Mr_Zoo 23 Φεβρουαρίου 2014 #26 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Άντε, ανεβαίνουμε σιγά σιγά.... Κώστα προστέθηκες Τι έγινε βρε παιδιά? που είναι όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παλιό θέμα Προς το παρών στο νέο θέμα μετράω τους 1) FotisGt 2) Rastafarian 3) Mr_Zoo 4) Akridas66 +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα και το επιβεβαίωσες κι εδώ) 5) Reefkeeper 6) kalliroi (η συγγραφέας του ποιήματος εννοείτε...) 7) Albino +1(?) 8) kostaskappa +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα) 9) sturm +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα) και με ερωτηματικό (?) λόγο του ότι το πόστ τους δεν είναι ξεκάθαρο "ναι" Σχεδόν οι μισοί από πρίν...... Οι υπόλοιποι 5 που είναι...... και όχι μόνο αυτοί, για να μαζευτούμε κι άλλοι .....!!!!!! Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2014 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Φεβρουαρίου 2014 #27 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Ε πρεπει να γραφουμε παντου; Αφου ειπαμε μεσααααααααααα!!!! Σας αρεσει το σπαμαρισμα κι ο τζερτζελος τελικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Φεβρουαρίου 2014 #28 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 πάντα μας αρέσει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Φεβρουαρίου 2014 #29 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Στην πιτα εληπες ομως.......χιχιχι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Φεβρουαρίου 2014 #30 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 ανωτέρα βία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Φεβρουαρίου 2014 #31 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν πειραζι αρκει να εισαι καλα και σε τετοιες περιπτωσης ολοι μας να ειμαστε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 25 Φεβρουαρίου 2014 #32 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Οι μέρες πλησιάζουν........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Φεβρουαρίου 2014 #33 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Λόγο σοβαρού οικογενειακου θέματος ίσως δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ! Φιλαράκι αν χρειαστείς κάτι το τηλ μου το έχεις Τι έγινε βρε παιδιά? που είναι όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παλιό θέμα Προς το παρών στο νέο θέμα μετράω τους 1) FotisGt 2) Rastafarian 3) Mr_Zoo 4) Akridas66 +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα και το επιβεβαίωσες κι εδώ) 5) Reefkeeper 6) kalliroi (η συγγραφέας του ποιήματος εννοείτε...) 7) Albino +1(?) 8) kostaskappa +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα) 9) sturm +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα) 10) rastafari και με ερωτηματικό (?) λόγο του ότι το πόστ τους δεν είναι ξεκάθαρο "ναι" Σχεδόν οι μισοί από πρίν...... Οι υπόλοιποι 5 που είναι...... και όχι μόνο αυτοί, για να μαζευτούμε κι άλλοι .....!!!!!! Ωρε λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή ?? Αυτοπροστέθηκα Έγινε επεξεργασία 25 Φεβρουαρίου 2014 - rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Φεβρουαρίου 2014 Author #34 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείται οτι η πρόσκληση ισχύει για όλους!!! Φίλους, συγγενείς, συναδέλφους!!! Άπαντες χωράνε στην παρέα μας!!!Δεν έχει σημασία αν είναι μέλη του ΑΖ! Αν βέβαια μετά από μια βδομάδα θα στήσουν ενυδρείο εγώ δεν φταίω...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 25 Φεβρουαρίου 2014 #35 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείται οτι η πρόσκληση ισχύει για όλους!!! Φίλους, συγγενείς, συναδέλφους!!! Άπαντες χωράνε στην παρέα μας!!!Δεν έχει σημασία αν είναι μέλη του ΑΖ! Αν βέβαια μετά από μια βδομάδα θα στήσουν ενυδρείο εγώ δεν φταίω...... χαχαχαχχαχαχα Σωστοςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Φεβρουαρίου 2014 #36 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Αν βρω baby sitter θα έρθουμε και εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 26 Φεβρουαρίου 2014 #37 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 στην θεσσαλονικη δεν εχουμε καρναβαλια??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #38 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Αν βρω baby sitter θα έρθουμε και εμείς. Για τι ηλικία μιλάμε; Εγώ θα τους πάρω μαζί τους καρνάβαλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Φεβρουαρίου 2014 #39 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 στην θεσσαλονικη δεν εχουμε καρναβαλια??????? Εδώ δεν έρχεται κόσμος στις καθιερωμένες συγκεντρώσεις, σε μασκέ πάρτυ θα έρθει? !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
linglong 26 Φεβρουαρίου 2014 #40 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Εδώ δεν έρχεται κόσμος στις καθιερωμένες συγκεντρώσεις, σε μασκέ πάρτυ θα έρθει? !!!!! αν βαζατε δωρα ,ζιγκα θα ηταν το μαγαζι!!!!!!!!!!!!!!!!(για να ριξω και την βομβα μου) τελικα δεν θα ντυθω ζορο,μου παει ποιο πολυ να ντυθω ραμπο!!!!!!!! διοργανωσε το μασκε στη θεσσαλονικη,γραψε οτι θα μοιραστουν δωρα ,και αφου γεμισει το μαγαζι,πες οτι εκανες πλακα!!!!! Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2014 - linglong Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Φεβρουαρίου 2014 #41 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Για τι ηλικία μιλάμε; Εγώ θα τους πάρω μαζί τους καρνάβαλους. Και εγώ το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω τι ώρα θα γίνει το πάρτι !!!!!!! για να υπολογίσω πόσο μπορώ να κάτσω ή να αντέξουν τα μπουμπούκια μου. ΟΚ Τώρα το είδα στο ποιηματάκι ότι είναι στις 8 !!!!!!!! Μάλλον κάπως αργά για τα παιδιά Έγινε επεξεργασία 26 Φεβρουαρίου 2014 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 26 Φεβρουαρίου 2014 #42 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 μεσα και εγω αλλα τη θεμα εχει το παρτι μηπως λεω μηπως τα ψαρια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Φεβρουαρίου 2014 #43 Share 27 Φεβρουαρίου 2014 Για να βλεπω συμμετοχες για το παρτυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 28 Φεβρουαρίου 2014 #44 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 See you there!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Φεβρουαρίου 2014 #45 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 See you there!!!! :) Μπραβο ρε Μαριε! Αντε ρε παιδια,που ειστε οι υπολοιποι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 28 Φεβρουαρίου 2014 #46 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπραβο ρε Μαριε! Αντε ρε παιδια,που ειστε οι υπολοιποι? στη Θεσσαλονίκη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Φεβρουαρίου 2014 #47 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά δεν θα μπορέσω να δώσω το παρών εντέλει....έχω την γυναίκα με πυρετό και δεν μας βλέπω να ξεμυτάμε το ΣΚ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 28 Φεβρουαρίου 2014 #48 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Υπαρχει μια περιπτωση να μην τα καταφερουμε και εμεις γιατι εχουμε ενα θεμα με υγεια(οικογενειακο προσωπο) και δεν βλεπω να τελειωνη με καλο τροπο.... Τεσπα.... Καλα να περασετε παιδακια....! Σορυ για την απουσια.... Έγινε επεξεργασία 28 Φεβρουαρίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 28 Φεβρουαρίου 2014 #49 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Ούτε εγώ βλέπω πολλές παρουσίες. Κρίμα. Για ξαναβάλτε τα ονόματα τα τελικά. Έγινε επεξεργασία 28 Φεβρουαρίου 2014 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Φεβρουαρίου 2014 #50 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια περαστικα σε εσας και τους συγγενεις σας! Αν τα καταφερετε ξερετε που θα ειμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος