rastafarian 5 Μαρτίου 2014 #51 Share 5 Μαρτίου 2014 Καλημερα . Αυτο που ειναι μπροστα απο τη ριζα ειναι microsorum pteropus και δεν φυτευεται,δενεται και αυτο σαν την ανουμπια. Το αλλο ειναι καποιο ειδος κρυπτοκορινας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 5 Μαρτίου 2014 Author #52 Share 5 Μαρτίου 2014 (edited) Καλημερα . Αυτο που ειναι μπροστα απο τη ριζα ειναι microsorum pteropus και δεν φυτευεται,δενεται και αυτο σαν την ανουμπια. Το αλλο ειναι καποιο ειδος κρυπτοκορινας. εχεις δικιο αυτο μπορω επειδη εχει διαφορες ριζες να το διαχωρισω σε δυο σημεια ας πουμε?το ενα στο ξυλο πανω κ το αλλο σε μια πετρα ή θελει μεγαλη πετρα για να απλωθεί? Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2014 - Zac Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαρτίου 2014 #53 Share 5 Μαρτίου 2014 Ναι και βεβαια μπορεις να το διαχωρισεις σε 2 φυτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 5 Μαρτίου 2014 Author #54 Share 5 Μαρτίου 2014 Ναι και βεβαια μπορεις να το διαχωρισεις σε 2 φυτα. Θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την βοηθεια τους αλλα ειδικοτερα τον rastafian για την υπομονη του τον ενδιαφερον του και ποσο μαλλον για τις χρησιμες γνωσεις του....χιλια ευχαριστω ραστα!!!!θα ανεβασω κ το αποτελεσμα το τελικο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 5 Μαρτίου 2014 Author #55 Share 5 Μαρτίου 2014 Να το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαρτίου 2014 #56 Share 5 Μαρτίου 2014 Δεν χρειαζετε να με ευχαριστεις φιλε,στη θεση που εισαι εσυ καποτε ειμουν και εγω και στη θεση μου καποιοι αλλοι που με βοηθησαν,ετσι πανε αυτα. Θα ερθει και η σειρα σου να βοηθησεις καποιον αλλον αργοτερα. Ωραιο γινετε το ενυδρειο σου.Εγω προσωπικα θα εβαζα καποιο ψηλο φυτο πισω απο τη ριζα και μπροστα μερικες ακομα κρυπτοκορινες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #57 Share 6 Μαρτίου 2014 (edited) Δεν χρειαζετε να με ευχαριστεις φιλε,στη θεση που εισαι εσυ καποτε ειμουν και εγω και στη θεση μου καποιοι αλλοι που με βοηθησαν,ετσι πανε αυτα. Θα ερθει και η σειρα σου να βοηθησεις καποιον αλλον αργοτερα. Ωραιο γινετε το ενυδρειο σου.Εγω προσωπικα θα εβαζα καποιο ψηλο φυτο πισω απο τη ριζα και μπροστα μερικες ακομα κρυπτοκορινες. σε ευχαριστω μετα απο τοσο αγχος οτι δν θα τα καταφερω ειναι η ανταμοιβη μου να βλεπω οτι εκανα για το σταδιο μου κατι ωραιο! πισω σκεφτηκα να βαλω την πατεντα με την σιτα και το java moss δεν ξερω τι γνωμη εχεις γι αυτο...αλλα πες μου τι φυτο προτεινεις κατι θα ξερεις παραπανω! Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2014 - Zac Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #58 Share 6 Μαρτίου 2014 Κοιτα να σου πω,σιτα με μοςς ωραια ειναι αλλα εγω δεν θα εβαζα.Εκτος οτι αργει πολυ να γινει ομοιομορφη,μαζευει και πολυ βρωμια μεσα. Εγω θα σου ελεγα να βαλεις πισω απο τη ριζα καποιο φυτο σαν το polysperma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #59 Share 6 Μαρτίου 2014 (edited) Κοιτα να σου πω,σιτα με μοςς ωραια ειναι αλλα εγω δεν θα εβαζα.Εκτος οτι αργει πολυ να γινει ομοιομορφη,μαζευει και πολυ βρωμια μεσα. Εγω θα σου ελεγα να βαλεις πισω απο τη ριζα καποιο φυτο σαν το polysperma. το ξυλο ειναι αρκετα ψιλο και απο οτι ειδα το πολυσπερμα παει μεχρι 40cm καπου εκει η μηπως εννοεις να το βαλω δεχια ετσι οπως κανει η ριζα ενα βραχιονα απο πισω?αλλα φαντασου εκει πισω δν εχει πολυ χωρο αντε 3cm θα ειναι ωραιο λες? αυτο μ αρεσει πολυ Ludwigia Repens 'rubin' Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2014 - Zac Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #60 Share 6 Μαρτίου 2014 24 βατ σε 86 λιτρα ενυδρειο εχεις αν θυμαμαι καλα ετσι?Και με υψος 50? Εγω σου ελεγα να το βαλεις πισω απο τη ριζα,δεν εχει χωρο εκει? Καλο αυτο το φυτο που λες αλλα με τον φωτισμο που εχεις δεν θα κοκκινησει εκτος απο τα πανω πανω φυλλα,το υπολοιπο θα ειναι πρασινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #61 Share 6 Μαρτίου 2014 24 βατ σε 86 λιτρα ενυδρειο εχεις αν θυμαμαι καλα ετσι?Και με υψος 50? Εγω σου ελεγα να το βαλεις πισω απο τη ριζα,δεν εχει χωρο εκει? Καλο αυτο το φυτο που λες αλλα με τον φωτισμο που εχεις δεν θα κοκκινησει εκτος απο τα πανω πανω φυλλα,το υπολοιπο θα ειναι πρασινο. καλα θυμασαι! καταλαβα τι λες κ νομιζω εχεις δικιο...μια αλλη ερωτηση καποιος μ τρωει το vallisnera λες να ειναι ο γλυφτης? ή καμια χήρα? οι χηρες μεινανε γιατι η μανα μου τις λατρευε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #62 Share 6 Μαρτίου 2014 Πες μου λιγο τι ψαρια εχεις. Γλυφτης δεν υπαρχει,ειναι ενα ονομα που εχουν δωσει τα πετσοπ για ολα τα αλγοφαγα ψαρια γενικως το οποιο ειναι λανθασμενο. Αν δεν ξερεις τι ειδος ειναι το ψαρι σου,βαλε μια φωτογραφια του να το δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #63 Share 6 Μαρτίου 2014 (edited) λοιπον 9 neon tetra 3 glow light tetra 3 endlers 1 cory albino για τον βυθο 1 plecostomus 2 χήρες 2 ινδιανακια 3 ροδοστομα 2 kuhli φιδακια Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2014 - Zac Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #64 Share 6 Μαρτίου 2014 Οοοοοο πρεπει να κανεις ενα ξεκαθαρισμα με τα ψαρια σου.δεν μπορεις αν τα εχεις ολα αυτα μεσα και δεν τα εχεις και σε σωστους αριθμους. Μαλλον ο πλεκο στα τρωει τα φυτα σου,εχει ξαναναφερθει αυτο. Σκεψου με ποια ψαρακια θες να ασχοληθεις και τα αλλα βγαλτα.Φτιαξε ενα σωστο ενυδρειο να το χαιρεσε και εσυ και τα ψαρακια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #65 Share 6 Μαρτίου 2014 Οοοοοο πρεπει να κανεις ενα ξεκαθαρισμα με τα ψαρια σου.δεν μπορεις αν τα εχεις ολα αυτα μεσα και δεν τα εχεις και σε σωστους αριθμους. Μαλλον ο πλεκο στα τρωει τα φυτα σου,εχει ξαναναφερθει αυτο. Σκεψου με ποια ψαρακια θες να ασχοληθεις και τα αλλα βγαλτα.Φτιαξε ενα σωστο ενυδρειο να το χαιρεσε και εσυ και τα ψαρακια σου. η vallisnera μου λεει americana εχει ιδιο profil με αυτο http://www.aquazone.gr/forums/topic/85532-vallisneria-sp-agigantea/ ????? θα τα βγαλω θα βαλω κοπαδακια στο προφιλ τετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #66 Share 6 Μαρτίου 2014 Περιπου ναι,το υψος της ας πουμε ειναι το ιδιο. Εγω θα σου ελεγα να κρατησεις ενα ειδος κοπαδψαρου σε μεγαλο αριθμο και να μη μπλεξεις πολλα διαφορετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #67 Share 6 Μαρτίου 2014 Περιπου ναι,το υψος της ας πουμε ειναι το ιδιο. Εγω θα σου ελεγα να κρατησεις ενα ειδος κοπαδψαρου σε μεγαλο αριθμο και να μη μπλεξεις πολλα διαφορετικα. το βασικο ειναι το φως που χρειαζεται ειναι το ιδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #68 Share 6 Μαρτίου 2014 Ναι,ολες οι βαλισνεριες δεν ειναι απαιτητικες με το φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #69 Share 6 Μαρτίου 2014 danke soon!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #70 Share 6 Μαρτίου 2014 Περιμενω να δω τι θα κανεις και με τα ψαρια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #71 Share 6 Μαρτίου 2014 Περιμενω να δω τι θα κανεις και με τα ψαρια σου! οκκ φυσικα γιατι ετσι οπως πανε θα μου φανε ολα τα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #72 Share 6 Μαρτίου 2014 Ο πλεκο στη κανει τη δουλεια μαλλον αλλα γενικα πρεπει να φτιαξεις την ψαροσυνθεση σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #73 Share 6 Μαρτίου 2014 Ο πλεκο στη κανει τη δουλεια μαλλον αλλα γενικα πρεπει να φτιαξεις την ψαροσυνθεση σου! θα τον απομονωσω και θα βαλω νεον κ ροδοστομους μονο μεχρι να δωσω τα υπολοιπα ψαρακια σε ενα φιλο ποθ φτιαχνει ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Μαρτίου 2014 #74 Share 6 Μαρτίου 2014 Ροδοστομους δεν μπορεις να βαλεις σ αυτο το ενυδρειο γιατι θελουν μεγαλο μηκος λογο οτι ειναι γρηγοροι κολυμβυτες. Και για τα νεον το ιδιο ισχυει αλλα αυτα ισως να μπορουσες να τα κρατησεις. Το ενυδρειο σου επειδη δεν εχει μηκος και εχει αυτο το σχημα σε περιοριζει λιγο στα κοπαδοψαρα που θελουν μηκος για να κολυμπουν και να κοπαδιαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 6 Μαρτίου 2014 Author #75 Share 6 Μαρτίου 2014 Ροδοστομους δεν μπορεις να βαλεις σ αυτο το ενυδρειο γιατι θελουν μεγαλο μηκος λογο οτι ειναι γρηγοροι κολυμβυτες. Και για τα νεον το ιδιο ισχυει αλλα αυτα ισως να μπορουσες να τα κρατησεις. Το ενυδρειο σου επειδη δεν εχει μηκος και εχει αυτο το σχημα σε περιοριζει λιγο στα κοπαδοψαρα που θελουν μηκος για να κολυμπουν και να κοπαδιαζουν. καταλαβα τι εννοεις για να δω τι μπορω να κανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος