Jump to content

Θέλω Να Κάνω Το Ενυδρειο Μου Φυτεμενο Την Βοηθεια Σας Παρακαλω

Zac

Recommended Posts

θα τον απομονωσω και θα βαλω νεον κ ροδοστομους μονο μεχρι να δωσω τα υπολοιπα ψαρακια σε ενα φιλο ποθ φτιαχνει ενυδρειο

Αυτο εδω το σαλικαρακι ειναι καλο που υπαρχη η να το εξοντωσω;

post-58531-0-06452600-1394144263_thumb.jpg

Άσε το μέσα , δεν κάνει κακό. Αν δεις ότι πολλαπλασιάζονται πάρα πολύ μπορείς να πάρεις μέτρα.

Άσε το μέσα , δεν κάνει κακό. Αν δεις ότι πολλαπλασιάζονται πάρα πολύ μπορείς να πάρεις μέτρα.

Μηπως να παρω απο τωρα μην τυχον κ γινει ανεξελεκτη η κατασταση;

Όπως θέλεις. :) Εγώ σου είπα την άποψή μου. ;)

Όπως θέλεις. :) Εγώ σου είπα την άποψή μου. ;)

να σε ρωτησω κατι εχω τεστ στικς και

no2 ειναι μηδεν

no3 ειναι περιπου 15

p.h: 6,8

χλωριο 0

με αυτη τις τιμες θα μπορουσε να εχει αμμωνια δηλαδη ειναι κατι που εμπλεκετε με αυτα κ εφοσον ειναι ενταξει αυτες οι μετρησεις ειναι ενταξει κ η αμμωνια?

και κατι αλλο το μισο φιλτρο εχει ανθρακα μηπως κανει κακο στα φυτα ή ειναι οκ?

Έγινε επεξεργασία - Zac

να σε ρωτησω κατι εχω τεστ στικς και

no2 ειναι μηδεν

no3 ειναι περιπου 15

p.h: 6,8

χλωριο 0

με αυτη τις τιμες θα μπορουσε να εχει αμμωνια Ναι θα μπορούσε δηλαδη ειναι κατι που εμπλεκετε με αυτα κ εφοσον ειναι ενταξει αυτες οι μετρησεις ειναι ενταξει κ η αμμωνια? Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα με τα stiks δυστυχώς. :)

Παρε ενα τεστ για αμμωνια για να εισαι καλυμενος γιατι ναι και μ αυτες τις τιμες μπορει να εχεις αμμωνια.

Τον ανθρακα απο το φιλτρο πετα το και στη θεση του βαλε βιολογικο υλικο.

Παρε ενα τεστ για αμμωνια για να εισαι καλυμενος γιατι ναι και μ αυτες τις τιμες μπορει να εχεις αμμωνια.

Τον ανθρακα απο το φιλτρο πετα το και στη θεση του βαλε βιολογικο υλικο.

στην αριστερη μερια εχω σε ενα διχτακι κατι μπλε πετρουλες αυτες εννοεις βιολογικο υλικο?και απο πανω και στης δυο μεριες εχω γυαλοβαμβακα

Το βιολογικο υλικο ειναι κατι σαν μακαρονακι κοφτο αλλα ειναι ασπρο.Αλλιως υπαρχει και σε μικρες μπιλιες.Το δικο σου δεν ξερω τι ειναι.

Βγαλτο μια φωτο να το δουμε.

υποψιν εμενα ειναι καταρακτης το φιλτρο και δν εχει κ τρελο χωρο για υλικο....

τα νεον τετρα μου θελουν ειδικη τροφη????

Έγινε επεξεργασία - Zac

Γι αυτο σου λεω να βγαλεις τον ανθρακα και στη θεση του να βαλεις βιολογικο υλικο.

Τα νεον οχι,μια γενικη τροφη νομιζω οτι ειναι οκ.Αλλα καλο ειναι να εχουμε πολλες διαφορετικες τροφες και να τις δινουμε εναλλαξ.

• Like 1

2 φορες την βδομαδα τους την μουλιαζω κ με σκορδοζουμι....το απογευματακι θα ανεβασω φωτο του φιλτρου...

το KH μου ειναι περιπου 8ο αυτο πως το διαχειριζομαι?

Έγινε επεξεργασία - Zac

Καλυτερα να παρεις και αλλες διαφορες τροφες να τα ταιζεις,μη τους δινεις συνεχεια την ιδια.

• Like 1

Καλυτερα να παρεις και αλλες διαφορες τροφες να τα ταιζεις,μη τους δινεις συνεχεια την ιδια.

ph04 test α αγορασω? η αδιαφορο?

Αυτο τι τεστ ειναι γιατι δεν καταλαβα..Ειναι τεστ ph?

Ακομα οχι,δεν σου χρειαζεται κατι τετοιο.

μολις πληροφορηθηκα οτι μιας annubias κιτρινισαν 3 φυλλα της τι παιζει??????? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

το φως το εχω 5 ωρες ανοιχτο περιπου

Έγινε επεξεργασία - Zac

helpppppppp :((((

εχθες εριξα υγρο λιπασμα για δοση 50λιτρων αντι 86 που εχω...λετε να ειναι απο εκει?

Όχι δεν πρέπει να είναι από το λίπασμα. Όταν πας σπίτι βάλε μερικές φωτογραφίες. Μήπως έχεις σφίξει πολύ τον κορμό ;

Τις λαμπες να τις αφηνεις ανοιχτες 8 ωρες αλλα τις ανουμπιες να τις βαλεις σε σκιερο μερος γιατι αλλιως πιανει αλγη.

Όχι δεν πρέπει να είναι από το λίπασμα. Όταν πας σπίτι βάλε μερικές φωτογραφίες. Μήπως έχεις σφίξει πολύ τον κορμό ;

μου τις ειχε δεσει στο pet shop οποτε θα παω σημερα να δω τι παιζει και να βγαλω φωτος

Τις λαμπες να τις αφηνεις ανοιχτες 8 ωρες αλλα τις ανουμπιες να τις βαλεις σε σκιερο μερος γιατι αλλιως πιανει αλγη.

οι ανουμπιες ειναι σε σχετικα ψιλο σημειο λογο του ξυλου αν δεις κ στις φοτοσ που ανεβασα...χρειαζεται κανενα αλλο υγρο α παρω?νομιζω αυτο ειναι ενα γενικο λιπασμα

Έγινε επεξεργασία - Zac

Οχι δεν χρειαζεται κατι αλλο απο υγρα.

Παντως αν την ανουμπια την βαραει το φως απευθιας να ξερεις οτι θα εχεις προβλημα με αλγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...