rastafarian 11 Μαρτίου 2014 #101 Share 11 Μαρτίου 2014 Αν ειναι να ταισει η αδερφη σου βαλτης σε αλουμινοχαρτα δοσεις φαγητου για τις μερες που θες να ταισει και τις τροφες κρυψτες.Ετσι θα ριξεις οσο της αφησεις εσυ. ΥΓ Ασχετο,αλλα που μενεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 11 Μαρτίου 2014 Author #102 Share 11 Μαρτίου 2014 οπότε ξανά πενθήμερη νηστεία τα ψαράκια.... βρε τι έχουν τραβήξει τον τελευταίο μήνα συμφορουμίτες μου καλα ποστ σας εύχομαι θα τα λέμε πεταχτά μέχρι και την Κυριακή και απο δευτέρα σας ξανα ζαλίζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 11 Μαρτίου 2014 Author #103 Share 11 Μαρτίου 2014 Αν ειναι να ταισει η αδερφη σου βαλτης σε αλουμινοχαρτα δοσεις φαγητου για τις μερες που θες να ταισει και τις τροφες κρυψτες.Ετσι θα ριξεις οσο της αφησεις εσυ. ΥΓ Ασχετο,αλλα που μενεις? Μενίδι και απο οτι βλέπω γείτονας είσαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Μαρτίου 2014 #104 Share 11 Μαρτίου 2014 χεχεχεχεχ κατι ειχα ψιλιαστει. Για κοιτα εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 11 Μαρτίου 2014 Author #105 Share 11 Μαρτίου 2014 θα τα πούμε απο κοντά τοτε! θα αρχίζω να γράφω ερωτήσεις απο τώρα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Μαρτίου 2014 #106 Share 11 Μαρτίου 2014 θα τα πούμε απο κοντά τοτε! θα αρχίζω να γράφω ερωτήσεις απο τώρα!!!! Σε περιμενουμε για καφεδακι! Κανε λιστα με τις ερωτησεις σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 16 Μαρτίου 2014 Author #107 Share 16 Μαρτίου 2014 Αρχικά μην πάει κανείς Βιέννη εκτός εάν είναι φοιτητής ψυχολογίας ή έχει θέμα με την κλασική μουσική και την όπερα. Σε συνέχεια μετά από την 4 ήμερη νηστεία (έφαγαν ελάχιστα χθες) σήμερα Κυριακή έχω αυτά τα νούμερα Αμμωνία 0 Νιτρώδη 1 Νιτρικά πάνω από 20 τα βλέπω αλλά ρίξτε μια ματιά και εσείς Η αμμωνία καπουτ Τα νιτρώδη σταθερά Τα νιτρικά τετραπλάσια Που σημαίνει ότι τα βακτήρια είναι αρκετά για να κάνουν την αμμωνία νιτρώδη αλλά όχι αρκετά για να κάνουν τα νιτρώδη νιτρικά? Και αν τα έχω στο μυαλό μου σωστά είναι φυσιολογικό? Υπάρχει περίπτωση αυτή η έκθεση σε νιτρώδη να δημιουργήσει πρόβλημα στα ψαράκια? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 17 Μαρτίου 2014 #108 Share 17 Μαρτίου 2014 Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να στρωσει! Έχεις λίγα νιτρώδη και πολλά νιτρικά, που σημαίνει σε λίγο θα μηδενησουν και τα νιτρώδη σου! όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 18 Μαρτίου 2014 Author #109 Share 18 Μαρτίου 2014 (edited) Μετά κόπων και βασάνων τόσο για μένα όσο και για τα ψαράκια βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω τις σημερινές μετρήσεις ... Ph 8.2 Αμμωνία 0 Νιτρώδη 0 Νιτρικά 20 gh 7 kh 6 26°C Μια μικρή βελτίωση στις σκληρότητες και πιστεύω είμαι επιτέλους οκ Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 18 Μαρτίου 2014 - antonistt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Μαρτίου 2014 #110 Share 18 Μαρτίου 2014 Αντε ωραιος! Απο δω και περα φειδωλο ταισμα για καμια βδομαδα και μετα αραζεις και το απολαμβανεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 18 Μαρτίου 2014 #111 Share 18 Μαρτίου 2014 Άντε με το καλό +1 στον sturm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Μαρτίου 2014 #112 Share 18 Μαρτίου 2014 + 2 Στον sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 22 Μαρτίου 2014 Author #113 Share 22 Μαρτίου 2014 Μετά από 10 μέρες περίπου από το πετυχημένο μπολιασμα και χωρίς αλλαγή νερού και ενώ όλες οι μετρήσεις δείχνουν μια χαρά λέω να κάνω μια αλλαγή 30%. Και από εδώ και πέρα κάθε εβδομάδα. Καθώς λοιπόν ετοιμάζομαι για την αλλαγή θέλω να ρωτήσω τι κάνω με την καφέ άλγη. Όσων αφορά τους βράχους την αφήνω... Ήδη έχει αρχίσει να πρασινίζει σε κάποια σημεία. Όσων αφορά την άμμο? Σιφωναρω να καθαρίσω έξω και ξανα μέσα ή την αφήνω να κάνει τον κύκλο της? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 22 Μαρτίου 2014 #114 Share 22 Μαρτίου 2014 Χωρίς να είμαι ειδικός (το δικό μου δεν έβγαλε ποτέ καφέ αλγη) Νομίζω θα κάνει τον κύκλο και θα φύγει! Μπορείς να κανεις κανονικά την ρουτίνα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Μαρτίου 2014 #115 Share 23 Μαρτίου 2014 Αστην να κάνει τον κύκλο της. ΘΑ γεμίσει το ενυδρείο αλλά όσο γρήγορα ήρθε έτσι ξαφνικά θα φύγει. Ακολούθησε κανονικά τις ρουτίνες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 23 Μαρτίου 2014 Author #116 Share 23 Μαρτίου 2014 Χωρίς να είμαι ειδικός (το δικό μου δεν έβγαλε ποτέ καφέ αλγη) Νομίζω θα κάνει τον κύκλο και θα φύγει! Μπορείς να κανεις κανονικά την ρουτίνα σου! Αστην να κάνει τον κύκλο της. ΘΑ γεμίσει το ενυδρείο αλλά όσο γρήγορα ήρθε έτσι ξαφνικά θα φύγει. Ακολούθησε κανονικά τις ρουτίνες σου. Σας ευχαριστώ έτσι έπραξα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Μαρτίου 2014 #117 Share 23 Μαρτίου 2014 Αν σε ενοχλεί , μπορείς φυσικά να καθαρίζεις τα τζάμια με μαγνήτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 23 Μαρτίου 2014 Author #118 Share 23 Μαρτίου 2014 Αν σε ενοχλεί , μπορείς φυσικά να καθαρίζεις τα τζάμια με μαγνήτες. τα τζάμια δεν έχουν πιάσει πολύ , παρα μόνο στο κάτω μέρος κοντά στην άμμο μπορεί επειδή όποτε κάθομαι και τα χαζεύω κανω και μια βόλτα με τον μαγνήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 23 Μαρτίου 2014 Author #119 Share 23 Μαρτίου 2014 Μια μέρα μετά την αλλαγή Τι ωραία χρώματα... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 24 Μαρτίου 2014 #120 Share 24 Μαρτίου 2014 Χαχαχα Είδες πόσο όμορφα είναι τα σκασμενα !!! Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Μαρτίου 2014 #121 Share 24 Μαρτίου 2014 Αυτη που πιανει κατω κατω μη την αφηνεις γιατι αμα παλιωσει φευγει πιο δυσκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 29 Μαρτίου 2014 Author #122 Share 29 Μαρτίου 2014 Θοδωρή οταν λες να μην το αφήσω τι θες να πεις? να μην το αφήσω να εξαπλωθεί (γιατι αυτό κάνει) αν ναι πώς?? ή να μην το αφήσω γενικά μεσα στην γυάλα? να σιφωνάρω την αμμο και να την πλύνω? αν ειναι καφε άλγη κλείνοντας τον κύκλο δεν θα φύγει και απο την άμμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Μαρτίου 2014 #123 Share 29 Μαρτίου 2014 Η αλγη που πιανεικοντα στην αμμο και γενικα η αλγη, αν ξεραθει δεν βγαινει παρα μονο με ξυστρα! Τωρα που ειναι καινουρια βγαινεικαι με ενα μαγνητακι! Οταν λες εξαπλωνεται, εννοεις οτι γεμιζει το τζαμι, σωστα; Ε ετσι ειναι αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonistt 29 Μαρτίου 2014 Author #124 Share 29 Μαρτίου 2014 Στην άμμο εξαπλώνεται... Τόσο σε μήκος όσο και σε βάθος... Στο τζάμι έχει μονο εκεί που τελειώνει η άμμος και κάνα πόντο πιο πανω Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Μαρτίου 2014 #125 Share 29 Μαρτίου 2014 Βαλε φωτο γιατι δεν μου αρεσει αυτο που ακουω; Μου θυμιζει κυανοβακτηριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος