brevis και τα similis περισοτερο.Το θεμα μου ειναι εκτος το οτι δεν τα βρεισκω πουθενα στη θεσσαλονικη,θα εχω προβλημα σε αυτα τα λιτρα με τη συμβιωση και γενικα αν καπια ταιριαζουν καλυτερα.να και μια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Μαρτίου 2014 #2 Share 2 Μαρτίου 2014 Δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία να απαντήσω άλλα καλωσόρισες στην αφρικη!! :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2014 #3 Share 2 Μαρτίου 2014 Εχω την εντιπωση οτι το μηκος σου ειναι μικρο για 2 ειδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Μαρτίου 2014 #4 Share 2 Μαρτίου 2014 (edited) πάρα πολυ μικρό. Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simson Zervas 2 Μαρτίου 2014 Author #5 Share 2 Μαρτίου 2014 ναι δεν εχω πολυ μηκος απλα σκεφτομουν οτι εχω αρκετο πλατος,υψος και με πολες πετρες (κρυψωνες) και καλη οριοθετηση δεν θα ειχα προβλημα για 1 ζευγαρι απο καθε ειδος. Νομιζα πως ειμαι οριακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2014 #6 Share 2 Μαρτίου 2014 Στη Αφρικη παιζει ρολο το μηκος και οχι οι αλλες διαστασεις.Εγω σε 80 μηκος ειμαι οριακα για τα ειδη που ζητας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simson Zervas 2 Μαρτίου 2014 Author #7 Share 2 Μαρτίου 2014 μαλιστα οποτε πρεπει να παω σε 1 ειδος σε αυτο το ενυδρειο????δεν μπορω να συνδιασω καπια αλλα??? αν ναι τοτε θα δυσκολευτώ παρα πολυ,κοχιλια η πετρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 2 Μαρτίου 2014 #8 Share 2 Μαρτίου 2014 Τι εννοείς θα δυσκολευτείς ??? Αν πας σε ένα είδος και με τέτοιο μήκος Απο ότι καταλαβαίνω θα σου προτείνουν κοχυλοψαρα άρα κοχύλια και αν θες για decor βάλε καμία πετρούλα... Αλλά γενικά κοχύλια θέλουν.... Εγώ θα κοιταγα για altolamprologus compressiceps... !! Δεν ξέρω εάν σου αρέσει και αν θα συμφωνήσουν και τα άλλα παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαρτίου 2014 #9 Share 3 Μαρτίου 2014 (edited) Διαβασε εδω,εισαι στη πρωτη κατηγορια πιστευω με το μηκος 60. Εγω να φανταστεις που ειμαι στα ιδια λιτρα με σενα αλλα με μηκος 80 ειμαι στη 2η κατηγορια. Έγινε επεξεργασία 3 Μαρτίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simson Zervas 3 Μαρτίου 2014 Author #10 Share 3 Μαρτίου 2014 ναι αυτα τα εχω διαβασει και τα προφιλ των ψαριων.απλα διαβασα καπου αλου οτι τα brevis δεν κινουνται πανω απο 10-20cm απο τα κοχυλια τους και οτι τα juli ειναι σχεδον παντα πανω στις πετρες.επισης εχω δει στο ιντερνετ πολλους να κρατανε multi με juli μαζι σε παρομοια ενυδρεια με το δικο μου με καποιες αψιμαχιες αλλα γενικα εχουν και γεννες. οταν λεω θα δυσκολευτω εννοω οτι αν πρεπει να βαλω 1 ειδος δεν ξερω ποιο.μου αρεσουν και τα κοχυλοψαρα και τα πετροψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simson Zervas 2 Απριλίου 2014 Author #11 Share 2 Απριλίου 2014 Τελικά αποφάσισα να σας ακούσω και έτσι έβαλα 1 έτοιμο ζευγάρι julidochromis transcriptus όπου και θα παραμείνει μόνο του. να και ένα βίντεο..sorry για την ποιότητα http://tinypic.com/player.php?v=dmtjj9%3E&s=8#.UzxYmtJdUYk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Απριλίου 2014 #12 Share 2 Απριλίου 2014 Πολυ ωραια ψαρια και πολυ ωραιο στησιμο ενυδρειου! Να τα χαιρεσαι φιλε μου! Το ενυδρειο ειναι ετσι σκοτεινο λογω ποιοτητας βιντεο ή δεν εχεις τις λαμπες αναμενες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Απριλίου 2014 #13 Share 2 Απριλίου 2014 Μπραβο Σιμο πολυ ωραιο και χαιρομαι που τα ψαρακια σου ηρθαν μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simson Zervas 2 Απριλίου 2014 Author #14 Share 2 Απριλίου 2014 ευχαριστώ φίλε μου, το ενυδρείο φαίνεται έτσι και για τους 2 λόγους αλλά θα μπει σύντομα λάμπα.Αυτή τη στιγμή έχω ένα απλό φωτιστικό πάνω από το ενυδρείο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simson Zervas 2 Απριλίου 2014 Author #15 Share 2 Απριλίου 2014 ευχαριστώ paul ... έκανες καλή δουλειά και έφτασαν τελικά σώα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Απριλίου 2014 #16 Share 3 Απριλίου 2014 Μπράβο φίλε μου! Πολύ όμορφο! Δεν θα μετανιώσεις που διάλεξες ένα είδος. Για πες μας εξοπλισμό αν σου είναι εύκολο και τροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Απριλίου 2014 #17 Share 3 Απριλίου 2014 ευχαριστώ paul ... έκανες καλή δουλειά και έφτασαν τελικά σώα Εκανα οτι καλητερο μπορουσα για να φτασουν καλα Περιμενουμε νεα για το φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 3 Απριλίου 2014 #18 Share 3 Απριλίου 2014 ομορφα και νοικοκυρεμενα πραγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simson Zervas 5 Απριλίου 2014 Author #19 Share 5 Απριλίου 2014 λοιπόν φίλτρο έχω hailea 690 lt, θερμοστάτη 300 watt και τροφή haquoss cichlid gran juvenile και μια της tetra (δεν ξέρω ποια ακριβώς μου την έδωσε ένας φίλος). έχουν αρχίσει ήδη και βγάζουν άμμο από τη φωλιά τους. λέτε να είναι σημάδια γέννας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Απριλίου 2014 #20 Share 5 Απριλίου 2014 Όχι ακόμα , απλώς φτιάχνουν το ενυδρείο όπως το θέλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Οκτωβρίου 2014 #21 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Σιμο , τα ψαράκια πως πάνε? Είδες γεννά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simson Zervas 2 Νοεμβρίου 2014 Author #22 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Ναι γεννησανε και ηδη τα πρωτα φτασανε 1-2 εκατοστα....http://tinypic.com/player.php?v=24ebz0x%3E&s=8#.VFV0H9JdXP0 να και ενα video!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Νοεμβρίου 2014 #23 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο ρε φίλε χαίρομαι πολύ Να μας ενημερωνεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Νοεμβρίου 2014 #24 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Να σου ζήσουν φίλε μου!! Μπράβο και από εμένα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος