klaz 17 Απριλίου 2014 #401 Share 17 Απριλίου 2014 Να μην βαλω εναν μικρπ ανχιστρους δηλαδη; Εχει τριχοηδη π καφε ανω στα φυτα οχι καλυτερα. τα οτο θελουν υπερβολικα καλα στρωμενο και παλιο ενυδρειο.τα σαε μεγαλωνουν πολυ γρηγορα. τα ανκιστρους θελουν και περισσοτερα λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 17 Απριλίου 2014 Author #402 Share 17 Απριλίου 2014 οχι καλυτερα. τα οτο θελουν υπερβολικα καλα στρωμενο και παλιο ενυδρειο.τα σαε μεγαλωνουν πολυ γρηγορα. τα ανκιστρους θελουν και περισσοτερα λίτρα. Οποτε τιποτα απο ολα;τα ανχιστρους ειναι πολυ μικρα θα νεγαλωσουν πολυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Απριλίου 2014 #403 Share 17 Απριλίου 2014 Συμφωνω με τον klaz τα ancistrus μεγαλωνουν αλλα οχι και παρα πολυ αλλα και παλι θες λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 17 Απριλίου 2014 #404 Share 17 Απριλίου 2014 Σου απάντησε ο rastafari, για να καθαρίζεις το ενυδρείο χρησιμοποιείς τα χεράκια σου και όχι ψάρια. Υπάρχουν ειδικά μαγνητάκια αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σφουγγαράκια, οδοντόβουρτσες, τηλεκάρτα χωρίς το τσιπάκι. Ό,τι και αν χρησιμοποιήσεις θα είναι καινούριο και μόνο για χρήση στο ενυδρείο. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα έτρωγαν τα ψάρια την τριχοειδή άλγη, νομίζω ότι δεν την προτιμούν. Τέλος, το καθάρισμα της άλγης είναι η αντιμετώπιση ενός συμπτώματος και όχι της "ασθένειας". Πρέπει να βρεις την αιτία που σου προκαλεί την άλγη και να την διορθώσεις, όχι να την κυνηγάς την άλγη καθαρίζοντας. Χρειάζεται ισορροπία μεταξύ θρεπτικών συστατικών, φωτισμού και διοξειδίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 28 Απριλίου 2014 Author #405 Share 28 Απριλίου 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Απριλίου 2014 #406 Share 28 Απριλίου 2014 Ωραιος ο φιλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 28 Απριλίου 2014 Author #407 Share 28 Απριλίου 2014 (edited) Ωραιος ο φιλος! τα φυτακια πανε σχετικα αργα πραγμα λογικο χωρις co2 αλλα μια χαρα εχω κοψει και το flourish γιατι μου εβγαζε αλγες και ριχνω μερικες σταγονες καλιο μονο και οταν ηρεμησουν οι αλγες γτ βλεπω και φευγουν θα ριχνω σταγονες και απο το flourish Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2014 - Zac Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Απριλίου 2014 #408 Share 28 Απριλίου 2014 Πολυ ωραιο στο μελλον καλο ειναι να παρεις καπως CO2 και το καλυτερο για αυτα τα λιτρα ειναι DIY Αλλα αστο λιγο να φυγουν οι αλγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 28 Απριλίου 2014 Author #409 Share 28 Απριλίου 2014 Πολυ ωραιο στο μελλον καλο ειναι να παρεις καπως CO2 και το καλυτερο για αυτα τα λιτρα ειναι DIY Αλλα αστο λιγο να φυγουν οι αλγες Να σου πω την αληθεια μονο για diy γιατι δεν παιζει να δωσω τοσα λεφτα και να πηγαινω ερχομαι στα γεμισματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 28 Απριλίου 2014 #410 Share 28 Απριλίου 2014 Να σου πω την αληθεια μονο για diy γιατι δεν παιζει να δωσω τοσα λεφτα και να πηγαινω ερχομαι στα γεμισματα..... τα γεμισματα με co2 , σε μπουκαλα ειναι ανα 2-4 μηνες, αν παρεις 4 κιλη, με το diy co2 θελεις καθε εβδομάδα... 5 ευρω το γεμισμα περνουν , οπότε σκεψου το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 29 Απριλίου 2014 Author #411 Share 29 Απριλίου 2014 τα γεμισματα με co2 , σε μπουκαλα ειναι ανα 2-4 μηνες, αν παρεις 4 κιλη, με το diy co2 θελεις καθε εβδομάδα... 5 ευρω το γεμισμα περνουν , οπότε σκεψου το. 5?καπου ειχα ρωτησει κ μου ειπαν 15 νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 29 Απριλίου 2014 #412 Share 29 Απριλίου 2014 5ε η 2αρα ειναι στη Ροδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 29 Απριλίου 2014 Author #413 Share 29 Απριλίου 2014 5ε η 2αρα ειναι στη Ροδο! αφου ομως δεν χωρανε και απο την δομη του ενυδρειου πολλα φυτα και ειδικα ψηλα αφου εχω αυτην την ριζα μηπως δν ειναι και τοσης σημασίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Απριλίου 2014 #414 Share 29 Απριλίου 2014 To co2 εισαι σημαντικο κομματι του φυτεμενου και παντα χρειαζεται. Για diy εγω θα σου ελεγα να μη το κανεις γιατι θα εχεις αυξομειωσεις και αυτο φερνει αλγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 29 Απριλίου 2014 Author #415 Share 29 Απριλίου 2014 To co2 εισαι σημαντικο κομματι του φυτεμενου και παντα χρειαζεται. Για diy εγω θα σου ελεγα να μη το κανεις γιατι θα εχεις αυξομειωσεις και αυτο φερνει αλγες. Μαλιστα οποτε οταν παω θα παω μια κ καλη για μπουκαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 3 Μαίου 2014 Author #416 Share 3 Μαίου 2014 (edited) να ρωτησω κατι για DIY co2 ποια σκαλα διαχυσης προτεινετε? ή πιο προτεινετε? http://aquario.gr/aksesouar/co2-diffusers/co2-diffuser-classic-2437.html#.U2SlIqLKi0w http://www.petsupermarket.gr/2966/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/nutrafin-bubble-counter-108gr.html http://www.petsupermarket.gr/5968/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/fluval%C2%AE-co2-20-diffuser.html και την βαλβιδα ανεπιστροφης ροης που την βρισκω σ αυτες τις σελιδες? Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2014 - Zac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 3 Μαίου 2014 Author #417 Share 3 Μαίου 2014 κανεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 3 Μαίου 2014 Author #418 Share 3 Μαίου 2014 To co2 εισαι σημαντικο κομματι του φυτεμενου και παντα χρειαζεται. Για diy εγω θα σου ελεγα να μη το κανεις γιατι θα εχεις αυξομειωσεις και αυτο φερνει αλγες. rastaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαίου 2014 #419 Share 3 Μαίου 2014 Οι 2 πρωτες ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 3 Μαίου 2014 Author #420 Share 3 Μαίου 2014 Οι 2 πρωτες ειναι μια χαρα. πηρα της hagen μαζι με βαλβιδα ανεπιστροφης ροής και μερικα μετρα σωληνακι....τωρα τι θα κανω με την αεραντλια που εχω?να την καταργησω?ή να την βαλω με χρονοδιακοπτη μονο το βραδυ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαίου 2014 #421 Share 3 Μαίου 2014 Θα την καταργησεις την αεραντλια και θα την βαλεις στο ντουλαπι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 3 Μαίου 2014 Author #422 Share 3 Μαίου 2014 σοβαρα?????τα ψαρια δεν θα εχουν θεμα?και απο αναταραξη?δεν θα εχουν θεμα οι γαριδες(σαν πιο ευαισθητες?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαίου 2014 #423 Share 3 Μαίου 2014 Αν εχεις αναταραξη δεν θα εχεις θεμα.Αν δεις οτι τα ψαρια σου αναπνεουν απο την επιφανεια θα την βαζεις μονο το βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 3 Μαίου 2014 Author #424 Share 3 Μαίου 2014 Αν εχεις αναταραξη δεν θα εχεις θεμα.Αν δεις οτι τα ψαρια σου αναπνεουν απο την επιφανεια θα την βαζεις μονο το βραδυ. να σου βγαλω ενα βιντεο με την αναταραξη να μου πεις αν ειμαι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαίου 2014 #425 Share 3 Μαίου 2014 Δεν χρειαζετε να βγαλεις βιντεο,αν εχεις εναν κυματισμο στην επιφανεια εισαι οκ.Θα δεις και την συμπεριφορα των ψαριων σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος