FotisGt 18 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Έχετε βαρεθεί τις κλασικές, "τυπικές" ανακοινώσεις; Ωραία λοιπόν... Η παρούσα προκύπτει από ένα ποιηματάκι της φίλης μας kalliroi !!! Εγώ δεν περιγράφω άλλο... Απολαύστε! Το Καρναβάλι είναι κοντά γι'αυτό ετοιμαστείτε να διασκεδάσουμε ξανά και να μασκαρευτείτε! Το Aquazone σας προσκαλεί στο πιο ωραίο πάρτυ που είναι την άλλη Κυριακή και πέφτει 2 του Μάρτη! Αφήστε πίσω τις ντροπές κρατήστε όλο το κέφι ντυθείτε, βάλτε τις στολές φέρτε και κανα ντέφι! Θυμάστε που είχανε βρεθεί τα μέλη στο Μενίδι; Εκεί θα γίνει η γιορτή, τζέρτζελο και παιχνίδι! Στο Ίλιον στο Agora Cafè θα γίνει η γιορτή μας το πιο ωραίο πάρτυ μασκέ θα είναι της ζωής μας! Μικροί, μεγάλοι, νέοι παλιοί όλοι προσκεκλημένοι στις 8 να είστε εκεί τρελά μασκαρεμένοι Με φίλους, γνωστούς ή συγγενείς ελάτε, ή και μόνοι το σίγουρο είναι πως κανείς δεν θα το μετανιώνει! Τοποθεσία: http://escape-center...home/access.php Σημείο συνάντησης: http://escape-center...urant-cafe4.php 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Γιναμε! Κι αλλα πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Εεεεεεεεε ρε γλέντιααααααααααααα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 19 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Μμμμμμμ..... ζηλεύω..... Αλλά θα είμαστε εκτός Αθηνών.... Θα περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτογραφικά ντοκουμέντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Μεσααααααα!!!! Για παμε,για να βλεπω συμμετοχες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Ζηλεύω, την τύχη μου μέσα, ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Ζηλεύω, την τύχη μου μέσα, ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!! Παναγιωτη,κατεβα μια βολτα ρε να γελασουμε! (οχι μαζι σου,με το παρτυ εννοω ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Φεβρουαρίου 2014 #8 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Εκεί θα είμαι.....αλλα θα είμαι ντυμένος "Απών" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Φεβρουαρίου 2014 #9 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Εκεί θα είμαι.....αλλα θα είμαι ντυμένος "Απών" Αμαν ρε φιλε,αμαν!Ελα μια φορα να σε δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βλεπω συμμετοχες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 20 Φεβρουαρίου 2014 #11 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Μα ρε παιδια, πιο μακρια δεν μπορουσατε να το κανετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Μα ρε παιδια, πιο μακρια δεν μπορουσατε να το κανετε? Ελα βρε Αννα σιγα το μακρυα. Και για μας ειναι μακρυα οι συναντησεις αλλα δεν κανουμε ετσι. Θα ερθεις ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 20 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 αμα προλαβω.... μα καλα ρε παιδια και σεις που βρηκατε να μεινετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Φεβρουαρίου 2014 #14 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 αμα προλαβω.... μα καλα ρε παιδια και σεις που βρηκατε να μεινετε!!! Εμεις μενουμε στην εξοχη Αννα! Κανονισε να προλαβεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2014 #15 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Ελα βρε Αννα σιγα το μακρυα. Και για μας ειναι μακρυα οι συναντησεις αλλα δεν κανουμε ετσι. Θα ερθεις ετσι? Ε ναι αλλα δεν σε βλεπουμε στις συναντησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Φεβρουαρίου 2014 #16 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Μεσα και εμεις αμα δεν χαθω παλι :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 20 Φεβρουαρίου 2014 #17 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Μεσα!!!!θα ντυθω νεμο!!!!....απλα θα πρεπει να με ψαχνεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Φεβρουαρίου 2014 #18 Share 22 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βλεπω συμμετοχες...για παμε λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Φεβρουαρίου 2014 #19 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Τι έγινε βρε παιδιά? που είναι όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παλιό θέμα Λοιπόν μετράω τους εξής : 1) FotisGt 2) Mad23 3) kostaskappa +1 4) sturm +1 5) kalliroi 6) Mr_Zoo 7) TAN 8) reefkeeper ??? 9) giorgosmarios +1 10) rastafarian 11) akridas66 +1 12) ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13) astra Προς το παρών στο νέο θέμα μετράω τους 1) FotisGt 2) Rastafarian 3) Mr_Zoo 4) Akridas66 +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα και το επιβεβαίωσες κι εδώ) 5) Reefkeeper 6) kalliroi (η συγγραφέας του ποιήματος εννοείτε...) 7) Albino +1(?) 8) kostaskappa +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα) και με ερωτηματικό (?) λόγο του ότι το πόστ τους δεν είναι ξεκάθαρο "ναι" *) sturm +1 (που είχες κάνει κράτηση στο παλιό θέμα) Σχεδόν οι μισοί από πρίν...... Οι υπόλοιποι 5 που είναι...... και όχι μόνο αυτοί, για να μαζευτούμε κι άλλοι .....!!!!!! Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2014 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 23 Φεβρουαρίου 2014 #20 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 και εγω μεσα και μαλλον +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Φεβρουαρίου 2014 #21 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 με χαρά μας, προστέθηκες....... θετική απάντηση πήρες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 23 Φεβρουαρίου 2014 #22 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Λόγο σοβαρού οικογενειακου θέματος ίσως δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 23 Φεβρουαρίου 2014 #23 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Μήτσο εύχομαι να είναι όλα περαστικά...... Αν μπορέσεις σε περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 23 Φεβρουαρίου 2014 #24 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 γιωργο υπομονη το παλευω!!!!!!!! θα τα πουμε και απο κοντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Φεβρουαρίου 2014 #25 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέσα κι εγώ ρεεεεεε!!!Γίνετε να λείπει η αφεντιά μου;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος