Snakehead 9 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα σαςΕνα νέο project εχω στα σκαριά εδω και καποιες μέρες. ένα ενυδρείο 1.80Χ55Χ65 (600+ λίτρα) , το ενυδρείο είναι της εταιρίας Abyssos και θα φιλοξενήσει τα αγαπημένα μου channa aurantimaculata. το ενυδρείο φυσικά θα γίνει species tank γιατι ότι κινείτε εκτελείτε >βήμα βήμα η εξελιξη του και ο εξοπλισμός τουη γυάλαη γυάλα με τις διπλές κοντρες πάνω κάτωπρωτο γέμισμα (φυσικά επιτυχημένο)το ενυδρείο ετοιμο να μου ερθει Θεσσαλονίκη, προστέθηκε και και φασα σε χρωμα βεγκε οπως και φελιζολ στον πατοτο ενυδρείο πλέον πάνω στη βαση του , ιδιοκατασκευη με κοιλοδοκο 5χ5 και 5χ7 και ντυσιμο σε χρωμα βεγκε επίσης. εδω βλεπετε και τα 75 κιλά λεπτοκοκη αμμο που θα μπει στο ενυδρειο.πρωτη δοκιμη δικια μου για να δουμε αν αντεχει η βαση και το πατωμαη πλάτη βαφτηκε με οικολογικο πλαστικο μαυρο χρωμα kraftπάμε στα φίλτρα τωρα, 2 Χ 1200 λιτρα την ώρα της aquanova. οικονομική και πάρα μα πάρα πολυ καλή επιλογη . αθορυβο , πίεση φοβερή και μεγαλο καδο για τα υλικά μας.φωτιστικο κρεμαστό 2Χ80 watt T5 της aquanova επίσηςη διακοσμηση του θα ειναι ρίζες red moorwood και φυτα χαμηλων απαιτησεωνελπίζω να σας αρεσει .να πω οτι στα φίλτρα εχει μπει 3 λιτρα ετοιμο βιολογικο (μπόλι). περιμενουμε φυτά , θα παω να παρω πετρες και χαλικάκι για να τελειωσω με τη διακοσμηση και περιμενω τις εντυπώσεις σας.ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 9 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 αδερφε καλογεμιστο, πολυ ομορφη δουλεια με μερακι να το δεις οπως θες :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 9 Φεβρουαρίου 2014 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 με το καλο να γεμισει και ψαρακια,ομορφα πραγματα ειμουν μπροστα στη κατασκευη της γυαλας ωραια δουλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #4 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω πολυ . να στε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 9 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Σε ζηλεύω Χρήστο!!! Με το καλό τα καινούργια ψάρια! Πόσα σκοπεύεις να βάλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 ναι σαι καλα αγορι. 6 θα μπουνε με σκοπο να βγει ζευγαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 9 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 καλη συχεια να εχεις χρηστο φοβερη κατασκευη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #8 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω Νικόλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 9 Φεβρουαρίου 2014 #9 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία δουλειά φαίνεται καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 9 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 αυτα ειναι ενυδρεια!!!!!!!θα γινει τελειο!!! :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Φεβρουαρίου 2014 #11 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Το ΤΕΡΑΣ ! Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 πολυ ωραια δουλεια καλογεμιστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Απλα σε ζηλευω! Καλογεμιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #14 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω πολυ για τα καλά σας λόγια. οπως το εχω στο μυαλο μου οντως πιστευω και εγω οτι θα γινει φοβερο και τρομερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Φεβρουαρίου 2014 #15 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλη αρχη!Περιμενουμε να δουμε την εξελιξη του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 10 Φεβρουαρίου 2014 #16 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Έτυχε να το δώ στο μαγαζί τελειωμένο και το χάζευα! Μπόλικα λίτρα και πολύ ωραία κατασκευή. Μπράβο είμαι σίγουρος ότι θα γίνει υπέροχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 10 Φεβρουαρίου 2014 #17 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο,όμορφο "σύνολο", θα το χαρείς, καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 10 Φεβρουαρίου 2014 Author #18 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 να στε ολοι σας καλα , θα ενημερωνω συνεχεια για την εξελιξη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Φεβρουαρίου 2014 #19 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Φιλαρακι με το καλο να γεμισει ζωη! Πολλα λιτρα και ιδιαιτερο προτζεκτ! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 11 Φεβρουαρίου 2014 Author #20 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 να σαι καλα ρε αγορινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 11 Φεβρουαρίου 2014 #21 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Φοβερη δουλεια!!!!!!Καλη συνεχεια και απο μενα,καλογεμιστο,και να το χαιρεσαι!!!!!!Αναμενουμε την συνεχεια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Φεβρουαρίου 2014 #22 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλη συνεχεια και απο μενα! Μεχρι στιγμης φαινεται εντυπωσιακο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 11 Φεβρουαρίου 2014 #23 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου πολύ ωραίο καλογέμιστο! Μια ερώτηση. Δεν θα έχει θέμα δίπλα στο καλοριφέρ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 13 Φεβρουαρίου 2014 Author #24 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Να στε καλα. Οχι στα τοσα λιτρα δεν υπαρχει θεμα με το καλοριφερ ασχετα που δεν αναβει το καλοριφερ εδω και δυο χρονια. Αχαχαχαχαζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Φεβρουαρίου 2014 #25 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλό γεμιστω φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος