MichalisK 26 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, Έχω στήσει εδώ και 8 χρόνια ένα FOWLR 250lt της Akvastabil. Tα τελευταία 2 χρόνια αναπτύσσεται με επεκτατικές βλέψεις ο οργανισμός της φωτογραφίας. Τί είναι? Είναι ωφέλιμο για το ενυδρείο? Πώς να χειριστώ την ανάπτυξή του πάνω στον βράχο? Ευχαριστώ εκ τών προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 26 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Για ποριτη μου φαίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 εχεις καποιο αγγελοψαρο στο ενυδρειο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalisK 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #4 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ένα bicolor. Tα υπόλοιπα είναι: 1)crhromis retrofasciata (7) 2) Lo 3) chelmon 4)spotted mandarin 5)six line wrasse 6)puellaris 7)Banded coral shrimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalisK 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #5 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ξέχασα και τον γέροντα tomato clownfish... (κλείνει 8 χρόνια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Σε ρωτησα για αγγελοψαρο γιατι αυτο που βλεπω μοιαζει με σπογγο,και καποια αγγελοψαρα τους τρωνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος