dpap 25 Φεβρουαρίου 2014 #51 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Με το καλό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #52 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Οτι μπόρεσα να καταφέρω από φωτογραφίες. Μόλις ηρεμήσουν λίγο θα τα βγάλω καλύτερες. Ο αρχηγός και οι κυρίες του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Φεβρουαρίου 2014 #53 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Να τα χαίρεσαι τα ψαράκια σου, πολυ όμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #54 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ Safarpn, νομίζω θα έχουμε όμορφη εξέλιξη γιατί ο αρσενικός από σήμερα κιόλας έδειξε σημάδια κυριαρχίας, οπότε όλα μπαίνουν σε μία σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 26 Φεβρουαρίου 2014 #55 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα τα ψαράκια σου , ωραιος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankannn 26 Φεβρουαρίου 2014 #56 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Και μια ερώτηση ακόμα δεν έχω καταλάβει από που ξεχωρίζεις το αρσενικό από το θηλυκό. Και από ότι έχω διαβάσει αν τα πάρεις μικρά τα παίρνεις στη τύχη και ότι πρέπει να είναι μεγάλα για να τα αναγνωρίσεις . Εδω βλέπω ότι είναι πιο μαύρος ο αρσενικός αλλά νομίζω ότι αυτό δεν είναι δήγμα γιατί μπορεί να είναι και το άλλο με το πιο λίγο μαύρο αρσενικό. Απλά περά του αρσενικού το έντονοι μαύρο είναι και δήγμα ότι είναι ο κυρίαρχος ιξού και το πιο έντονο χρώμα. ΑΝ κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με γιατί και εγώ σε λίγες μέρες θα πρέπει να βρω ψαράκια. Πάνο ελπίζω να μην σου χαλάω το θέμα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #57 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ dankannn, τα ψαράκια είναι ήδη 5-6 εκατοστά, οπότε μπορείς να ξεχωρίσεις φύλλο. Στα αρσενικά είναι και τα κάτω πτερύγια μαύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Φεβρουαρίου 2014 #58 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ dankannn, τα ψαράκια είναι ήδη 5-6 εκατοστά, οπότε μπορείς να ξεχωρίσεις φύλλο. Στα αρσενικά είναι και τα κάτω πτερύγια μαύρα.Προσεχε τι λες γιατί θα πας Κούβα Τα χρώματα στα πτερύγια , όπως και οι κίτρινες κουκίδες στο κάτω πτερυγιο είναι ενδείξεις και όχι αποδείξεις! Πχ μπορεί όλα να είναι αρσενικά και να έχει μαυρίσει το ένα, ο μάγκας και τα υπόλοιπα αρσενικά λόγω φόβου να μην έχουν μαυρίσει καθόλου! Στο δικό μου ο μάγκας έχει πολύ λιγότερα ούτε καν τα μισά σε μαύρο από τον 2ον σε ιεραρχεια! Και αν δεις την μάνα τώρα που είναι έγκυος θα πεις ότι είναι τραβελι Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 26 Φεβρουαρίου 2014 #59 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Προσεχε τι λες γιατί θα πας Κούβα Τα χρώματα στα πτερύγια , όπως και οι κίτρινες κουκίδες στο κάτω πτερυγιο είναι ενδείξεις και όχι αποδείξεις! Πχ μπορεί όλα να είναι αρσενικά και να έχει μαυρίσει το ένα, ο μάγκας και τα υπόλοιπα αρσενικά λόγω φόβου να μην έχουν μαυρίσει καθόλου! Στο δικό μου ο μάγκας έχει πολύ λιγότερα ούτε καν τα μισά σε μαύρο από τον 2ον σε ιεραρχεια! Και αν δεις την μάνα τώρα που είναι έγκυος θα πεις ότι είναι τραβελι οι κιτρινες κουκιδες δινου ενα 80 % αρσενικο το γνωστο eggspot το οποιο ξεγελαει και τα θηλυκα στο ζευγαρωμα , αλλα τα μαυρα πτερυγια δεν παιζουν ρολο γιατι υπαρχουν 4 ειδη labido κιτρινα δειτε εδω..... http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #60 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Προσεχε τι λες γιατί θα πας Κούβα Τα χρώματα στα πτερύγια , όπως και οι κίτρινες κουκίδες στο κάτω πτερυγιο είναι ενδείξεις και όχι αποδείξεις! Πχ μπορεί όλα να είναι αρσενικά και να έχει μαυρίσει το ένα, ο μάγκας και τα υπόλοιπα αρσενικά λόγω φόβου να μην έχουν μαυρίσει καθόλου! Στο δικό μου ο μάγκας έχει πολύ λιγότερα ούτε καν τα μισά σε μαύρο από τον 2ον σε ιεραρχεια! Και αν δεις την μάνα τώρα που είναι έγκυος θα πεις ότι είναι τραβελι Κούβα ή κουβά ? χαχαχαχαχα Ωραίος, να τα δω λίγο καλύτερα τα ψαράκια μου λέω μήπως είναι τίποτα γκέι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Φεβρουαρίου 2014 #61 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Τ9 Ξέρω ότι ήθελες Κούβα αλλά εννοούσα κουβά Ήθελα να πω τα χαρακτηριστικά που ανέφερες δεν είναι κανόνας , μόνο με υπομονή και παρατήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 26 Φεβρουαρίου 2014 Author #62 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις δίκιο!!! θα σου πω σε λίγο καιρό ή θα έχουμε απογόνους ή θα έχουμε κουνήματα, θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 26 Φεβρουαρίου 2014 #63 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 οι κιτρινες κουκιδες δινου ενα 80 % αρσενικο το γνωστο eggspot το οποιο ξεγελαει και τα θηλυκα στο ζευγαρωμα , αλλα τα μαυρα πτερυγια δεν παιζουν ρολο γιατι υπαρχουν 4 ειδη labido κιτρινα δειτε εδω..... http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=2 Απλά να ενημερώσω πως το θηλυκό μου έχει!Δεν ξέρω για ποσοστά , αυτό που ξέρω είναι αν δεν δεις μπουκομενο το χέρι στη φωτια μην το βάλεις! Όσον αφορά αυτό από τις φυλές ισχύει! Αλλά τα δικά μου που σου ανέφερα είναι από την ίδια γέννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 27 Φεβρουαρίου 2014 #64 Share 27 Φεβρουαρίου 2014 Απλά να ενημερώσω πως το θηλυκό μου έχει! Δεν ξέρω για ποσοστά , αυτό που ξέρω είναι αν δεν δεις μπουκομενο το χέρι στη φωτια μην το βάλεις! Όσον αφορά αυτό από τις φυλές ισχύει! Αλλά τα δικά μου που σου ανέφερα είναι από την ίδια γέννα τα ποσοστα δεν υπαρχουν το ειπα για να καταλαβει ο φιλος , και συμφωνω οτι μονο με μπουκωμα εισαι σιγουρος. Παντως τα labido ειναι μονομορφικα ψαρια που ευκολα μπορεις να ξεχωρισεις φυλο...σε σχεση με αλλα demasoni, zebra maingano κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 27 Φεβρουαρίου 2014 Author #65 Share 27 Φεβρουαρίου 2014 Οπότε υπομονή και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 27 Φεβρουαρίου 2014 #66 Share 27 Φεβρουαρίου 2014 τα ποσοστα δεν υπαρχουν το ειπα για να καταλαβει ο φιλος , και συμφωνω οτι μονο με μπουκωμα εισαι σιγουρος. Παντως τα labido ειναι μονομορφικα ψαρια που ευκολα μπορεις να ξεχωρισεις φυλο...σε σχεση με αλλα demasoni, zebra maingano κλπ Καλά δεν το συζητάμε αυτό!Στα λαμπιντο έχεις περισσότερες ενδείξεις !και υποψίες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 6 Μαρτίου 2014 Author #67 Share 6 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή παίδες, αυτές τις μέρες βρέθηκα στην όμορφη Βόρεια Εύβοια και μάζεψα μερικές πέτρες, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γιατί σκέφτομαι να βγάλω τις άλλες που έχω μέσα στο ενυδρείο ( όχι τις πέτρες που είναι στη βάση) και να βάλω αυτές που είναι και πιο όμορφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Μαρτίου 2014 #68 Share 6 Μαρτίου 2014 Μια χαρά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Μαρτίου 2014 #69 Share 6 Μαρτίου 2014 Σα σχήματα ειναι πολυ ωραίες και θα κανεις ωραίο scape. Θα προτιμουσα προσωπικά να ηταν του ίδιου είδους οι πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 6 Μαρτίου 2014 Author #70 Share 6 Μαρτίου 2014 Πολύ δύσκολο όταν είναι από τη φύση, πάντως οι κάτω πέτρες δεν θα φαίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Μαρτίου 2014 #71 Share 6 Μαρτίου 2014 Τουλάχιστον να αποφύγεις τις κόκκινες πέτρες, ειναι πολυ φανταχτερές και θα ειναι παραφωνία ανάμεσα στις άλλες. Οι υπόλοιπες "δένουν" μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos78 6 Μαρτίου 2014 Author #72 Share 6 Μαρτίου 2014 Δεν έχεις άδικο, θα κάνω μια προσπάθεια και θα δούμε, ίσως τις κόκκινες να τις βάλω από την απέναντι πλευρά που είναι και η ρίζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 6 Μαρτίου 2014 #73 Share 6 Μαρτίου 2014 Πειραματισου βγάλε και πολλές φωτο και ότι σου αρεσει αλλωστε εσύ θα το βλεπεις κάθε μέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 Μαρτίου 2014 #74 Share 7 Μαρτίου 2014 Ετσαι και αλλιώς η άλγη θα τις κάνει να φάινονται σχεδόν οι ίδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Μαρτίου 2014 #75 Share 8 Μαρτίου 2014 Πρόσεξε λίγο αν μερικές πέτρες έχουν γυαλιστερά "νερά". Το λέω για τις κόκκινες ειδικά αν και δεν φαίνονται καλά. Μπορεί να περιέχουν μέταλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος