Aiolos 22 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ξέρω είναι νωρίς ακόμη για το κάλεσμα, αλλά αυτή τη φορά είναι ιδιαίτερο !!! Δεν θα έχει μόνο κους κους και καφεδάκι, αλλά και ανταλλαγές, όχι μόνο απόψεων αλλά και πραγμάτων.... Ξεκαθαρίστε τις αποθήκες και τα ντουλάπια σας από πράγματα που δεν χρειάζεστε και να είστε σίγουροι ότι θα πιάσουν τόπο γιατί κάποιοι άλλοι θα τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απ ότι εσείς..... κάτι που φυσικά είναι αμφίδρομο !!! Φέρε λοιπόν αυτό που δεν χρειάζεσαι και πάρε αυτό που έχεις ανάγκη ....Θα είναι εξοπλισμός, τροφές, φάρμακα, διακοσμητικά,.... ας είναι ότι ναναι, κάποιος τα χρειάζεται όπως και εσύ αυτά που θα φέρει κάποιος άλλος. αααα και μη γράφετε τι θα φέρετε, αφήστε το να το ανακαλύψουμε εκεί επί τόπου, έχει πιο σασπένς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 22 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Τί ωραία πράγματα κάνετε εκεί πάνω! Σας αφιερώνω ένα ποιηματάκι. Βρε τι μπαζάρ ωραία κάνετε εσείς εκεί πολύ καλή η ιδέα για την ανταλλαγή. Εμείς όμως ζηλεύουμε δεν έχουμε μπαζάρ; λες πάνω να ανέβουμε ή λέω χαζομαρ; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 χα χα χα.... χαζομάρ λες, γιατί το δικό σας bazaar θα γίνει μια μέρα νωρίτερα από το δικό μας..... απλά δεν ανέβηκε ακόμη η ανακοίνωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeas 22 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 22 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Τί ωραία πράγματα κάνετε εκεί πάνω! Σας αφιερώνω ένα ποιηματάκι. Βρε τι μπαζάρ ωραία κάνετε εσείς εκεί πολύ καλή η ιδέα για την ανταλλαγή. Εμείς όμως ζηλεύουμε δεν έχουμε μπαζάρ; λες πάνω να ανέβουμε ή λέω χαζομαρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Αιολε μονο ανταλλαγες θα γινονται ή μπορει καποιος να πουλαει καποια πραγματα;; Απλα για διευκρινησει ρωταω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Φεβρουαρίου 2014 Author #7 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 όχι δεν επιτρέπονται αγοροπωλησίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 22 Φεβρουαρίου 2014 #8 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Μμμμ τι μας λες!Εγώ θα πουλάω μούρη!!χαχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Φεβρουαρίου 2014 Author #9 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 χα χα χα... μούρη πούλα όση θες, δεν ξέρω όμως με τι θα σε πληρώσουν !!!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 23 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 βαγγελη εμεις που ειμαστε νεοι και δεν εχουμε τιποτα στην αποθηκη δεν μπορουμε να ερθουμε,,,,;;;;; δεν εχουμε κατι για ανταλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Φεβρουαρίου 2014 #11 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα φερω αυτα,αυτα και ισως και αυτο,και το μονο που θα ηθελα να βρω ειναι.....αυτο,και αυτα. ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μου φερετε οσα ζητησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα φερω αυτα,αυτα και ισως και αυτο,και το μονο που θα ηθελα να βρω ειναι.....αυτο,και αυτα. ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μου φερετε οσα ζητησα. Σ΄έχω....θα σου στείλω όμως αυτό γιατί το άλλο το χρειάζομαι....νταξ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 23 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 φιλε κλαζ εσυ εχεις και το φλουρι να φερεις αν θελεις,, χαχαχαχα στο κουτι δεν ειναι ακομη;;;;;;αρα δεν το χρησιμοποιεις παντως εκεινη την μερα πρεπει να ησουν πολυ ματιασμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Φεβρουαρίου 2014 Author #14 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις θα θέσουμε ας πούμε κάποιους όρους.... 1 Δεν επιτρέπονται αγοραπωλησίες στο bazaar 2 Είναι θεμιτό να έχετε κάτι να φέρετε... δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά σ αυτήν την περίπτωση προτεραιότητα να διαλέξουν το τι θα πάρουν θα είναι τα μέλη που έχουν φέρει το κάτι τις τους. 3 Ότι παραμείνει στο τέλος μπορεί να το πάρει ο οποιοσδήποτε, άσχετα αν έχει πάρει και κάτι ακόμη... σκοπός είναι να δοθεί. 3α Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, θα διαλέξουν και τα μέλη που δεν είχαν να φέρουν κάτι και μετά θα πάρετε το δεύτερο ή τρίτο όσοι από εσάς διαλέξατε πρώτοι. 4 Αν είναι κάτι που δεν το θελήσει κανένας τότε το παίρνει πίσω το μέλος που το έφερε. Το bazaar θα λειτουργήσει ως εξής.... Σε μια σειρά από τραπέζια θα υπάρχει αραδιασμένη η πραμάτεια (θα τα αφήνετε μόνοι σας μόλις έρχεστε)Αν υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει από την πραμάτεια το παίρνετε επί τόπου Όταν γίνει ο κύκλος και πάρουν όσοι έφεραν, τότε θα διαλέξουν και τα μέλη που δεν έφεραν κάτι Στη συνέχεια μπορούν να ξανά διαλέξουν κάτι ακόμη τα μέλη που έφεραν και είχαν πάρει από την πρώτη γύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Μαρτίου 2014 #15 Share 5 Μαρτίου 2014 Ανακοινωση για το μπαζααρ της Αθηνας θα γινει ή εχει αλλαξει κατι;; Απλα να ξερουμε δεν "ξεθαψα" τσαμπα τα ντουλαπια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Μαρτίου 2014 Author #16 Share 5 Μαρτίου 2014 Παιδιά άντε να ετοιμάζεστε ....ξεθάψτε ότι δεν θέλετε γιατί πλησιάζει η μέρα. Γιατί όμως δεν βλέπω συμμετοχές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 5 Μαρτίου 2014 #17 Share 5 Μαρτίου 2014 παρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 5 Μαρτίου 2014 #18 Share 5 Μαρτίου 2014 Δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω μιας και αυτη την Κυριακη βαφτιζω το ανηψακι μου.Καλες ανταλλαγες παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orfeus 5 Μαρτίου 2014 #19 Share 5 Μαρτίου 2014 Το μπαζαρ της Αθηνας που θα γινει? Ποτε? Sent from the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 5 Μαρτίου 2014 #20 Share 5 Μαρτίου 2014 μωρε αφηστε την αθηνα τωρα μιλαμε για την μπουγατσουπολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Μαρτίου 2014 Author #21 Share 5 Μαρτίου 2014 πες τα Λένια.... ανοίξτε ένα νέο θέμα στα meetings Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 5 Μαρτίου 2014 #22 Share 5 Μαρτίου 2014 aiole ......ελπιζω να φερεις πολλα για να ανταλαξουμε οι δυο μας!!!!!!!!!!!αντε ρε ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Μαρτίου 2014 Author #23 Share 5 Μαρτίου 2014 χε χε σκοπός είναι να μην ανταλλάξουμε μόνο οι δυο μας, αλλά πολλοί περισσότεροι !!! Πάντως έχω να φέρω πολύ πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 5 Μαρτίου 2014 #24 Share 5 Μαρτίου 2014 και εγώ μέσα είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 5 Μαρτίου 2014 #25 Share 5 Μαρτίου 2014 Εκτός απροόπτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος