Akridas66 28 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω για την ωραια και καλα σφραγισμενη συσκευασια οπως επισης για τον τροπο και την ταχυτητα απαντησεις σας στις αποριες μου....Καλες δουλειες σας ευχωμαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaterWaves 28 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω για την ωραια και καλα σφραγισμενη συσκευασια οπως επισης για τον τροπο και την ταχυτητα απαντησεις σας στις αποριες μου.... Καλες δουλειες σας ευχωμαι!!!! Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyrval 6 Μαρτίου 2015 #3 Share 6 Μαρτίου 2015 Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για την άψογη εξυπηρέτηση. Ο Νίκος επισκεύασε την όσμωσή μου και μου την έδωσε σε άψογη κατάσταση πάλι, χωρίς να ζητήσει ούτε μισό ευρώ. Από τις σπάνιες περιπτώσεις επαγγελματιών σε όλους τους χώρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Μαρτίου 2015 #4 Share 6 Μαρτίου 2015 Το ίδιοι συνέβη και με εμένα με την επισκευή της RO μου! Μπράβο και πάλι παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaterWaves 27 Μαρτίου 2015 #5 Share 27 Μαρτίου 2015 Το ίδιοι συνέβη και με εμένα με την επισκευή της RO μου! Μπράβο και πάλι παιδιά! Ευχαριστούμε και πάλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος