manos23 9 Φεβρουαρίου 2015 #176 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ ωραία σχεδίαση θα τοχρησιμοποιώεισω σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 10 Φεβρουαρίου 2015 Author #177 Share 10 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ.. Θα φανεί αρκετά χρήσιμο και σε κάποιον τρίτο που μπορεί να χρειαστεί σε εκτατη ανάγκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #178 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Λιγες χθεσινες φώτος με την αλλαγή νερου.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 24 Φεβρουαρίου 2015 #179 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Στάθη μου εφτιαξες τη μερα! Τι απιστευτα χρωματα, τι ομορφιές, τι αναπτυξη!!! Συγχαρητηρια φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 24 Φεβρουαρίου 2015 #180 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο Σταθη, πανεμορφα, να τα χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Φεβρουαρίου 2015 #181 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 πολλά μπράβο φίλε μου! εκπληκτικό ενυδρείο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 24 Φεβρουαρίου 2015 #182 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Πω πω!! Φοβερές φωτό υπέροχα χρώματα. Φανταστικό ενυδρείο!! Μπράβο! :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 24 Φεβρουαρίου 2015 #183 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Στάθη για πολυ σπέσιαλ πανέμορφα χρώματα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 24 Φεβρουαρίου 2015 #184 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο σου πολύ όμορφο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Φεβρουαρίου 2015 #185 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Το ενυδρειο τα σπαει αλλα Σταθη θα μεινω στο clam ααααααααααπιστευτο,μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Φεβρουαρίου 2015 #186 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Συγχαρητηρια Σταθη τα κοραλια εχουν πολυ ωραια χρωματα Βαλε μας και 1.2 ή 3 φωτο Βασικα βαλε καμια fts Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #187 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ Και οι 2 αγαπημένες μου ακροπόρες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Φεβρουαρίου 2015 #188 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε μου καλημέρα.Τα ζωντανά σου ειναι μεσα στην υγεία και με σουπερ χρώματα..... Μπράβο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 25 Φεβρουαρίου 2015 #189 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Οι φωτογραφιες σου Σταθη ειναι μαγικες! Τα κοραλια σου δείχνουν πανεμορφα και υγιεστατα!! Ενα μεγαλο μπράβο και απο εμενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Φεβρουαρίου 2015 #190 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Μαστορας με μερακι!!! Πολλα μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 25 Φεβρουαρίου 2015 #191 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Εκπληκτικά τα κοράλια!! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2015 #192 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο ρε σταθη,φοβερο! Απιστευτα χρωματα και γενικα βγαζει μια υγεια το ενυδρειο! Κλα για το clam τι να πω....απο τα πιο ομορφα που εχω δει και πολλα μπραβο που μπορεις και το κρατας μετα απο τοσο καιρο σε αυτα τα εντονα χρωματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Μαρτίου 2015 #193 Share 1 Μαρτίου 2015 Οντως , τρομερες acropora!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 1 Μαρτίου 2015 #194 Share 1 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ Και οι 2 αγαπημένες μου ακροπόρες Μαγευτικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 2 Μαρτίου 2015 Author #195 Share 2 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολυ και πάλι... Αυτό το καιρό παλεύω με πράσινη τριχοειδή άλγη , την οποία ξηλώνω με τα χέρια. Είναι αρκετά κουραστικό, αλλά δεν θέλω να ρίξω φάρμακα. Θα κάνω μερικές περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις. Εχω βάλει φυσικά σκιμμερ εδω και μερικους μηνες , αλλά δεν είδα διαφορά. Επόμενος στόχος είναι η αυξηση κυκλοφορίας στο sump και ίσως δοκιμασω και χάετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Μαρτίου 2015 #196 Share 2 Μαρτίου 2015 Αναθεμα με αυτη την τριχοειδη, ειναι ο καιρος της μαλλον... Πανεμορφα τα ζωντανα σου σταθη... Πολλα μπραβο και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 2 Μαρτίου 2015 #197 Share 2 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολυ και πάλι... Αυτό το καιρό παλεύω με πράσινη τριχοειδή άλγη , την οποία ξηλώνω με τα χέρια. Είναι αρκετά κουραστικό, αλλά δεν θέλω να ρίξω φάρμακα. Θα κάνω μερικές περαιτέρω διορθωτικές κινήσεις. Εχω βάλει φυσικά σκιμμερ εδω και μερικους μηνες , αλλά δεν είδα διαφορά. Επόμενος στόχος είναι η αυξηση κυκλοφορίας στο sump και ίσως δοκιμασω και χάετο. Ημουν σχεδο σιγουρος οτι με το σκιμερ δεν θα εβλεπες διαφορα. Επειδη και εγω εβγαλα καποιες τουφες οι οποιες επιμενουν, κατεληξα οτι ειναι καθαρα θεμα φοσφωρικων ,που δυστυχως ατς και χαετο , οσο και να μεγαλωνουν δεν μπορουνα να απομακρυνουν με την ιδια ευκολια οπως τα νιτρικα. Προμηθευτηλα Hanna 736 για να ξερω ακριβως ποσα εχω και αρχισα να χρησιμοποιω αντιφοσφωρο αλουμινιου. Και εκει που μηδενισα χαλασε το φιλτρακι που ειχα για ανθρακα και αντιφοσφωρο και δεν βρισκω ιδιο αλλα με μικτοτερο καδο, και ξανα παλι ψαχνομαι να βρω ισσοροπιες:-(((( Κατεληξα οτι πρεπει να εχουμε αξιοπιστα τεστ για να ξερουμε ποσα εχουμε=Hanna 736 τα σαλιφερτ ειναι χαλια στα φοσφωρικα, ολο μηδεν δειχνουν....και μετα σωστο τροπο "δουλεματος" αντιφοσφωρου. Το τελευταιο με παιδευει και στο μεγαλο θα βαλω σιγουρα ριακτορα. Εσυ Σταθη πως μετρας φοσφωρικα και που βαζεις τον αντιφοσφωρο; ΥΓ Τα κοραλια σου παντως εχουν απιστευτα χρωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Μαρτίου 2015 #198 Share 2 Μαρτίου 2015 σουπερ ενυδρειο σουπερ κοραλια μπραβο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαρτίου 2015 #199 Share 2 Μαρτίου 2015 Σταθη η αλγη ωφειλετε καθαρα στην περισσια τιμη των φωσφωρικων στο ενυδρειο,το σκιμερ θα βοηθησει αλλα σε ελαχιστω ποσοστο,χρειαζετε αλουμινιου αντιφωσφωρο σε ποσοτητα ,αλλαγη καθε 3,4 μερες ,ελαφρυ χερι σε ολα του ,προσθηκη βακτηριων,αλλαγες και υπομονη.Αληθει η προσθηκη κυκλοφοριας στο σαμπ πως το σκεφτηκες οτι θα προσφερει και τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Μαρτίου 2015 #200 Share 2 Μαρτίου 2015 πολύ ομορφα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος