Popular Post FotisGt 25 Φεβρουαρίου 2014 Popular Post #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Όλοι ξέρετε πως στις εκδηλώσεις μας κληρώνονται δώρα από χορηγίες καταστημάτων, ακόμα και ιδιωτών. Αυτό που μπήκα και αντίκρισα σήμερα, το θεωρώ άνευ προηγουμένου..... Κάποιοι άνθρωποι τρέχουν, κάποιοι άνθρωποι δίνουν απλόχερα δώρα για να αισθανθούμε τη χαρά οτι κερδίσαμε κάτι. Άλλοι ίσως το χρειάζονται, άλλοι ίσως όχι. Πολλές φορές ανταλλάσσουμε μεταξύ μας εξοπλισμό που δε χρειαζόμαστε και τον έχουμε πληρώσει. Μπορούμε να το κάνουμε και για εξοπλισμό που μας έχει χαριστεί ή τον έχουμε κερδίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Όχι όμως πώληση ρε παιδιά.... Για όνομα του θεού! Μπορεί να είμαι εγώ περίεργος, μπορεί να είναι δύσκολες εποχές αλλά αυτό είναι το λιγότερο ντροπή! Έχει δοθεί ήδη εντολή στον αρμόδιο συντονιστή να κατεβάσει τις αγγελίες που περιέχουν δώρα από την κοπή της πίτας. Δε θέλω να ακούσω κανένα παράπονο και δε θέλω να το ξαναδώ ποτέ και από κανέναν! Όλη η ευθύνη της απόφασης βαρύνει εμένα προσωπικά, με όποιο τίμημα. Όποιος είναι αντίθετος, ευχαρίστως να επικοινωνήσει με τους Admin και να το αναφέρει. Ευχαριστώ και ειλικρινά λυπάμαι που έφτασα στο σημείο να δω τέτοια πράγματα και να γράψω αυτό το κείμενο. Περαστικά μας κύριοι...... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Αυτονόητα πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 25 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω με τα λεγομενά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 25 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 μπραβο Φωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 25 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Σωστός φίλε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 25 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 25 Φεβρουαρίου 2014 #8 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Μαζί σου Φώτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 25 Φεβρουαρίου 2014 #9 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 FotisGt είμαι 1000% σύμφωνος με τα λεγόμενα σου Αυτονόητα πράγματα! safarpn μην ξεχνάς ότι "τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται και τα δε δυσκόλως, αγνοούνται" για πάρα πολλούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Φεβρουαρίου 2014 #11 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Πράγματι τέτοιες ενέργειες χτυπάνε άσχημα την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν και άλλες λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που "τραγούδαγε" μόλις είδα την αγγελία!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Θα συμφωνήσω στο έπακρο κύριε Φώτη μας!Είναι ντροπή να πουλάμε κάτι το οποίο πήραμε δωρεάν.....Αν δεν το χρειαζόμαστε τότε απλά το δίνουμε σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή το βάζουμε στην αποθήκη μας...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Φεβρουαρίου 2014 #14 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Επισης ερχαιτε και το μπαζααρ, δωστε τα εκει και μπορει και να βρητε αυτο που ψαχνετε.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 25 Φεβρουαρίου 2014 #15 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Φώτη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 25 Φεβρουαρίου 2014 #16 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Εβγαλα σπυρακια χθες που την ειδα αλλα δεν μου πεφτει λογος καθως ειμαι πολυ νεος αναμεσα σας....+1 και απο μενα....παρεπιπτοντως ποτε θα γινει καποια συναντηση αθηνα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Φεβρουαρίου 2014 #17 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Εβγαλα σπυρακια χθες που την ειδα αλλα δεν μου πεφτει λογος καθως ειμαι πολυ νεος αναμεσα σας....+1 και απο μενα....παρεπιπτοντως ποτε θα γινει καποια συναντηση αθηνα ?? http://www.aquazone.gr/forums/topic/92945-adhieneuoeei-dhunoo-iaoey/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Φεβρουαρίου 2014 #18 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Αγαπητέ Φώτη! Αν μπορώ, θα ήθελα κι εγώ από την μεριά μου να είμαι μαζί σου απέναντι σε αυτό. Εβγαλα σπυρακια χθες που την ειδα αλλα δεν μου πεφτει λογος καθως ειμαι πολυ νεος αναμεσα σας....+1 και απο μενα....παρεπιπτοντως ποτε θα γινει καποια συναντηση αθηνα ?? Φίλε Λουκά ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/topic/91550-icieassaao-ooiaiothoaaeo-aquazone-2014/ Επίσης και εδώ εάν θέλεις: http://www.aquazone.gr/forums/topic/92945-adhieneuoeei-dhunoo-iaoey/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 25 Φεβρουαρίου 2014 #19 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 + 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Φεβρουαρίου 2014 #20 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Εβγαλα σπυρακια χθες που την ειδα αλλα δεν μου πεφτει λογος καθως ειμαι πολυ νεος αναμεσα σας....+1 και απο μενα....παρεπιπτοντως ποτε θα γινει καποια συναντηση αθηνα ?? Φιλε Λουκα δεν υπαρχει νεος και παλιος.Υπαρχει παρεα.Οι καιροι ειναι δυσκολοι και επιβαλλεται να ειμαστε μια παρεα. Φωτη με βρισκεις απολυτα συμφωνο με το σκεπτικο σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Φεβρουαρίου 2014 #21 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια ειμαι ο μονος που διαφωνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Φεβρουαρίου 2014 #22 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Θοδωρή, αν ήθελε να το κάνει, θα έπρεπε να το κάνει εκτός ΑΖ. Μπορούσε να βάλει αγγελία σε γνωστό site αγοραπωλησιών ή κάπου αλλού τέλος πάντων (περιοδικα κτλ) αλλά να το κάνει μέσα από το φόρουμ; φαίνεται "κάπως". Είναι σα να σου φέρουν δώρο στη γιορτή σου και αφού το ανοίξεις και δεις οτι κάτι παρόμοιο έχεις, να βγάλεις ανακοίνωση στο σαλόνι στους λοιπούς καλεσμένους οτι το πουλάς. Πως θα φαίνονταν αυτό στον επισκέπτη που σου έφερε το δώρο; είναι το ίδιο και με την περίπτωση για την οποία συζητούμε. Είναι ελαφρώς προσβλητικό τόσο για τον δωροθέτη όσο και για το φόρουμ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 25 Φεβρουαρίου 2014 #23 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Φωτη μπραβο σου που εκανες το θεμα. Οποιοσδηποτε κανει τετοιες ενεργειες μεσα σε αυτο το φορουμ ειναι αυτοματος εξω απο αυτο και το υπεροχο κλιμα αλληλοβοηθειας που υπαρχει. Κριμα για τα παιδια που προσφερουν απλοχερα για να βοηθησουν αλλα ατομα στο χομπυ (πχ Αιολος. Αυτον γνωριζω εγω προσωπικα, ειμαι σιγουρος οτι και πολυ αλλοι το κανουν και συγχαρητηρια και παλι) Κριμα για αυτους που συμπεριφερονται ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Φεβρουαρίου 2014 #24 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Τι εγινε ρε παιδια;; Για ποια αγγελια λετε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 25 Φεβρουαρίου 2014 #25 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια ειμαι ο μονος που διαφωνω; Σε περίπτωση που κάποιος έχει οικονομικές δυσκολίες κι επιλέγει να πουλήσει κάτι που του χάρισαν, δεν θα τον κατηγορήσω, ακόμη και αν διαφωνώ, γιατί μπορεί να συντρέχουν σοβαροί λόγοι. ΑΛΛΑ θεωρώ κι εγώ άσχημο και αγενές το να τα πουλήσει εδώ, ας το κάνει τουλάχιστον κάπου αλλού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος