Tsipouras 9 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Εχει κανεις ιδεα απο Φωσφοριζε ροζ και πορτοκαλι αλγη??? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 9 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Φωτογραφία έχεις για να δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Μηπως προκειται για σπογγους; Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 10 Φεβρουαρίου 2014 Author #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 10 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι σαν κοκκινες φουσκαλες? Αν ναι μαλλον red bubble. Δυσκολη αλγη. Βγαλε καμια φωτο με φωτισμο προς το λευκο να καταλαβουμε. Εκτος αν το γατονι πιο πανω καταλαβε ηδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 10 Φεβρουαρίου 2014 Author #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Οχι παιδια την ξερω την red bubble αυτη που εχω εγω δεν προεξεχει αππ τον βραχο απλα του αλλαζει λιγο το χρωμα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 (edited) σημαδακια κοραλινης ειναι αν και η φωτο δεν βοηθαει 100% Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2014 - Δίας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Φεβρουαρίου 2014 #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Χμμμμ...μήπως έχεις αστερίνες και σου κάνουν αυτές τις στάμπες;Στο λέω γιατί κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο "θέμα" σε σημεία και είναι από τις αστερίνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 10 Φεβρουαρίου 2014 Author #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Ποιες ειναι οι αστερινες?? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS7777 12 Μαρτίου 2014 #10 Share 12 Μαρτίου 2014 Γεια σας και απο μενα!!!ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να σασ ρωτησω για ενα προβλημα ποθ εχω με αλγη και δεν μπορω να την αντιμετωπισω!εχω βγαλει φωτο απο το ενυδρειο μου με την αλγη και θα ηθελα αμα μπορειτε να μου δωσετε μια λυση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Μαρτίου 2014 #11 Share 12 Μαρτίου 2014 Γεια σας και απο μενα!!!ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να σασ ρωτησω για ενα προβλημα ποθ εχω με αλγη και δεν μπορω να την αντιμετωπισω!εχω βγαλει φωτο απο το ενυδρειο μου με την αλγη και θα ηθελα αμα μπορειτε να μου δωσετε μια λυση!!! Ανοιξε θεμα στην κατηγορια και ανεβασε τις φωτογραφιες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος