gregkn73 22 Ιουλίου 2014 #126 Share 22 Ιουλίου 2014 Τώρα αν υπάρχουν οργανικά που δεν μπορεί να τα αποβάλλει και συσσορεύονται με αποτέλεσμα να έρθει νωρίτερα το old tank syndrome ,είναι μια θεωρία που μπορεί να έχει βάση μπορεί και όχι. Σταθη τι εννοεις για συσσορευση οργανικων που δεν μπορει να αποβαλει το ATS? Στον αραγωνιτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 22 Ιουλίου 2014 Author #127 Share 22 Ιουλίου 2014 Γενικά όπου μπορούν να συσσορευτούν, στον αραγωνίτη και στα βράχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 23 Ιουλίου 2014 #128 Share 23 Ιουλίου 2014 (edited) Καλα δεν νομίζω να εχεις θεμα με old tank syndrome. Μου ακουγετε extreme. Απλα δεν θα μπορουσα να εχω ενυδρειο ευκολα χωρις ενα οποιοδηπωτε αξιοπρεπές σκιμμερ. Παντως χαίρομαι που εχεις βρει τις ισορροπίες στο ενυδρειο σου. Πολυ θετικό σημάδι οτι απο εδω και μπρος μονο καλα σου έρχονται και πιστευω θα το δουμε σιγα σιγα να γινεται. Πιστευω οτι τα καλυτερα έρχονται Έγινε επεξεργασία 23 Ιουλίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 24 Ιουλίου 2014 Author #129 Share 24 Ιουλίου 2014 Μιας και φθάνουν οι μέρες των διακοπών μερικές πρόχειρες πριν φύγω.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 24 Ιουλίου 2014 #130 Share 24 Ιουλίου 2014 Ωραίες φωτογραφιες, ωραιο περιεχόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Ιουλίου 2014 #131 Share 24 Ιουλίου 2014 Αυτο το ενυδρειο πρεπει να το δω καποια στιγμη... Διπλα ειμαστε(Λουτσα)... Καλες διακοπες!!! Ευχωμαι να παει στον αυτοματο απροβληματιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Ιουλίου 2014 #132 Share 24 Ιουλίου 2014 Μιας και βρήκα λίγο χρόνο από τις διακοπές Μπράβο Στάθη τρομερό ενυδρείο έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Ιουλίου 2014 #133 Share 24 Ιουλίου 2014 Καλες διακοπες σταθη και καλη ξεκουραση Ευχομαι να γυρισεις και να ειναι ολα οπως τ'αφησες! Το ενυδρειο και τα κοραλια ειναι απιστευτα! Τρομερα χρωματα και υγεια γενικοτερα!Φτου φτου,να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 24 Ιουλίου 2014 #134 Share 24 Ιουλίου 2014 Σταθη υπεροχο, να το χαιρεσαι :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 24 Ιουλίου 2014 #135 Share 24 Ιουλίου 2014 Στάθη πολύ μου αρέσουν τα Κοραλια σου(χρωμα-ανάπτυξη) Μπράβο φίλε και καλές διακοπές να έχετε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 25 Ιουλίου 2014 #136 Share 25 Ιουλίου 2014 πω πω πω!!πολυ ομορφα να τα χαιρεσαι και καλες διακοπες φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 25 Ιουλίου 2014 Author #137 Share 25 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για τις ευχές σας.. Καλά να περάσουμε όλοι και χωρίς απρόοπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Σεπτεμβρίου 2014 #138 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σταθη πως πηγαν οι διακοπες? Πως τα βρηκες τα πραγματα στην επιστροφη?Βαζω στοιχημα πως ηταν διπλασια!:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 12 Σεπτεμβρίου 2014 #139 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σταθη πως πηγαν οι διακοπες? Πως τα βρηκες τα πραγματα στην επιστροφη?Βαζω στοιχημα πως ηταν διπλασια!:-) Συμφωνώ και επαυξάνω, ολα καλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #140 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ολα καλα παιδια και καλο φθινοπωρο να εχουμε. Μια χαρα πηγαν φετος οι διακοπες χωρις απροοπτα. Δεν ειχαμε και τιποτα φοβερες ζεστες. Την εβγαλα χωρις ψυκτικο, μονο με τα ανεμιστηρακια. Καλο επακαλουθο των leds. Το μονο θεμα ειναι μια ανισορροπια στις τιμες με το ασβεστιο στο 250 και το ΚΗ στο θεο. Ευτυχως δεν πανικοβληθηκα και σιγα σιγα προσπαθω να τα επαναφερω. Τωρα ειμαι στο 320το ca και 10 το ΚΗ. Ολα αυτα χωρις απωλεια στο χρωμα των κοραλιων. Η παλια blastomousa που ειχε μεινει ενα κεφαλακι δειχνει ανακαμψη και βγηκαν ακομα 2 κεφαλια. Σκεφτομαι και κανενα ψαρακι ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Σεπτεμβρίου 2014 #141 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλά νέα!! Ελπίζω ότι θα μας βάλεις μερικές φώτο Τι ψαράκι σκέφτεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 14 Σεπτεμβρίου 2014 #142 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Nα το μαρτυρήσω; Και γιατί όχι,ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν. https://www.google.gr/search?es_sm=122&q=Carcharhinus+melanopterus&spell=1&sa=X&ei=368VVJqdAcjnaKa1gtAJ&ved=0CBkQvwUoAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Σεπτεμβρίου 2014 #143 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σταθη εβαλες?φωτο απο χτες θελω πολλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Σεπτεμβρίου 2014 #144 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ωπαααα τι ειναι τουτου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 15 Σεπτεμβρίου 2014 Author #145 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 καθαρό τρολλάρισμα.... Ο μόνος καρχαρίας που υπάρχει στο σπίτι, είναι στο μπρελόκ μου. Αν και η εκκολαψη των αυγών είναι μια πρόκληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Σεπτεμβρίου 2014 #146 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αααα τρομαξα και εγω!! Οποτε για πες τι σκεφτεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Σεπτεμβρίου 2014 #147 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ολα καλα παιδια και καλο φθινοπωρο να εχουμε. Μια χαρα πηγαν φετος οι διακοπες χωρις απροοπτα. Δεν ειχαμε και τιποτα φοβερες ζεστες. Την εβγαλα χωρις ψυκτικο, μονο με τα ανεμιστηρακια. Καλο επακαλουθο των leds. Το μονο θεμα ειναι μια ανισορροπια στις τιμες με το ασβεστιο στο 250 και το ΚΗ στο θεο. Ευτυχως δεν πανικοβληθηκα και σιγα σιγα προσπαθω να τα επαναφερω. Τωρα ειμαι στο 320το ca και 10 το ΚΗ. Ολα αυτα χωρις απωλεια στο χρωμα των κοραλιων. Η παλια blastomousa που ειχε μεινει ενα κεφαλακι δειχνει ανακαμψη και βγηκαν ακομα 2 κεφαλια. Σκεφτομαι και κανενα ψαρακι ακομα. Ωραια πραγματα. Απο τα ποιο ομορφα αισθήματα οταν γυρίζεις να βλέπεις τα παντα άψογα να σε περιμένουν Με ανεμηστηρες.. Ωραίος! Πόση καταναλωση ειχες σε νερο αναπλήρωσης; Το ca και να πέσει δεν ειναι τοσο σοκαριστικό οσο το ΚΗ αν πέσει πάτωμα. Τι ψαράκι σκέφτεστε; Παντα το φθινόπωρο ειναι περίοδος ωραια για νεα ζωντανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 30 Σεπτεμβρίου 2014 Author #148 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτόμουν για marine betta ,αλλά πήρε αναβολή για λίγο. Μάριε με την πλάτη-αναπλήρωση με βγάζει 8-10 ημέρες.Δηλαδή βάζω να γεμίσω νερό αναπλήρωσης μια φορά την εβδομάδα για ασφάλεια και δεν έχω ξεμείνει ποτέ. Έκλεισα κυκλοφορία για τάισμα πριν λίγο και ευκαιρία για ένα μικρό φωτογραφικό update 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Σεπτεμβρίου 2014 #149 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σκεφτόμουν για marine betta ,αλλά πήρε αναβολή για λίγο. Μάριε με την πλάτη-αναπλήρωση με βγάζει 8-10 ημέρες.Δηλαδή βάζω να γεμίσω νερό αναπλήρωσης μια φορά την εβδομάδα για ασφάλεια και δεν έχω ξεμείνει ποτέ. Έκλεισα κυκλοφορία για τάισμα πριν λίγο και ευκαιρία για ένα μικρό φωτογραφικό update Τα κοράλλια σου σκίζουν απο χρώμα φίλε μου... Για το betta μην το σκέφτεσαι προχώρα με κλειστά μάτια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 30 Σεπτεμβρίου 2014 #150 Share 30 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ ομορφα ολα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος