giannisss 7 Μαρτίου 2014 Author #101 Share 7 Μαρτίου 2014 :-D Μάνο μου σε ευχαριστώ πολύ!! :-D άντε να δω και τα πρώτα ψαράκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 7 Μαρτίου 2014 #102 Share 7 Μαρτίου 2014 Έγινε φίλε μου! Απλά επειδή δεν έχω ιδέα Απο γλυκό ρωτάω μην κάνω λάθος ξεκίνημα! ... άντε να δούμε πως θα πάει! Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 8 Μαρτίου 2014 Author #103 Share 8 Μαρτίου 2014 Η σημερινή μέρα είχε βαλσιμο άνθρακα siporax σφουγγάρι υαλοβαμβακα και βακτήρια της sera συνιστώμενη δόση...... Για αύριο δεν έχουν περισσέψει βακτήρια οπότε θα ρίξω μόνο τροφή... Και θα κάνω μέτρηση... Αν όλα είναι καλά Δευτέρα θα μπουν τα ψαράκια αφότου έχω βγάλει τον άνθρακα και έχονταςκάνει αλλαγή νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 10 Μαρτίου 2014 Author #104 Share 10 Μαρτίου 2014 εχει να προτεινει κανεις καλα βακτηρια ?? μου τελειωσαν της sera και ελεγα μπας και ειναι καλυτερο να επιλεξω καποια αλλα βακτηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος