Jump to content

Θέλω Να Κάνω Το Ενυδρειο Μου Φυτεμενο Την Βοηθεια Σας Παρακαλω

Zac

Recommended Posts

εχθες επειδη εφτιαχνα το καπακι κτλπ απενεργοποιησα τον χρονοδιακοπτη και εμεινε ολο το βραδυ ανοιχτο το φως.....(πατατα i know)σημερα να μην αναψω?

Λογικα καλα θα εισαι μ αυτο το φως,εγω θα δοκιμαζα κανενα φυτακι ακομα απο αυτα που σου ειχα δωσει.

Το φως ανοιξε το κανονικα σημερα,αλλα αν φοβασε αστο κλειστο.Εγω θα το αναβα!

Λογικα καλα θα εισαι μ αυτο το φως,εγω θα δοκιμαζα κανενα φυτακι ακομα απο αυτα που σου ειχα δωσει.

Το φως ανοιξε το κανονικα σημερα,αλλα αν φοβασε αστο κλειστο.Εγω θα το αναβα!

το θεμα ειναι αν πρεπει να φοβαμαι! :bigemo_harabe_net-78: :bigemo_harabe_net-78: :crazyyyy:

Και κλειστα να τα αφησεις σημερα δεν θα παθουν κατι τα φυτα σου.

Αστα κλειστα για να εισαι σιγουρος!

Και κλειστα να τα αφησεις σημερα δεν θα παθουν κατι τα φυτα σου.

Αστα κλειστα για να εισαι σιγουρος!

το μικροσοριουμ το εχω δεμενο σε ενα μεγαλο κλαδι που εκοψα απο την ριζα....και σκευτομαι τωρα εγω επειδη εχω γαριδες μεσα και δεν μπορω να ριχνω ζουμια μεσα....οταν κανω αλλαγη νερου να βγαζω το φυτακι για 1-2-3 μερες να ριχνω τα ζουμια στην λεκανη με το νερο της αλλαγης και το φυτο μεσα κ οταν περνει τα πανω του να το βαζω μεσα ξανα?

Οχι δεν χρειαζεται να κανεις κατι τετοιο.Ζουμια μπορεις να ριχνεις αλλα με μετρο,μπορεις να ριχνεις λιγο.

Οχι δεν χρειαζεται να κανεις κατι τετοιο.Ζουμια μπορεις να ριχνεις αλλα με μετρο,μπορεις να ριχνεις λιγο.

και καλιο???????????επειδη μ ειχες πει καλιο οχι και το μικροσοριουμ θελει καλιο...γι αυτο...

εκτος αν ριχνω το flourish το γενικο και ειναι οκ.....

Καλιο μπορεις να ριχνεις αλλα μικρες ποσοτητες και αν δεις τιποτα περιεργο το σταματας αμεσως!

Καλιο μπορεις να ριχνεις αλλα μικρες ποσοτητες και αν δεις τιποτα περιεργο το σταματας αμεσως!

αυτο δεν καταλαβαινω τι ενοουμε μικρες ποσοτητες..... :/ προτεινε κατι για 86λιτρα για καλιο και flourish τις seachem!

Έγινε επεξεργασία - Zac

Οτι γραφει το μπουκαλι θα ριχνεις το λιγο λιγοτερο απο το μισο.

Αγνωστος θανατος για gliw light tetra

Προχθες οι μετρησεις ολες ηταν καλες

Σημερα ποιες ειναι οι μετρησεις?

Καλα εσυ δεν μου ειπες οτι εχεις μεσα μονο νεον?

Νεον θα κτρατησω τα glow οπως κ ροδοστομους περιμενω ενα ενυδρειο να στρωσει να τα δωσω.....σημερα εκανα ph 7,7 περιπου τι αλλο να κανω;

Το συγκεκριμενο ηταν λεμαργο κ ειχε κ λιγο φουσκωμενη κοιλιτσα....δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο

• Like 1

Νh3=0

No3=προφανως λιγα 2-3-4 καπου εκει ξερω γω

Νο2=0

Αν τα νιτρικα ειναι 0 δικαιολογει να σκοτωσει ψαρι;

Πρεπει να κανεις τεστ αμμωνιας,νο2 και νο3.

η πετρα που εχω βαλει για να κραταει το ξυλο μου ανεβαζει το ph μπορω να την βαλω σε ενα ναιλον γι αυτο το διαστημα εως οτοθ βυθιστει η ριζα?????

btw αυριο επιτελους ερχεται η Α/Ο να ριξω το Ph εκει που πρεπει επιτελους!

η πετρα που εχω βαλει για να κραταει το ξυλο μου ανεβαζει το ph μπορω να την βαλω σε ενα ναιλον γι αυτο το διαστημα εως οτοθ βυθιστει η ριζα?????

btw αυριο επιτελους ερχεται η Α/Ο να ριξω το Ph εκει που πρεπει επιτελους!

Καλύτερα όχι. ;)

Το ειδα καθυστερημενα κ την εβαλα!μολις παω σπιτι ανεβαζω φωτο!

Tι νερο έχεις?

Δεν πιστευω να εβαλες νεον σε νερο της Ρόδου....

Το νερο εδώ εχει σκληρότητες οχι αστεία. 24 gh και 22 kh, τρεχω ενα ενυδρειο με αυτες τις παραμετρουςμονο με πλατυ... σε ολα τα αλλα ενυδρεια σκετη οσμωση και μινεραλς.

Το ph κατεβένει αλλα για τις σκληροτητες θελεις οσμωση...

Οσο αφορά την ριζα ξυλο καλυτερα να την βάλεις σε ενα κουβα εκτος ενυδρειου για να αποβαλει και τις τανινες.

Tι νερο έχεις?

Δεν πιστευω να εβαλες νεον σε νερο της Ρόδου....

Το νερο εδώ εχει σκληρότητες οχι αστεία. 24 gh και 22 kh, τρεχω ενα ενυδρειο με αυτες τις παραμετρουςμονο με πλατυ... σε ολα τα αλλα ενυδρεια σκετη οσμωση και μινεραλς.

Το ph κατεβένει αλλα για τις σκληροτητες θελεις οσμωση...

Οσο αφορά την ριζα ξυλο καλυτερα να την βάλεις σε ενα κουβα εκτος ενυδρειου για να αποβαλει και τις τανινες.

αυριο ερχεται η οσμωση αν δεν εχουν απεργεια παλι…..για να βολευτω εβαζα μισο απιονισμενο μισο βρυσης…gh=8 kh=7 ph-7,5 με 7,7 μου τσιμπαει το ph λιγο λογο πετρας γι αυτο την εβαλα σε ναιλακι για λιγο διαστημα….

θα ηθελα να ευχαριστισω τον xrys24 για τα κλαμεματα που μου εδωσε με την καρδια του και οχι μονο κλαδεματα αλλα και ολοκληρα φυτα…φιλε σε ευχαριστω πραγματικα και χαρηκα που τα ειπαμε κ απο κοντα….οριστε το αποτελεσμα….

post-58531-0-63664300-1396472108_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...