souits 10 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά τι ράτσα είναι αυτός ο τύπος εδώ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kipis 10 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπικά πιστεύω ότι είναι Hypostomus plecostomus αν κ στην φωτό αυτή η άλγη με μπερδεύει λίγο ! Πού τον ανακάλυψες ρε πατρίδα; Δες εδώ χαρακτηριστικά: 1)http://badmanstropicalfish.com/stats/stats_catfish_Pterygoplichthys_scrophus.html 2)http://www.israquarium.co.il/Fish/FishIndex/Hypostomus%20plecostomus.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kipis 10 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 o 1) είναι Rhino chocolate pleco της ίδιας οικογένειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 10 Φεβρουαρίου 2014 Author #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Έλα ρε πατρίδα, από Θεσσαλονίκη τον πήρα άμα θες οδό πες να στην στείλω pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 10 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 o 1) είναι Rhino chocolate pleco της ίδιας οικογένειας. Όχι δέν είναι.... Φαντάζομαι εννοείς αυτό: Pterygoplichthys scrophus Το ψάρι είναι κατά πάσα πιθανότητα Pterygoplichthys gibbiceps άν και χρειάζεται καλύτερη φωτογραφία με το ψάρι λιγότερο στρεσαρισμένο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 10 Φεβρουαρίου 2014 Author #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ που ασχολείστε με το θέμα αλλά δεν νομίζω να είναι κανένα από αυτά που λέτε, μοιάζει με το 2ο λινκ του Kipis και με αυτό που πιστεύεις εσύ Husky(παρεμπιπτόντως έχω ένα malamute)αλλά δεν είναι από αυτά. Εάν πάτε στην φώτο κάντε φούλ ζούμ, είναι 4*** χ 2***(ανάλυση), παίρνει πολύ ζούμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 12 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 κι εμενα για Hypostomus plecostomus μου κανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Φεβρουαρίου 2014 #8 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ που ασχολείστε με το θέμα αλλά δεν νομίζω να είναι κανένα από αυτά που λέτε, μοιάζει με το 2ο λινκ του Kipis και με αυτό που πιστεύεις εσύ Husky(παρεμπιπτόντως έχω ένα malamute)αλλά δεν είναι από αυτά. Εάν πάτε στην φώτο κάντε φούλ ζούμ, είναι 4*** χ 2***(ανάλυση), παίρνει πολύ ζούμ. Στιο λίνκ του Kipis to ψάρι είναι Pterygoplichthys gibbiceps και όχι Hypostomus Plecostomus και είναι το ίδιο με αυτό που σου έγραψα! Δές και στα παρακάτω λίνκ για τις διαφορές μεταξύ τους.... http://www.planetcatfish.com/common/species.php?species_id=148 http://www.planetcatfish.com/common/species.php?species_id=580 Νομίζω ότι ΄δεν κάνω λάθος.... ΥΓ.Εγώ έχω Husqvarna όχι χάσκυ!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 14 Φεβρουαρίου 2014 Author #9 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Στιο λίνκ του Kipis to ψάρι είναι Pterygoplichthys gibbiceps και όχι Hypostomus Plecostomus και είναι το ίδιο με αυτό που σου έγραψα! Δές και στα παρακάτω λίνκ για τις διαφορές μεταξύ τους.... http://www.planetcatfish.com/common/species.php?species_id=148 http://www.planetcatfish.com/common/species.php?species_id=580 Νομίζω ότι ΄δεν κάνω λάθος.... ΥΓ.Εγώ έχω Husqvarna όχι χάσκυ!!!!!!!! Έχεις δίκαιο, άρα είναι gibbiceps και είμαι χαρούμενος.......αλλά δεν μοιάζει τόσο πολύ με την φώτο του λίνκ, μπορεί να έτυχε. Υ.Γ. Κ εγώ είχα ένα ΚΤΜ αλλά όταν έσπασα την σπονδυλική μου στήλη, το έκαψα , και να πω έκανα μλκια;;; Δεν έκανα................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις δίκαιο, άρα είναι gibbiceps και είμαι χαρούμενος.......αλλά δεν μοιάζει τόσο πολύ με την φώτο του λίνκ, μπορεί να έτυχε. Υ.Γ. Κ εγώ είχα ένα ΚΤΜ αλλά όταν έσπασα την σπονδυλική μου στήλη, το έκαψα , και να πω έκανα μλκια;;; Δεν έκανα................................... 1ον. Να τον χέρεσε τον gibbi είναι πανέμορφο ψάρι και μακάρι να του δώσεις τον χώρο που θέλει. 2ον. Καλά έκανες και έκαψες τον ΚαΤιΜά γιατί φυσικά δέν είναι Husqvarna....βέβαια μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι το ίδιο πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 14 Φεβρουαρίου 2014 Author #11 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 1ον. Να τον χέρεσε τον gibbi είναι πανέμορφο ψάρι και μακάρι να του δώσεις τον χώρο που θέλει. 2ον. Καλά έκανες και έκαψες τον ΚαΤιΜά γιατί φυσικά δέν είναι Husqvarna....βέβαια μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι το ίδιο πράγμα... 200 λίτρα........παραπάνω δεν έχω :/ και όντος είναι τόσο απλός αλλά τόσο όμορφος ο συγκεκριμένος. ΚΤΜ μπορεί να είχα(λόγο οικονομικών) αλλά η καρδιά εδώ χτυπάει δυνατά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 200 λίτρα........παραπάνω δεν έχω :/ και όντος είναι τόσο απλός αλλά τόσο όμορφος ο συγκεκριμένος. ΚΤΜ μπορεί να είχα(λόγο οικονομικών) αλλά η καρδιά εδώ χτυπάει δυνατά. Φαντάζομαι ότι αυτό το έχεις δεί: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Κυριε Χασκυ σπαμαρεις και εισαι εκτος θεματος. Υγ. Η κ@λ@γρια Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Φεβρουαρίου 2014 #14 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Κυριε Χασκυ σπαμαρεις και εισαι εκτος θεματος. Υγ. Η κ@λ@γρια Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Έχεις δίκιο...αυτομπανάρομαι για τις επόμενες ώρες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Φεβρουαρίου 2014 #15 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Και την Κυριακη θα σε μαστιγωσω κιολας :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 11 Μαρτίου 2014 Author #16 Share 11 Μαρτίου 2014 Έχουμε καλύτερη φώτο και με ανάπτυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Μαρτίου 2014 #17 Share 14 Μαρτίου 2014 πανεμορφος! τελικα ο Δημητρης ειχε δικιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
numb 14 Μαίου 2014 #18 Share 14 Μαίου 2014 Καταρχήν πολύ ωραίο το ενυδρείο σου και το ψάρι. Χωρίς να θέλω να σπαμάρω, βλέποντας τις φωτογραφίες σου μου γεννήθηκε η εξής απορία: Στις φωτό το ενυδρείο φαίνεται να "περισσεύει" 3-4 εκ. από κάθε πλευρά του επίπλου. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (να ανοίξει - σπάσει κλπ?) Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάω σε μεγαλύτερο ενυδρείο και αντιμετωπίζω παρόμοια κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Μαίου 2014 #19 Share 14 Μαίου 2014 καλα εκανες και το επισημανες! υπαρχει θεμα να εχουμε διαρροες.. ο πατος του ενυδρειου πρεπει να παταει ολοκληρος πανω στο ξυλο! αρα numb κοιτα, αν δεν σε περνει το επιπλο του ενυδρειου, να κοψεις στα μετρα του νεου ενα ξυλο και ακουμπησε το πανω στο επιπλο.. ωστε να γλυτωσεις ξυλωματα,βιδωματα κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
numb 14 Μαίου 2014 #20 Share 14 Μαίου 2014 Αυτό άραγε ισχύει και στην περίπτωση που το ενυδρείο έχει κάτω πλαίσιο και η διαφορά είναι ελάχιστη (1 - 2εκ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Μαίου 2014 #21 Share 14 Μαίου 2014 για να εισαι εσυ σιγουρος , καλο ειναι να παταει ολοκληρο.. τωρα αν περισευει 1 εκ. απο την μια κι 1 εκ. απο την αλλη.. πιστευω δεν θα εχεις προβλημα... για ποσα λιτρα μιλαμε? diy ή εργοστασιακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
numb 14 Μαίου 2014 #22 Share 14 Μαίου 2014 Αυτό σκέφτομαι : http://www.petsupermarket.gr/4009/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/water-home-80x35x45cm-126lt.html ή juwel Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 14 Μαίου 2014 #23 Share 14 Μαίου 2014 για τα χρυσοψαρα? αν ειναι 78 cm μηκος το επιπλο σου, δεν νομιζω να εχεις προβλημα... να ειναι λιγοτερο, εγω θα το φοβομουν.. εν αναγκη ,αν δεν θελεις να παρεις ενα κομματι ξυλο, βαλε ενα dow φελιζολ στα μετρα του πατου του ενυδρειου, που ειναι και σκληρο και σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
numb 15 Μαίου 2014 #24 Share 15 Μαίου 2014 Ναι για τα χρυσόψαρα! 78,5εκ είναι. Λογικά δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Μαίου 2014 #25 Share 15 Μαίου 2014 μια χαρα εισαι, δεν εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος