rastafarian 8 Απριλίου 2014 #276 Share 8 Απριλίου 2014 Στρεςς σιγουρα.Τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 8 Απριλίου 2014 Author #277 Share 8 Απριλίου 2014 Στρεςς σιγουρα.Τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει.. εγω πιστευω οτι τα σκισα στην ταλαιπωρια . τα μετακινησα δυο φορες, του αλλαξα το περιβαλλον και μετα αφησα μια λαμπα αναμμενη δεκα ωρες και δε σταματησαν να τρεχουν. ειχαν περασει και θεραπεια , δεν ηθελε πολυ ο οργανισμος. Ασθενεια δεν υπαρχει απο οτι φαινεται , οξυγονο εχει πολυ μεσα ( φυτα , αεραντλια ) . θα συνεχισω καθημερινες μικρες αλλαγες νερου και κατεβαζω τη θερμοκρασια στους 25( την ειχα 27 ) να παρουν ανασα. οκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Απριλίου 2014 #278 Share 8 Απριλίου 2014 Ταλαιπορια και στρεσ θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 8 Απριλίου 2014 Author #279 Share 8 Απριλίου 2014 φαινεται οτι συνερχονται σιγα . παλι της σκαπουλαραμε . πρπει να με παραδεχτειτε. Ειμαι ανθρωπος της ζουγκλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 27 Απριλίου 2014 Author #280 Share 27 Απριλίου 2014 Χρόνια πολλα απο εμάς και τα ψαράκια μας . Ολα καλα πανε πλέον με μικρή εξαίρεση ενα αρσενικό γκάπι που παρέδωσε την ημέρα της Αναστάσης , ενώ όλη την προηγούμενη κυνηγάγε μια θηλυκιά . Εντύπωση μου έκαναν οι τελευταίες ωρες του που είχε σπασμούς και λύγισε το κορμί του . Αυτά τα νεα απο μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 27 Απριλίου 2014 #281 Share 27 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας και χρόνια σας πολλά!! Μην αγχώνεστε και μην στεναχωριέστε!!Πολλές φορές οι απώλειες είναι στο πρόγραμμα όσο ιδανικές και να είναι οι συνθήκες στο ενυδρείο μας. Έκανες μετρήσεις μετά την απώλεια αυτή να δεις αν είναι όλα οκ στο ενυδρείο σου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 27 Απριλίου 2014 Author #282 Share 27 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας και χρόνια σας πολλά!! Μην αγχώνεστε και μην στεναχωριέστε!!Πολλές φορές οι απώλειες είναι στο πρόγραμμα όσο ιδανικές και να είναι οι συνθήκες στο ενυδρείο μας. Έκανες μετρήσεις μετά την απώλεια αυτή να δεις αν είναι όλα οκ στο ενυδρείο σου ?? Έκανα ολα καλα η βιολογία πετάει !! Φτου Φτου . Μάλλον τα έδωσε ολα προς χάριν της εξέλιξης του είδους Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 17 Μαίου 2014 Author #283 Share 17 Μαίου 2014 Καλησπέρα σας μετα απο αρκετές μερες. Πως πανε οι ψαροκαταστάσεις σας. Λοιπον εγω παρατηρώ τις τελευταίες μερες απότομα σκισίματα σε αρσενικά γκάπι και μειωμένη διάθεση με κατεύθυνησ και γαι πιθανή απώλεια, Να θεωρήσω ότι απο κάποιον τρώνε ξύλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 18 Μαίου 2014 Author #284 Share 18 Μαίου 2014 Τελικα συγχωρέθηκε. Η σκισμένα ουρά μπορεί να σημαινει κει άλλο εκτός απο αυτο που πιστεύω ; Γενικά ολα πανε καλα πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Μαίου 2014 #285 Share 18 Μαίου 2014 Aν εχεις θανατους δεν το βλεπω να παει καλα! Θυμισε μου τι εχεις μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 18 Μαίου 2014 Author #286 Share 18 Μαίου 2014 Aν εχεις θανατους δεν το βλεπω να παει καλα! Θυμισε μου τι εχεις μεσα;Είχα 6 πλατυ (3-3) , 8 γκαπι (5-3) και ενα sae και μετά το θάνατο των δυο αρσενικων γκαπι έμειναν 6 . Μετρήσεις οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 19 Μαίου 2014 #287 Share 19 Μαίου 2014 Καλησπέρα σας μετα απο αρκετές μερες. Πως πανε οι ψαροκαταστάσεις σας. Λοιπον εγω παρατηρώ τις τελευταίες μερες απότομα σκισίματα σε αρσενικά γκάπι και μειωμένη διάθεση με κατεύθυνησ και γαι πιθανή απώλεια, Να θεωρήσω ότι απο κάποιον τρώνε ξύλο; Απο το SAE,ειναι μικρο το ενυδρειο σου(υπαρχει περιπτωση να CAE και οχι SAE). Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 19 Μαίου 2014 Author #288 Share 19 Μαίου 2014 Απο το SAE,ειναι μικρο το ενυδρειο σου(υπαρχει περιπτωση να CAE και οχι SAE).Και τι; Επιτίθεται όταν δε κοιτάω ; Εχω κςι ενα επιθετικό αρσενικό πλατυ . Πάντως ειναι σίγουρα απο ξύλο η ζημιά λες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 24 Μαίου 2014 Author #289 Share 24 Μαίου 2014 Λοιπόν γαι την ιστορία έβγαλα όλτα τα πλάτυς , τα δώρισα σε ενα πετ και αγόρασα γκάπι , γιατι αν ο άφηνα ετσι καθε μέρα θα έχανα και ένα απο ξύλο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 7 Ιουνίου 2014 Author #290 Share 7 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια πείτε μου σας παρακαλω ενα κόλπο να πιάσω το sae να το βγάλω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Ιουνίου 2014 #291 Share 7 Ιουνίου 2014 Προσπαθησε με δυο αποχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Ιουνίου 2014 #292 Share 7 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε μα δύο αποχές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιουνίου 2014 #293 Share 7 Ιουνίου 2014 (edited) Το κολπο ειναι το εξης: Παιρνεις βαθιες ανασες και αποδεχεσαι το γεγονος οτι θα τα κανεις ολα ωπα μεσα στο ενυδρειο. Παρνεις μια μεγαλη αποχη και το κυνηγας μεχρι να το πιασεις! Εμενα μου πηρε 20 λεπτα να βγαλω 3 μεγαλα! Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 8 Ιουνίου 2014 Author #294 Share 8 Ιουνίου 2014 Τα κατάφερα !! Ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Ιουνίου 2014 #295 Share 8 Ιουνίου 2014 Ο οποιοσδηποτε κανει τετοιο αθλο αξιζει χειροκροτημα και σεβασμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 20 Ιουνίου 2014 Author #296 Share 20 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σε όλους ! Τα φώτα σας παρακαλω γιατι εγω θα τρέλανω με αυτο το χόμπι . Το πρωι σημερα που ξύπνησα βρήκα δεκάδες πράσινα σαλιγκάρια αλλα και στο τζαμί γεμάτο άσπρες μικρές ζωντανές ! Σα κλωστουλες !!! Εχω ψιλοτρομαξει . Πάντως σημειώνω οτι μολις έχτες κατέβασε θερμοκρασία μετά απο 10 μερες στους 32 επειδη είχα υποψία παρασιτου. Επίσης μολις προχτές έκλεισα την αεραντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 20 Ιουνίου 2014 Author #297 Share 20 Ιουνίου 2014 Αν το δει κανένας έμπειρος και βρει χρόνο ας μπει στον κόπο γιατι νιώθω οτι γέμισα τερατάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Ιουνίου 2014 #298 Share 20 Ιουνίου 2014 Μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφία ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 20 Ιουνίου 2014 Author #299 Share 20 Ιουνίου 2014 Μπορείς να βάλεις κάποια φωτογραφία ;Το βραδάκι και αν φαίνονται . Τι πιθανολογείται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Ιουνίου 2014 #300 Share 20 Ιουνίου 2014 Λαθρεπηβατες σαλιγκαρια και καποιο ειδος σκουλικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος