steliosv 8 Μαρτίου 2007 #1 Share 8 Μαρτίου 2007 (edited) Χθες έκανα τις μετρήσεις στο ενυδρείο και βρήκα τις εξείς ΝΗ4: ήταν κάτι ανάμεσα σε 0 και 0,5mg/lt NO2: 0,5mg/lt NO3: 200 mg/lt Πως το βλέπετε είναι στο τέλος του στρωσίματος ή κάνω λάθος. Σε καμια εβδομάδα θα είναι έτοιμο; Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2007 - vouros Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 8 Μαρτίου 2007 #2 Share 8 Μαρτίου 2007 Σε ακούω ανυπόμονο. Έτοιμο θα είναι όταν σου δείξει Αμμωνία & Νιτρώδη μηδέν. Τώρα αν αυτό θα είναι σε μια βδομάδα ή σε 10 μέρες δε μπορούμε να μαστε σίγουροι. Πριν πόσο καιρό ξεκίνησες το στρώσιμο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosv 8 Μαρτίου 2007 Author #3 Share 8 Μαρτίου 2007 Λίγο ανυπόμονος είμαι όχι τόσο για να μπουν τα ψάρια μέσα γιατί ουτως ή αλλιως δεν ξέρω πότε θα κατέβω Αθήνα για να τα πάρω αλλά απλά να ξέρω ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος και μπορώ αναπάσα στιγμή να τα βάλω. Είναι στην 22 μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 8 Μαρτίου 2007 #4 Share 8 Μαρτίου 2007 Πιστευω σε περιπου δυο εβδομαδες να εισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος