George Stratakis 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #26 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 ok, μόλις πάω θάλασσα θα ξέρω τι θα κοιτάζω να βρω, οπότε θα το βρω!!! Με το κουτάλι που λες, πως δηλαδή... Την πιάνεις από τα "μαλλιά" και την ξεκολλάς σιγά σιγά από τη ρίζα γύρω γύρω με το κουτάλι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Stratakis 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #27 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 περιοχη χαμολια Αθήνα??? Εγώ είμαι Κρήτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosxx 18 Φεβρουαρίου 2014 #28 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 όχι δεν θα την τραβήξεις καθόλου γιατί θα σου μείνουν στα χέρια τα πλοκάμια της. Θα βάλεις το κουτάλι στην βάση της και θα το κουνάς για να μπει σιγα σιγα κάτω από το πόδι της μέχρι να ξεκολλήσει , όχι με δύναμη γιατί είναι εύκολο να την πληγώσεις΄ αρκετά και να πεθάνει . Αν την πληγώσεις λίγο δεν πειράζει θα συνέλθει σιγά σιγά. Οι καφέ να ξέρεις ότι δεν θέλουν φως και αν βάλεις στο ενυδρείο θα πάει και θα κρυφτεί ( είχα βάλει 2 και μια τις είδα όταν τις έβαλα και μα όταν τις επέστρεψα στην θάλασσα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Stratakis 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #29 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Οκ, ανυπομονώ να πάω θάλασσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 21 Φεβρουαρίου 2014 #30 Share 21 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε Γιωργο .Αυτο που γινεται με τα Μεσογειακα ενυδρεια πολυ μου αρεσει παντως!!!Απο την πηγη απευθειας στο ενυδρειο σου.Πολλα μπραβο Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2014 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 23 Φεβρουαρίου 2014 #31 Share 23 Φεβρουαρίου 2014 Το κρητικό το αθάνατο το αίμα. Μπράβο πολύ μου άρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Stratakis 16 Μαρτίου 2014 Author #32 Share 16 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας, και φυσικά όσους με βοήθησαν!!! Χθες βρήκαμε μία ντοματιά ή όπως μου το είπε αυτός που μου το βρήκε , "Μ**νι της θάλασσας... Την άφησα μέσα στο ενυδρείο και πήγε μόνη της κάπου και στάθηκε. Μόλις νιώσει ασφαλής θα τη φωτογραφίσω!!! Επίσης, πιάσαμε ένα γοβιό (http://www.fishingtarget.com/greek/gobios.html) Και να σας πω την αλήθεια φοβάμαι μην τα φάει όλα μέσα στο ενυδρείο γιατί είναι πολύ μεγάλος... (14εκ)... Θα δείξει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Μαρτίου 2014 #33 Share 16 Μαρτίου 2014 Νικολα εδω ερχαισε για μπανακια;! Ωραιος φιλος, αντε βαζε καμια φωτο ομως γιατι ειμαστε και ολιγον τι μπανηστηρτζιδες μην μας αφηνεις ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Μαρτίου 2014 #34 Share 16 Μαρτίου 2014 Θέλουμε κατευθείαν φώτο Νομίζω πως αυτός ο γοβιος είναι σαρκοφάγος (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Stratakis 17 Μαρτίου 2014 Author #35 Share 17 Μαρτίου 2014 Λοιπόν... η ανεμώνη κρύφτηκε, και τη βρήκα με δυσκολία... πάντως δεν έχει ανοίξει κανονικά είναι συνεχώς κλειστή, και ψάχνει κάπου να στηριχτεί. Ελπίζω να μην πάει να χωθεί σε καμία γωνία και δε την βλέπω... Ηδού οι φώτος... Ο γοβιός, τρώει τροφή του εμπορίου, και για την ώρα δεν έχει φάει κανένα ψάρι ή γαρίδα (τουλάχιστον δεν έχω δει να τρώει γαρίδες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleri14 19 Μαρτίου 2014 #36 Share 19 Μαρτίου 2014 Καλημερα !! Πολυ ομορφο ενυδρειο. Για χρωμα μπορεις να βαλεις κι αυτο http://4.bp.blogspot.com/-94roeGScnCE/TmOgu99n-OI/AAAAAAAAN5M/s1kpjM4CUM4/s1600/Protula%2Btubularia%2Ba.jpg που ευκολα οσοι φιλοι κανουν ψαροτουφεκο θα σε πανε να βρεις.Εγω θα προτεινα και κανενα καβουρακι σε κοχυλι για δουλεια βυθου !! Το ερχομενο καλοκαιρι θα φτιαξω το δικο μου αντιστοιχο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
immer 19 Μαρτίου 2014 #37 Share 19 Μαρτίου 2014 H κόκκινη ανεμώνη υπάρχει και σε πράσινη. Για πολλά χρόνια είχα πάρα πολλές στο ενυδρείο μου και μάλιστα λόγω συνήθειάς τους να ζουν σε πολύ ρηχά σημεία με μεγαλύτερη θερμοκρασία δεν είχαν κανένα πρόβλημα μα θερμοκρασία τροπικού υφάλου. Σε mini reef (και όχι nano) που διατηρώ τώρα έχω επίσης περίπου 2 μήνες μία κίτρινη boxer από βυθό του Πόρου και 2 κόκκινες ελληνικές cleaner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
immer 19 Μαρτίου 2014 #38 Share 19 Μαρτίου 2014 Εδώ είναι μερικές εικόνες από το παρελθόν. Όλα είναι από δικούς μας βυθούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος