mimikos15 28 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 ειδα σημερα τα helena μου το ενα πανω στο αλλο,ζευγαρωνουν η κανουν διαφορα ακροβατικα πανω στην ανουμπια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον το πρωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 28 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον το πρωτο. παντοσ μου φενετε παραξενο ,ηπαρχουν μονο αυτα τα 2 μεσα τα πετυχα να ειναι το ενα αρσενικο και το αλλο θυλικο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 28 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 ειδα σημερα τα helena μου το ενα πανω στο αλλο,ζευγαρωνουν η κανουν διαφορα ακροβατικα πανω στην ανουμπια?? Κοίτα, το ένα δνε αποκλείει το άλλο. Στο σεξ ο καθένας όπως τη βρίσκει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 παντοσ μου φενετε παραξενο ,ηπαρχουν μονο αυτα τα 2 μεσα τα πετυχα να ειναι το ενα αρσενικο και το αλλο θυλικο?? Και εγω αυτο ειχα παθει αλλα δεν ειχα δει πολλα μικρα (ισα ισα 2-3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 28 Φεβρουαρίου 2014 Author #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω αυτο ειχα παθει αλλα δεν ειχα δει πολλα μικρα (ισα ισα 2-3) παντοσ πηγα ειδα μετα εκει μπας και εχουν αφισει κανενα αυγο....αλλα δν ειδα τπτ οσο και να εψαξα! Κοίτα, το ένα δνε αποκλείει το άλλο. Στο σεξ ο καθένας όπως τη βρίσκει. χαχαχαχαχαχαχαχα, δηλαδη να αρχιζω να φοβαμαι οτι γινοντε περιεργα στο ενυδριο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Απ οτι ξερω τα αυγα τα αφηνουν μεσα στο χαλικι,οπωτε δεν προκειτε να τα βρεις παρα μονο οταν μεγαλωσουν αρκετα τα μικρα και βγουν εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 28 Φεβρουαρίου 2014 Author #8 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Απ οτι ξερω τα αυγα τα αφηνουν μεσα στο χαλικι,οπωτε δεν προκειτε να τα βρεις παρα μονο οταν μεγαλωσουν αρκετα τα μικρα και βγουν εξω. ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια ξες μηπως μετα απο ποσο καιρο βγαινουν για να τα καμαρωσω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Φεβρουαρίου 2014 #9 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Οχι δεν ξερω δυστοιχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον κατευθειαν θα δεις μικρα (ποτε δεν ειχα δει αυγα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Φεβρουαρίου 2014 #11 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Γενικα τα helena δεν κανουν και πολλα αυγα ισως και 2-3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Αν βγάλεις μικρά Helena και θες να ξεφορτωθείς μερικά, εγώ εδώ είμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Γενικα τα helena δεν κανουν και πολλα αυγα ισως και 2-3! Εμένα γιατι είχαν γεμίσει τον τόπο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 28 Φεβρουαρίου 2014 #14 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Αλγη ειναι ολο αυτο στην αλγουμπια??!!!! :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 1 Μαρτίου 2014 Author #15 Share 1 Μαρτίου 2014 Αν βγάλεις μικρά Helena και θες να ξεφορτωθείς μερικά, εγώ εδώ είμαι! θα εχω το νου μου φιλε μου... Αλγη ειναι ολο αυτο στην αλγουμπια??!!!! :-p εχω λιγο αλγη στο ενυδριο....γενικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 2 Μαρτίου 2014 Author #16 Share 2 Μαρτίου 2014 (edited) καλημερα παιδια, ειδα πριν λιγο τον βραχο ,και εχει πανω ενα διαφανες πραγματακι με ενα μπαλακι μεσα μηπως ειναι αυγα που λεγαμε?? δεν ξερω αν φενεται καλα στην φωτογραφια εχει κιαλα τετοια αλλα δεν φαινονται καλα επειδη ειναι απο πισω .... Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2014 - mimikos15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Μαρτίου 2014 #17 Share 2 Μαρτίου 2014 (edited) Αυγά είναι. Αν κοιτάξεις καλά θα βρεις κι άλλα κυρίως σε καμια σχισμή από κανά ξύλο. Έγινε επεξεργασία 2 Μαρτίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 2 Μαρτίου 2014 Author #18 Share 2 Μαρτίου 2014 δεν εχω ξυλο μεσα...αυτος ο βραχος εχει καμια 7-8 τετοιο πανω....υπαρχει περιπτωση καμια γαριδα να με τα φαει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Μαρτίου 2014 #19 Share 2 Μαρτίου 2014 Εγώ τα είχα για πολύ καιρό πάνω στο ξύλο και δε μου τα πείραξε ποτέ κανένα ψάρι. Βεβαια ποτέ δεν εκολάφθηκαν και ποτέ δεν είδα περισσότερα από τα δύο Helena που είχα στο ενυδρείο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 2 Μαρτίου 2014 Author #20 Share 2 Μαρτίου 2014 ωχχ....υπαχρει και αυτη η περιπτωση?? δεν πειραζει,εγω θα περιμενω και οτι γινει ποτε δεν ξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Μαρτίου 2014 #21 Share 2 Μαρτίου 2014 Άσχετο με τα αυγά, αλλά μήπως έχεις θεματάκι με άλγη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 3 Μαρτίου 2014 Author #22 Share 3 Μαρτίου 2014 δεν ξερω για να σε πω την αλιθεια....το ενυδριο ειναι ετσι εδω και 4 χρονια....που και που βγαζει και λιγο πρασινη στο τζαμι... και για φωτισμο εχω μονο μια 24 watt ,που ειχε οταν το πηρα απο μονο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος