Orfeus 17 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθω για την επισκευή του ενυδρείου μου?Ο τοπικός τζαμας δεν ασχολείται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futurized 17 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 (edited) φίλε μου << συν Αθηνά και χείρα κίνει >> αγόρασε τζάμι όμοιο με αυτό που έχει σπάσει... αγόρασε σιλικόνες για ενυδρειακη χρήση... δήλωσε τον τόπο που έχεις το ενυδρείο και από αυτό το θέμα ....άλλα και από αγγελία με ανταμοιβή 10-15 ευρώ ότι ψάχνεις άτομο για ανακατασκευή ενυδρείου ... πιστεύω θα έχεις σύντομα απάντηση και ίσως να είναι και ατελώς Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2014 - Futurized Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orfeus 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει ενα θεμα...Το πανω κ το κατω πλαισιο, που ειναι κολλημενα με σιλικονηβπανω στα τζαμια πως μπορω να τα αφαιρεσω?? Sent from the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Με φαλτσέτα ,προσοχή και υπομονή . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orfeus 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #5 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Η περιοχή μου ειναι Καλλιθέα.Στο petshop της γειτονιας μου είπαν για εναν Γιωργο στον Πειραια,στη Χατζηκυριακου.Εχουμε κανα στοιχειο?Σελιδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Δώσε μου χρόνο μέχρι αυριο είναι ένας τζαμάς στην Καλλιθέα που ασχολείται με ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orfeus 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #7 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Θα αναμενω! Ευχαριστω πολυ... Sent from the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος