lilos lilos 21 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα φίλοι μου έχω ένα ενυδρείο 160 λίτρα και το sub είναι 70 λίτρα μέχρι στιγμής πάνε ολα καλά το μόνο προβλημα που αντιμετωπίζω είναι στο sub έχω πολύ υγρασία παρόλο που ανοίγω τα πορτάκια πάλι τα ίδια και μου δημιουργοί προβλημα στο έπιπλο υπαρχει κάποια λύση? Κάποια πατεντα κάτι τέλος πάντων , μπορεί να είναι λίγο χαζή ερώτηση αλλά για μένα είναι πρόβλημα ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεις να βαλεις λεπτα τζαμακια για καπακι, η πολυκαρμπον Με τα αναλογα κοψιματα να καλυψεις οσο μπορεις Θα εχεις και λιγοτερη εξατμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 21 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 επισης αδερφε μπορεις να κανεις μια τρυπα στο επιπλο και να βαλεις καποιο ανεμιστηρακι αυτα τα κλασικα που βαζουμαι και για ψυξη, εγω εχω δυο ενα να βαζει και ενα να βγαζει και καθολου υγρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεις να βαλεις λεπτα τζαμακια για καπακι, η πολυκαρμπον Με τα αναλογα κοψιματα να καλυψεις οσο μπορεις Θα εχεις και λιγοτερη εξατμιση επισης αδερφε μπορεις να κανεις μια τρυπα στο επιπλο και να βαλεις καποιο ανεμιστηρακι αυτα τα κλασικα που βαζουμαι και για ψυξη, εγω εχω δυο ενα να βαζει και ενα να βγαζει και καθολου υγρασια +1 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 επισης αδερφε μπορεις να κανεις μια τρυπα στο επιπλο και να βαλεις καποιο ανεμιστηρακι αυτα τα κλασικα που βαζουμαι και για ψυξη, εγω εχω δυο ενα να βαζει και ενα να βγαζει και καθολου υγρασια η καλύτερη λύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεις να βαλεις λεπτα τζαμακια για καπακι, η πολυκαρμπον Με τα αναλογα κοψιματα να καλυψεις οσο μπορεις Θα εχεις και λιγοτερη εξατμιση +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilos lilos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ φίλοι μου για της απάντησής για τα ανεμιστηρακια πιστεύω είναι καλή ιδέα υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα να είναι και αθόρυβα??ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 21 Φεβρουαρίου 2014 #8 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 εγω εβαλα απο δυο μοναδες υπολογιστη που ειχαμε για πεταμα στην δουλεια, ετσι και αλλιως τα εχω στο σαλονι και δεν εχω θεμα με το θορυβο αλλα ουτε που ακουγονται, ιδιου τυπου εχει και το πλαισιο αν θυμαμαι καλα ριξε μια ματια στο site τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 21 Φεβρουαρίου 2014 #9 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Η καλύτερη λύση είναι να μην έχει πλάτη το έπιπλο. Αλλα εκεί έχεις μεγάλη εξάτμιση και υγρασία στον χώρο, πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakosR21 21 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 Η καλύτερη λύση είναι να μην έχει πλάτη το έπιπλο. Αλλα εκεί έχεις μεγάλη εξάτμιση και υγρασία στον χώρο, πλέον. Εμένα που το sump είναι ανοιχτό από 2 πλευρές είμαι έτοιμος να πεθάνω απο την υγρασία στο δωμάτιο μου. Αφού πλέον σκέφτομαι σοβαρά για μεταφορά του ενυδρείου στο σαλόνι. Είναι μεγάλο πρόβλημα. Καλύτερα κλειστό Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilos lilos 21 Φεβρουαρίου 2014 Author #11 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ φίλοι μου όντως είναι μεγάλο πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 21 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα sub αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις έναν αφυγραντήρα στο ντουλάπι..πχ http://day4energy.gr/catalog/product_info.php?products_id=1209 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 22 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Η υγρασία προέρχεται από την εξάτμιση? Μήπως "πιτσιλάει" κανένα skimmer? Έτσι την έχω πατήσει εγώ με ένα tunze 9004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilos lilos 27 Φεβρουαρίου 2014 Author #14 Share 27 Φεβρουαρίου 2014 οχι φίλε μου η υγρασία είναι από εξάτμιση ,έβαλα τελικά ανεμιστηρακια και είναι κάπως καλύτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος