piranhas2 1 Μαρτίου 2014 #1 Share 1 Μαρτίου 2014 γεια σας παιδια χαλασε το συστημα φτερωτης του φιλτρου 2217 το πώμα που κολλάει στην φτερωτη αποκολλήθηκε το οποιο το κολλησα με κολλα στιγμης και ειναι οκ αλλα εσπασε το πλαστικο αξωνακι (το οποιο ηταν ήδη ποιο μικρο στο μηκος απο την προπελα το πηρα μεταχειρισμενο το φιλτρο αλλα δουλευε μια χαρα ) εβαλα σαν προσωρινή λυση μια μπατονετα εκανε πολυ θορυβο αλλα τωρα σταμάτησε η μπατονετα ποιο μικρη στο μηκος απο την προπελα , δουλευει μια χαρα , λεω επειδη δεν μπορω να βρω ανταλακτηκα αμμεσα να βαλω ανοξείδωτο συρμα για μόνιμα εχει δοκιμασει κανεις θα εχω κανενα θεμα? αν εχει καποιος ανταλακτηνα η που μπορω να βρω ας μου πει η αν καποιος μπορει να μου ακριβος το μηκος που εχει το αξωνακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
orestispap2001 23 Μαρτίου 2014 #2 Share 23 Μαρτίου 2014 Φιλε εγω σε 2213 εκανα ακριβως το ιδιο με την μπατονετα αλλα μαζι με ανοξειδοτο συρμα και ειναι οκ.... Καντο ειναι κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος