Discos 24 Μαίου 2007 #101 Share 24 Μαίου 2007 Ωραιο το ενυδρειο σου, καθαρος ο βραχος αλλα ο βραχος σου εαν μπορουσε να εμπαινε λιγο διαφορετικα ισως να σου εδινε ποιο πολλες θεσεις για κοραλλια. Μπορει να εχεις προβλημα με τις θεσεις στο μελλον ετσι οπως το βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 31 Αυγούστου 2007 Author #102 Share 31 Αυγούστου 2007 Καληέρα. παρακαλώ θέλω την γνώμη σας για την πρόοδο του ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 31 Αυγούστου 2007 Author #103 Share 31 Αυγούστου 2007 και μία κοντινή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 31 Αυγούστου 2007 Author #104 Share 31 Αυγούστου 2007 και άλλη μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 31 Αυγούστου 2007 Author #105 Share 31 Αυγούστου 2007 Αλλη μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Αυγούστου 2007 #106 Share 31 Αυγούστου 2007 Πολύ ωραίο δείχνει το ενυδρείο σου, μετά από τέσσερις περίπου μήνες λειτουργίας. Όσο παλιώνει, τόσο θα γίνεται καλύτερο, γιατί παράλληλα και εσύ θα γίνεσαι καλύτερος, αποκτώντας γνώσεις και εμπειρία. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 31 Αυγούστου 2007 #107 Share 31 Αυγούστου 2007 Ζήση να σου ζήσει !!! Πολύ όμορφο με καλές προοπτικές για καλύτερα. Στη θέση σου δε θα έβαζα τόσα Μαλακά και θα πήγαινα για περισσότερα LPS με περισσότερο χρώμα στα ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 31 Αυγούστου 2007 #108 Share 31 Αυγούστου 2007 Ζηση πολυ ομορφο.Μπραβο.Οταν ειναι να ξαναερθεις Θεσσαλονικη φερε μας και κανα φραγκακι (να δω που θα το χωρέσω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Αυγούστου 2007 #109 Share 31 Αυγούστου 2007 Μπράβο Ζήση πολύ καλή η πορεία του ενυδρείου σου... Στοπ στα μαλακά και ώρα να φορτώσεις κάμποσα lps......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 5 Σεπτεμβρίου 2007 Author #110 Share 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα. Σάς ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Θέλω την βοηθειά σας. Εχω ΝΟ3 στο 25.Εκανα δύο αλλαγές νερού σε μία ευδομάδα 40lt και 40lt και παραμένει 25. Τι να κάνω;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 5 Σεπτεμβρίου 2007 #111 Share 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα. Σάς ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Θέλω την βοηθειά σας. Εχω ΝΟ3 στο 25.Εκανα δύο αλλαγές νερού σε μία ευδομάδα 40lt και 40lt και παραμένει 25. Τι να κάνω;;;;; Όσο στρώνει τόσο θα πέφτουν.Πάντα με καλή κυκλοφορία. Για άμεσα αποτελέσματα . ή περιόρισε το τάισμα , ή βάλε μια τουφίτσα chaeto. Πάντως για τα μαλακά που έχεις δεν είσαι σε συναγερμό , αλλά σε ενγρήγορση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 5 Σεπτεμβρίου 2007 #112 Share 5 Σεπτεμβρίου 2007 όπως λέει και ο Στάθης ο χρόνος είναι καθοριστικός παράγοντας στη μείωση των νιτρικών .. αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις όπως ζωντανός βράχος , βαθύ υπόστρωμα άμμου , άλγη , όχι πολλά ψάρια με ποιο τεστ μετράς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 5 Σεπτεμβρίου 2007 #113 Share 5 Σεπτεμβρίου 2007 Με ποιο test μετράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 6 Σεπτεμβρίου 2007 Author #114 Share 6 Σεπτεμβρίου 2007 Με Salifert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Σεπτεμβρίου 2007 #115 Share 6 Σεπτεμβρίου 2007 Οπότε το 25, είναι 25! Ενοώ ότι δεν έχεις σημαντική απόκλιση απο την ένδειξη. Την δεδομένη χρονική στιγμή νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να δημιουργήσεις DSB καθώς θα δημιουργήσεις μεγάλη αναστάτωση. Θα σου πρότεινα πιο συχνές αλαγές νερού και την προσθήκη μιας μικρής ποσότητας chaeto. Με τις κινήσεις αυτές και με προσοχή στο τάισμα φυσικά θα πας μια χαρά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 6 Σεπτεμβρίου 2007 Author #116 Share 6 Σεπτεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 18 Σεπτεμβρίου 2007 #117 Share 18 Σεπτεμβρίου 2007 Έχουμε κάποιες εξελήξεις με το θέμα των νιτρικών?? Παρατήρησες κάποια μείωση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 20 Σεπτεμβρίου 2007 Author #118 Share 20 Σεπτεμβρίου 2007 Στάθη καλημέρα. Η τιμή είναι σταθερή στο 25 εδω και ένα μήνα. εχω κάνει δύο αλλαγέσς νέρου από 40 lt και δέν λέει να κατέβει. Τι λέτε να κάνω::::::: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Σεπτεμβρίου 2007 #119 Share 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως πρέπει να κάνεις κάποια δίαιτα στα ψαράκια σου??? Παρατήρησα ότι, όταν δεν είχες ψάρια στο ενυδρείο σου, οι τιμές των νιτρικών ήταν 10ppm. Από τη στιγμή που μπήκαν ψάρια, ανέβηκαν στα 25. Μήπως ταίζεις περισσότερο από όσο χρειάζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 21 Σεπτεμβρίου 2007 Author #120 Share 21 Σεπτεμβρίου 2007 Νίκο καλημέρα. Η τροφή που ταίζω είναι μία φορά την ημέρα λίγα flakes και μία φορά την ευδομάδα μισό κύβο κατ/μένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Σεπτεμβρίου 2007 #121 Share 22 Σεπτεμβρίου 2007 Θα σου πρότεινα ένα δυχτάκι με λίγη chaeto σε μια άκρη του ενυδρείου σου!!! Σίγουρα αν ταίζεις πολύ είναι ένα θέμα αλλά με αλλαγές νερού και chaeto είναι σίγουρο ότι τα νιτρικά θα μηδενιστουν σε σύντομο χρονικό διάστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 26 Σεπτεμβρίου 2007 Author #122 Share 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως έχει κάποιος να μου δώσει ή μπορεί να μου πει που μπορώ να αγοράσω λίγη chaeto για να απαλειφθει το πρόβλημα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Σεπτεμβρίου 2007 #123 Share 26 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως έχει κάποιος να μου δώσει ή μπορεί να μου πει που μπορώ να αγοράσω λίγη chaeto για να απαλειφθει το πρόβλημα;;;;; Chaeto, υπάρχει άφθονη, αλλά που σκέφτεσαι να τη βάλεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 26 Σεπτεμβρίου 2007 Author #124 Share 26 Σεπτεμβρίου 2007 Νίκο λέω, να τη βάλω σε ένα δυχτάκι και να τη τοποθετήσω στο δεξί μέρος του ενυδρείου και να τη δέσω απο ενα βράχο. Εσύ τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Σεπτεμβρίου 2007 #125 Share 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλή η ιδέα σου. Μπορεί όμως, για λόγους αισθητικής, να τη δέσεις με ένα λασιχάκι, σε ένα βραχάκι, σχηματίζοντας μπάλα. Εφόσον οι συνθήκες είναι καλές, η άλγη δεν σκορπάει, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να βγάζεις το βραχάκι με τη άλγη, όποτε θέλεις, ώστε να την κλαδεύεις ή να την τακτοποιείς. Αν σε εξυπηρετεί η περιοχή μου, μπορείς να έλθεις σπίτι μου να σου δώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος