lemonikos 12 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα το πρωί βρήκα την derasa να μας εχει χαιρετήσει. Το βράδυ γύρω στις 3 υπήρχε...το πρωί οχι. Ολα στο Ενυδρειο πανε μια χαρά όπως και τα αλλα δυο clams. Τι μπορει να εγινε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 12 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Ποσο καιρό το είχες το clam φιλε μου? Οταν το αγόρασες το ελενξες απο κάτω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 +1 Νικο,δηλαδη τις προηγουμενες μερες δεν σου ειχε παρουσιασει κανενα σημαδι οτι εχει προβλημα? Ηταν τελειως ανοιχτο και ο μανδυας σε πληρη εκταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Το μονο διαφορετικό τις τελευταίες 2-3 μέρες ηταν ότι μετακινήθηκε ελάχιστα και ακουμπουσε σε καποια ζωανθους. Κατα τα αλλα πήγαινε τέλεια. Και παντα σε πλήρη έκταση. Το ειχα απο τις 6 Δεκεμβρίου 2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις γαριδες στο ενυδρειο; Εχεις δει καποιο μεγαλο σκουλικι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Επισης ειχες κανει ελεγχο για παρασιτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonikos 14 Φεβρουαρίου 2014 Author #7 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Παράσιτα δεν ειχε. Το ειχα τσεκάρει μετα απο τον εντοπισμό των pyramids snail στο αλλο clam. Δεν εχω εντοπίσει κάτι αλλα μου ακούγεται πολυ πιθανό να το έφαγε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Φεβρουαρίου 2014 #8 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Προσεξε αν τα αλλα κλαμακια σου εχουν καλυμμενο το ποδι τους,την κατω μερια τους,που ειναι και το πλεον ευαισθητο σημειο τους.Εκει χτυπανε τα σκουλικια,αλλα και οι γαριδες αθελα τους,αφου προσπαθοντας να φανε τη γλιτσα που εχουν εκει το τραυματιζουν θανασιμα τις περισσοτερες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος