rastafarian 30 Μαρτίου 2015 #576 Share 30 Μαρτίου 2015 παιδες καλησπερα ηθελα να κανω μια αλλαγη στο ενυδρειο μου εχω τις εξης απορίες 1 θελω να βγαλω ολα τα φυτα απο κατω και να βαλω γρασιδι....το θεμα ειναι επειδη ειναι το boyu και εχει υψος θα αναπτυχθει? 2 τι υποστρωμα πρεπει να βαλω? 3 αν γνωριζεται μια αγγελια με κανενα co2 σε καλη τιμη.... ευχαριστω παιδες! Για γρασιδια,θελεις πολυ φως,υποστρωμα,καθημερινη λιπανση με ολη τη σειρα και φυσικα co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 31 Μαρτίου 2015 Author #577 Share 31 Μαρτίου 2015 Για γρασιδια,θελεις πολυ φως,υποστρωμα,καθημερινη λιπανση με ολη τη σειρα και φυσικα co2 οταν λεμε υποστρωμα εννοουμε fluval?η λιπανση δν με ενοχλει εχω ηδη ολοι την σειρα σχεδον αλλα δν μπορω να ριξω γιατι κανει αλγες γιατι προς το παρον εχω diy co2.....για ενα eleocharis parvula δεν θα το αντεξει λες?αν ειναι να ξυλωσω ολοκληρω ενυδρειο και να κανω ενα σωρο εξοδα και να μην πιασει αμαρτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος