Loukas Pirdas 19 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 μηπως ξερετε τι φυτα ειναι αυτα τα ψηλα στο βαθος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 19 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ορκιζομαι κιολας αλλα για polysperma το βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 20 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/83299-hygrophila-polysperma/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loukas Pirdas 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστω ρε παιδια το εκτιμω ...μαρεσει πολυ και σκεφτομαι να βαλω και εγω.....απο κλαδεμα μπορω να παρω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μπορεις να βαλεις και απο κλαδεμα και ειναι και ευκολο φυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 20 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το πήρα από το ΙΚΕΑ, μεγάλωσε πάρα πολύ γρήγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 23 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ το πήρα από το ΙΚΕΑ, μεγάλωσε πάρα πολύ γρήγορα! είχε πάρει και η θεία μου ένα από τα ΙΚΕΑ και το έβαλε απλά σε ένα βάζο χωρίς φως (παρά μόνο του δωματίου και της ημέρας) και μεγάλωνε μια χαρά,αργά βέβαια αλλά μεγάλωνε και ήταν ωραίο πράσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος