inpense 13 Αυγούστου 2014 Author #26 Share 13 Αυγούστου 2014 μπορω να το τραβηξω 10εκ πιο περα απο το καλοριφερ αλλα μαλλον παλι δεν θα γλιτωσω το τελαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Αυγούστου 2014 #27 Share 13 Αυγούστου 2014 μπορω να το τραβηξω 10εκ πιο περα απο το καλοριφερ αλλα μαλλον παλι δεν θα γλιτωσω το τελαροΤραβατω οσο σε παιρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Αυγούστου 2014 #28 Share 14 Αυγούστου 2014 Καλωγεμιστο και καλη αρχη σου ευχομε να το δεις οπως το ονειρευεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Αυγούστου 2014 #29 Share 14 Αυγούστου 2014 Καλογεμιστο!!! Που το κολλησες εαν επιτρεπεται; Αγγελε αδικαιολογητος εισαι πιο παλιος απο μεναΜονο που βλεπεις τον πατο μυριζει aquario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Αυγούστου 2014 #30 Share 14 Αυγούστου 2014 Δεν εχω περασει ουτε απ' εξω Λογο αποστασης, οτι αγορες εχω κανει απο εκει ειναι μεσω ιντερνετ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Αυγούστου 2014 #31 Share 14 Αυγούστου 2014 Δεν εχω περασει ουτε απ' εξω Λογο αποστασης, οτι αγορες εχω κανει απο εκει ειναι μεσω ιντερνετ.... Πλακα κανω φιλαρακι απλα και γω το συγκεκριμενο πατο τον εχω δει σε πολες κατασκευες στο φορουμ και ολες ειναι aquario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 28 Αυγούστου 2014 #32 Share 28 Αυγούστου 2014 Αν θες το καλυτερο και φθηνότερο τροπο για μόνωση ανάμεσα στο ενυδρειο και σε καλοριφέρ, πάρε απο ενα κατάστημα μονοτικων η οικοδομικών υλικών ενα κομματι Dow 2 με 3 ποντους πάχος και βάλτο ανάμεσα, απλα προσοχη το Dow να μην άκουμπαει στο καλοριφέρ. Αμα πρεπει να άκουμπαει βάλε ενα ξύλο αναμεσα στο Dow και στο καλοριφέρ πάχος 1 με 1,5 ποντους και θα εισαι τέλειος. Δεν θα σε απασχολήσει ποτε ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 28 Αυγούστου 2014 #33 Share 28 Αυγούστου 2014 Αν θες το καλυτερο και φθηνότερο τροπο για μόνωση ανάμεσα στο ενυδρειο και σε καλοριφέρ, πάρε απο ενα κατάστημα μονοτικων η οικοδομικών υλικών ενα κομματι Dow 2 με 3 ποντους πάχος και βάλτο ανάμεσα, απλα προσοχη το Dow να μην άκουμπαει στο καλοριφέρ. Αμα πρεπει να άκουμπαει βάλε ενα ξύλο αναμεσα στο Dow και στο καλοριφέρ πάχος 1 με 1,5 ποντους και θα εισαι τέλειος. Δεν θα σε απασχολήσει ποτε ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 1 Οκτωβρίου 2014 Author #34 Share 1 Οκτωβρίου 2014 αξιωθηκα να βαλω υδραυλικα σημερα για να ερθει να παρει μετρα ο μαραγκος και κολλησα και αυτοκολλητο στην πλατη πισω και στο πλαϊνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 1 Οκτωβρίου 2014 Author #35 Share 1 Οκτωβρίου 2014 και μια αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 1 Οκτωβρίου 2014 Author #36 Share 1 Οκτωβρίου 2014 και μια τελευταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 1 Οκτωβρίου 2014 Author #37 Share 1 Οκτωβρίου 2014 θελω μια βοηθεια στα φωταειμαι στις παρακατω επιλογεςτ5 8Χ39 ΜΗ 2Χ 150 + 2Χ39 ή 4Χ39 led και συγκεκριμενα kessil(εαν τα εχει και καποιος θα βοηθησει παρα πολυ) γιατι μαλλι για αλλο led(vertex,Ati,mitras και λοιπα καλουδια) δεν παιΖει γιατι θα μας κουρεψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 1 Οκτωβρίου 2014 #38 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω έχεις πολλές γωνίες 90ο στην επιστροφή και θα σου κόβει τα λίτρα . Επειδή θα φτιάξω το ίδιο ακριβώς ενυδρείο , θα βάλω γωνίες αμβλίες 120ο, αν υπάρχούν. Τι επιστροφή θα βάλεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Οκτωβρίου 2014 #39 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Εχεις για kessil και δεν εχεις για radion πχ;; Σορυ αλλα ειναι αξιο αποριας Για εμενα πηγαινε σε Τ5, μην κανεις σχεση με την ΔΕΗ τετοιες εποχες βαζωντας μεταλου... Σε 8χ39 που λες νομιζω θα εισαι μια χαρα απο φωτισμο και εαν θελεις στην πορεια προσθετης μερηκα high power led για το κατι παραπανω... Ωραιες κατασκευες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 1 Οκτωβρίου 2014 #40 Share 1 Οκτωβρίου 2014 θελω μια βοηθεια στα φωτα ειμαι στις παρακατω επιλογες τ5 8Χ39 ΜΗ 2Χ 150 + 2Χ39 ή 4Χ39 led και συγκεκριμενα kessil(εαν τα εχει και καποιος θα βοηθησει παρα πολυ) γιατι μαλλι για αλλο led(vertex,Ati,mitras και λοιπα καλουδια) δεν παιΖει γιατι θα μας κουρεψουν Αν παλεύεις με τη ΔΕΗ ............ασυζητητί 2*150 + 4*39. Δική μου εκτίμηση , τα sps θέλουν 5watt 4 γαλόνια. Δεν μιλάω για λεντ αλλά για τ5 και MH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 1 Οκτωβρίου 2014 Author #41 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Αντλία 3000λιτρα η οποία θα μοιράζεται με το chilleR αδερφέ άλλο δυο radion που θες ενάμιση χιλιάρικο και άλλο τα κεσσιλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 1 Οκτωβρίου 2014 Author #42 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Η πρώτη σκέψη πάντως είναι μέταλλα Μπορεί να είναι ξεπερασμένη τεχνολογίας αλλά ότι ενυδρείο εχω δει με μέταλλα χάνεται η μπαλα Led εχω και στο nano razor αλλά οκ δεν χάνεται και ημπαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 1 Οκτωβρίου 2014 Author #43 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Πάντως όσες πιο πολλές γνώμες πάρω είναι καλό και θέλω όλοι να τις πείτε Γιατί το θέμα φωτισμού με έχει βάλει σε μεγάλο μπελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 1 Οκτωβρίου 2014 #44 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Η πρώτη σκέψη πάντως είναι μέταλλα Μπορεί να είναι ξεπερασμένη τεχνολογίας αλλά ότι ενυδρείο εχω δει με μέταλλα χάνεται η μπαλα Led εχω και στο nano razor αλλά οκ δεν χάνεται και ημπαλα Στην Ελλάδα παίζουμε πολλοί με τ5 και αρκετοί με λεντ. Αν όμως δεις τα tank of the month , τα περισσότερα είναι με MH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Οκτωβρίου 2014 #45 Share 1 Οκτωβρίου 2014 Πολύ ωραία κατασκευή...προσεγμένη! Για ρίξε μια ματιά εδώ.. http://www.ledzeal.com/p43.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 1 Οκτωβρίου 2014 Author #46 Share 1 Οκτωβρίου 2014 εχω και 65εκ υψος που και αυτο ειναι βασικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 2 Οκτωβρίου 2014 #47 Share 2 Οκτωβρίου 2014 Πολύ ωραία κατασκευή...προσεγμένη! Για ρίξε μια ματιά εδώ.. http://www.ledzeal.com/p43.html Βασιλη το συγκεκριμενο το εχω δει και μαλιστα ειχα εποικηνονια με τον κινεζο ειναι παρα πολυ καλο ,και το φωτιστικο και η τιμη του .αυτο που με προβληματισε ειναι οτι σε μια βλαβη μεχρι να ερθει το ανταλλακτικο απο την κινα τι κανουμε ;και ετσι κατελιξα και γω σε mh οπου θα βρω ολα τα ανταλακτικα ακομα και στη ροδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 10 Οκτωβρίου 2014 #48 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Στο ποτήρι υπερχείλισης , οι τρύπες τι διάμετρο έχουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inpense 11 Οκτωβρίου 2014 Author #49 Share 11 Οκτωβρίου 2014 νομιζω φ40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 11 Οκτωβρίου 2014 #50 Share 11 Οκτωβρίου 2014 νομιζω φ40 Και η άλλη , της επιστροφής ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος