john99 27 Φεβρουαρίου 2014 #51 Share 27 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο πολύ χαίρομαι που ξεπέρασαν τα ψαράκια το πρόβλημα, στο βίντεο έδωσες ρεσιτάλ, πολύ ωραίο και αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 28 Φεβρουαρίου 2014 #52 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 μπραβο για τα ψαρακια που συνηλθαν!ωραιο βιντεακι! υ.γ προσωπικη και οχι μονο αποψη,αν και τα ψαρια ειναι μικρα θεωρω οτι τα λιτρα ειναι λιγα για τοσους δισκους και ολα τα αλλα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 28 Φεβρουαρίου 2014 #53 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτά είναι, μπράβο Παναγιώτη, εκπληκτικό το βίντεο και τα ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 28 Φεβρουαρίου 2014 #54 Share 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο Πάνο.Αυτά είναι καλά νέα !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 27 Μαρτίου 2014 #55 Share 27 Μαρτίου 2014 συγχαρητηρια!!!!δεν μου εχει τυχει προσωπικα το ιδιο προβλημα,,,τελικα με ποια θεραπεια ειδες να ανταποκρινονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Μαρτίου 2014 Author #56 Share 27 Μαρτίου 2014 συγχαρητηρια!!!!δεν μου εχει τυχει προσωπικα το ιδιο προβλημα,,,τελικα με ποια θεραπεια ειδες να ανταποκρινονται? General Cure και Furan για δύο συνεχόμενες φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 29 Μαρτίου 2014 #57 Share 29 Μαρτίου 2014 Τέλος καλό όλα καλά ! Να τα χαρείς φίλε μου είναι πανέμορφα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος