Zac 8 Μαίου 2014 Author #476 Share 8 Μαίου 2014 Βάζε λιγότερο νερό όσμωσης. αν ανεβει μονο το kh και οχι το ph Θα εχω μεγαλυτερο προβλημα ομως ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Μαίου 2014 #477 Share 8 Μαίου 2014 Συνάρτηση είναι αυτά , δεν πάει το καθένα μόνο του. Δεν ξέρω τι ποσοστά όσμωσης και νερού βρύσης χρησιμοποιείς για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 8 Μαίου 2014 Author #478 Share 8 Μαίου 2014 Συνάρτηση είναι αυτά , δεν πάει το καθένα μόνο του. Δεν ξέρω τι ποσοστά όσμωσης και νερού βρύσης χρησιμοποιείς για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. εβαζα 80-20 αλλα το ph για καποιο λογο ηταν στον ουρανο και το πηγα 90-10.....τι προτεινεις να το παω 75-25%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Μαίου 2014 #479 Share 8 Μαίου 2014 Οπως σου ειπε ο Δημητρης τωρα που εχεις co2 θα βαζεις λιγοτερη οσμωση.Ειναι λογικο να ριξει το ph το co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 8 Μαίου 2014 Author #480 Share 8 Μαίου 2014 Οπως σου ειπε ο Δημητρης τωρα που εχεις co2 θα βαζεις λιγοτερη οσμωση.Ειναι λογικο να ριξει το ph το co2. μαλιστα οποτε να δω και σημερα που εβγαλα την αεραντλια μηπως επεσε και αλλο....αν εχει πεσει πολυ να κανω αλλαγη νερου με λιγοτερο οσμωση σημερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Μαίου 2014 #481 Share 8 Μαίου 2014 Την αλλαγη θα την κανεις στην ωρα της με λιγοτερη οσμωση. Μη βαζεις αεραντλια γιατι ετσι ανεβοκατεβαζεις το ph,πραγμα κακο για τα ψαρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 8 Μαίου 2014 Author #482 Share 8 Μαίου 2014 Την αλλαγη θα την κανεις στην ωρα της με λιγοτερη οσμωση. Μη βαζεις αεραντλια γιατι ετσι ανεβοκατεβαζεις το ph,πραγμα κακο για τα ψαρια σου. Ραστα εκανα αλλαγη νερου γιατι υο ph ειχε πεσει στο 6,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 8 Μαίου 2014 Author #483 Share 8 Μαίου 2014 (edited) Την αλλαγη θα την κανεις στην ωρα της με λιγοτερη οσμωση. Μη βαζεις αεραντλια γιατι ετσι ανεβοκατεβαζεις το ph,πραγμα κακο για τα ψαρια σου. Τωρα πηγε 6,5ph με 5kh μηπως ειναι πολυ το co2 για το ενυδρειο να βαλω αεραντλια να το σπαει λιγακι; Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2014 - Zac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 8 Μαίου 2014 Author #484 Share 8 Μαίου 2014 video τις αναταραξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Μαίου 2014 #485 Share 8 Μαίου 2014 βρε παλικαριμ'ζακ που κολλιεσαι? δεν προκειται να παθεις καμμια ζημια με διοξειδιο ζαχαρης και μαγιας. απο την αλλη εισαι σιγουρος οτι μετρας σωστα τις διακυμανσεις του πεχα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 8 Μαίου 2014 #486 Share 8 Μαίου 2014 Μια χαρα ειναι η ανατάραξη σου, οπως σου ειπα μην δινεις τοσο πολυ σημασια στο Ph .... Το diy co2 ,μην το φοβάσαι.... Αφησε το ενυδρειο μονο του και παρατηρησε συμπεριφορες των ψαριων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Μαίου 2014 #487 Share 8 Μαίου 2014 Άκου τους 2 παραπάνω και χαλάρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 9 Μαίου 2014 Author #488 Share 9 Μαίου 2014 βρε παλικαριμ'ζακ που κολλιεσαι? δεν προκειται να παθεις καμμια ζημια με διοξειδιο ζαχαρης και μαγιας. απο την αλλη εισαι σιγουρος οτι μετρας σωστα τις διακυμανσεις του πεχα? ο πινακας του co2 με φοβησε!ναι το ph το μετραω σωστα....αλλα δεν βαριεσαι θα συνηθησουν αχαχαχα δεν μπορω να αγχονωμαι κ γι αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Μαίου 2014 #489 Share 9 Μαίου 2014 Αν δεν βλεπεις τα ψαρια να αναπνεουν απο την επιφανεια δεν εχεις προβλημα.Για να ειχες προβλημα με πολυ co2 θα επρεπε να βαλεις τουλαχιστον την 2πλασα ποσοτητα μιαγιας απο την κανονικη.Η μαγια δινει την δυναμη και η ζαχαρη τον χρονο που διαρκει το μειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 9 Μαίου 2014 Author #490 Share 9 Μαίου 2014 Αν δεν βλεπεις τα ψαρια να αναπνεουν απο την επιφανεια δεν εχεις προβλημα.Για να ειχες προβλημα με πολυ co2 θα επρεπε να βαλεις τουλαχιστον την 2πλασα ποσοτητα μιαγιας απο την κανονικη.Η μαγια δινει την δυναμη και η ζαχαρη τον χρονο που διαρκει το μειγμα. ραστα εχεις καμια οδεα το ειναι αυτο το ασπρο συην επιφανεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Μαίου 2014 #491 Share 9 Μαίου 2014 Εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 9 Μαίου 2014 Author #492 Share 9 Μαίου 2014 Εδώ Δημητργ υο εχω διαβασει αλλα δεν καταφερα να καταλαβω ποια ακριβως μπορει να ειναι :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Μαίου 2014 #493 Share 9 Μαίου 2014 (edited) Επιφανειακή Μεμβράνη (Βιοφιλμ) Πατώντας το link του Δημήτρη αν δεν πειράξεις τίποτα μέχρι να φορτώσει η σελίδα "σταματάει" στο σωστό . . . Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2014 - rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Μαίου 2014 #494 Share 9 Μαίου 2014 Πάτα αριστερό κλίκ και θα σε πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 22 Μαίου 2014 Author #495 Share 22 Μαίου 2014 Επιφανειακή Μεμβράνη (Βιοφιλμ) Πατώντας το link του Δημήτρη αν δεν πειράξεις τίποτα μέχρι να φορτώσει η σελίδα "σταματάει" στο σωστό . . . Rastaaaa καλησπερα εχω στις κρυπτοκορινες μου με αλγη που ειναι σαν τριχα μεγαλη συνηθως ειναι περιμετρικα απο το φυλλο αλλα μετα βγαινει και στο φυλο πανω ειναι χρωματος μαυρη-καφε(μεσα στο ενυδρειο)απο εξω φαινεται οτι ειναι πρασινη σαν μεγαλη τριχα δεν ειναι bba γτ εχω κ απο αυτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Μαίου 2014 #496 Share 22 Μαίου 2014 Για να μην παίζουμε λόττο καμιά φώτο υπάρχει εύκαιρη ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 24 Μαίου 2014 Author #497 Share 24 Μαίου 2014 (edited) Για να μην παίζουμε λόττο καμιά φώτο υπάρχει εύκαιρη ?? ειδες μεσα φαινονται μαυρες ενω οταν τις βγαλω εξω απο το νερο ειναι πρασινες Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2014 - Zac Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Μαίου 2014 #498 Share 24 Μαίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-seaaao-aeoeiy-iaaniy/?p=776113 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac 24 Μαίου 2014 Author #499 Share 24 Μαίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/80879-seaaao-aeoeiy-iaaniy/?p=776113 οποτε Staghorn εχω.....καμια ιδεα τι μπορει να φταιει μην αρχισω και τα ξηλωνω ολα?αχχαχα την εχω παρατηρηση στην κρυπτοκορινες μονο και τωρα τελευται πολυ λιγο πανω στην ριζα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Μαίου 2014 #500 Share 24 Μαίου 2014 Διαβασε το αρθρο και θα δεις τι φταιει..μαλλον το diy co2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος