Orfeus 4 Μαρτίου 2014 #76 Share 4 Μαρτίου 2014 Το ενα εξαμηνο μεταξυ μας,δεν ειναι τπτ.Περισσοτερο μαρκετινγκ παρα εξασφαλιση.Στο μανιουαλ του aquatlantis γράφει ότι η εταιρεία εγγυάται "την συναρμολογηση για 6 μηνες".Επαγωγικα συναρμολογηση ειναι οι σιλικονες...Εμενα το hailea δε με βολεψε και σαν υψος.Για αυτοκαι δεν το πηρα.(οχι λογο εγγυησης,αν υπαρχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Μαρτίου 2014 #77 Share 4 Μαρτίου 2014 Εγω θα επερνα η το juwel η το eheim... Σε ενα juwel που εχω, πριν 10 μερες περιπου, του αλλαξα το συστημα φωτισμου απο Τ8 15βατ στε Τ5 24βατ, κοστισε περιπου 25€ μαζι με λαμπα juwel high lite... Το hailea ημουν ετοιμος να το παρω καποια φεγγαρια, αλλα δεν θυμαμε τι λαμπα περνει....δεν το πηρα γιατι ειχα ηδη ενα 60ρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 4 Μαρτίου 2014 Author #78 Share 4 Μαρτίου 2014 To hailea εχω αρχισει να το αποκλειω για πολλους λογους και ας εχει καλυτερο φωτισμο σε Watt γτ αυτο που ειδα μου φανηκε χειροτερο! Διαβασα σε ενα θεμα οτι τα ευκολα φυτα θελουν 0.25W/l = 0,25Wx60l=15W! Αρα λεω να παω ή στο juwel ή στο eheim και αν οπως λες Akrida με 25 ευρω βαζω Τ5 τοτε μια χαρα ολα(ετσι πιστευω )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2014 #79 Share 4 Μαρτίου 2014 Τα ευκολα φυτα ξεκινουν απο 0.25W/l. Αν σε παιρνει το καπακι να βαλεις αργοτερα αλλη μια λαμπα τοτε παρτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Μαρτίου 2014 #80 Share 4 Μαρτίου 2014 (edited) Οταν με το καλο ερθεις για καφεδακι, θα σου δειξω πως το εκανα και τι υλικα θελει, το κοστος για δυο λαμπες το πολυ να ανεβενει 10€, δεν ξερω κατα ποσο θα περνει 2 λαμπες, αλλα θα την βρουμε την λυση ευκολα, απλα πρεπει να το εχουμε για μετρηματα και τα σχετικα.... Απλα προτηνω juwel-eheim, για την ποιοτητα των υλικων, καλο και το hailea, αλλα αλλιως ακουγετε....τιποτα παραπανω.... Το juwel record 600 με Τ5 δεν βγαινει;; Κανε μια ερευνα και για αυτο...... 60 λιτρα(μεικτα) ειναι και αυτο.... Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2014 #81 Share 4 Μαρτίου 2014 (edited) Αν δεν κανω λαθος το juwel βγανει με τ8. Edit : http://www.juwel-aquarium.de/en/Products/Aquariums/Rekord-Line/Rekord-600-Int.html Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Μαρτίου 2014 #82 Share 4 Μαρτίου 2014 (edited) Τωρα τελευταια που το εψαχνα ειδα και με Τ5, στο site της juwel.... Τωρα ομως δεν το βρισκω :/ Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2014 #83 Share 4 Μαρτίου 2014 Το site της juwel σου εβαλα πιο πανω Αγγελε.Ασε που το εχει και ενας φιλος και το ξερω οτι εχει τ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 4 Μαρτίου 2014 Author #84 Share 4 Μαρτίου 2014 (edited) Σε οτι σιτε το εψαξα τωρα μονο με Τ8 το βρηκα ειναι καλυτερο απο το korrall 60 στο οτι εχει μεγαλυτερο φιλτρο(ως μεγεθος οχι λιτρα) και ειναι 63λιτρα στην διπλασια τιμη! Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2014 - ValeAq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Μαρτίου 2014 #85 Share 4 Μαρτίου 2014 (edited) Το ειδα ραστα αλλα πριν 10 μερες το εψαχνα και δεν θυμαμε που το ειδα :/ Τεσπα, αμα το βρω θα το ποσταρω, γιατι ελεγα μηπως αλλαζα ολο το καπακι, αλλα δεν αξιζε τα χρηματα.... Δεν αξιζει βαλε, με δυο ακροφυσια, ενα μπαλαστ και μια λαμπα το ελυσες το θεμα Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Μαρτίου 2014 #86 Share 4 Μαρτίου 2014 Αγγελε παντα ετσι εβγαινε ρε συ,με τ8.Μαλλον το μπερδευεις με καποιο αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 4 Μαρτίου 2014 Author #87 Share 4 Μαρτίου 2014 Οποτε Αγγελε αν εχω θεμα με τον φωτισμο (μακαρι οχι για να μην ασχολουμε και με αυτο) εχεις φθηνη λυση για DIY ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Μαρτίου 2014 #88 Share 5 Μαρτίου 2014 Το juwel το 60αρι το εχω κι εγω,οχι ομως το coral,εγω εχω το record... Το coral βγαινει με μια διπλη λαμπα PL στα 20 watt http://www.juwel-aquarium.de/en/Products/Aquariums/Korall/Korall-60-Int.html#!juwel-000000000000023860 Το record βγαινει με μια T8 στα 15watt http://www.juwel-aquarium.de/en/Products/Aquariums/Rekord-Line/Rekord-600-Int.html#!juwel-000000000000021600 Το record εχει μεγαλυτερο φιλτρο.... Παντως ψηνομαι κι εγω να αλλαξω την Τ8 με Τ5 στο record οποτε......Akrida εχεις δουλεια στην συναντηση!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Μαρτίου 2014 #89 Share 5 Μαρτίου 2014 Ελατε ρε, ευκολο ειναι, 2 στεγανα ακροφυσια τ5(αυτα ειναι λιγο δυσκλοκαλι) και ενα μπαλαστ 25βατ και ανω(οτι βρητε, εγω ειχα ενα 39βατ :Ρ).... Πρεπει να γινει μια φορα με φωρο και ενα μικρο κειμενακι να υπαρχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Μαρτίου 2014 #90 Share 5 Μαρτίου 2014 Ελατε ρε, ευκολο ειναι, 2 στεγανα ακροφυσια τ5(αυτα ειναι λιγο δυσκλοκαλι) και ενα μπαλαστ 25βατ και ανω(οτι βρητε, εγω ειχα ενα 39βατ :Ρ).... Πρεπει να γινει μια φορα με φωρο και ενα μικρο κειμενακι να υπαρχει.... Ναι ρε πανευκολο!!!!Αντε και τα βρηκα τα ακροφυσια και το μπαλαστ(που δεν ξερω τι ειναι!!!)πως θα τα αλλαξω?????? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Μαρτίου 2014 #91 Share 5 Μαρτίου 2014 (edited) Θα φορεσει μια παραδοσιακη ποδια των Ινκας και οταν ο ηλιος ειναι στον οικο της οριδας θα αναψης μια μπλε φωτια και θα κανεις μια θυσια 5 θυληκα apple snails(παρθενα παντα!) σπαζοντας τα χορευωντας τον χορο της βροχης Οκ οκ, περα απ την πλακα, το σαββατο θα τα πουμε απο κοντα Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2014 - Akridas66 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Μαρτίου 2014 #92 Share 5 Μαρτίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαρτίου 2014 #93 Share 5 Μαρτίου 2014 Ελατε ρε, ευκολο ειναι, 2 στεγανα ακροφυσια τ5(αυτα ειναι λιγο δυσκλοκαλι) και ενα μπαλαστ 25βατ και ανω(οτι βρητε, εγω ειχα ενα 39βατ :Ρ).... Πρεπει να γινει μια φορα με φωρο και ενα μικρο κειμενακι να υπαρχει.... Αντε φτιαχτο ρε Αγγελε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Μαρτίου 2014 #94 Share 5 Μαρτίου 2014 (edited) Δεν το σκευτηκα ρε Ραστα, το 'χα ευκολα αμα ξανατυχει θα το κανω και θα σας το στειλω να το ανεβασεται.... Κατσε γιατι μπορει να το κανω στο μεγαλο(με τον ιδιο τροπο γινεται) οταν φυγουν τα χρυσοψαρα.... Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαρτίου 2014 #95 Share 5 Μαρτίου 2014 Εεεεε για σενα μπορει να ειναι ευκολο,για καποιους ομως ειναι βουνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Μαρτίου 2014 #96 Share 5 Μαρτίου 2014 Εεεεε για σενα μπορει να ειναι ευκολο,για καποιους ομως ειναι βουνο. Πέστα! Εδώ εμείς μια λάμπα δεν ξέραμε να αλλάξουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαρτίου 2014 #97 Share 5 Μαρτίου 2014 Πέστα! Εδώ εμείς μια λάμπα δεν ξέραμε να αλλάξουμε! αχαχαχααχαχαχ ειδες,για σας δουλευω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 13 Απριλίου 2014 Author #98 Share 13 Απριλίου 2014 Επανερχομαι με νεοτερα για την πορεια μου στο χομπυ.... Αγοραστηκε ενυδρειο και ολα τα παρελκομενα λειτουργιας του συν ξυλο,βακτηρια,τροφη και αντιχλωριο! Το ενυδρειο τρεχει εδω και μερες αδειο φυσικα για τον κυκλο,η θερμοκρασια σταθερα 26-26,5 , μπολι απο Akridas66 που φυσικα τον ευχαριστω οχι μονο για το μπολι αλλα και για ολη την βοηθεια του και τις συμβουλες του! Τωρα μενει να βαλω/βρω φυτα! Ο βυθος αποτελειται μαυρο χαλικι στο μεγαλυτερο ποσοστο του και στις ακρες καφε ψιλο χαλικι για φυτεμα και στο κεντρο ενα "ομορφο"(για μενα) ξυλο οπου θα δεχτει επανω του φυτα για να ομορφυνει και το κεντρο του ενυδρειου! Τα υγρα τεστ api θα τα παραλαβω την Τριτη για να δουμε που βρισκομαστε! Μια εικονα..... Παρατηρησεις / συμβουλες θα εκτιμηθουν ...αχαχ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Απριλίου 2014 #99 Share 13 Απριλίου 2014 (edited) Το σιποραξ γιατι το εχεις χημα στο βυθο? Επισης αυτο που βλεπω στη γωνια ειναι υποστρωμα η χαλικι καφε σκετο? Έγινε επεξεργασία 13 Απριλίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 13 Απριλίου 2014 Author #100 Share 13 Απριλίου 2014 Το σιποραξ γιατι το εχεις χημα στο βυθο? μου εδωσε παραπανω και αυτο περισσευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος