INTERPET 8 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Α Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2014 - melanotenias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 .....τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTERPET 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 κατα λαθος το κανα και ψαχνω να βρω να το σβυσω και δεν μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Δε πειράζει, συνέχισε απο δώ το θέμα σου. Δε μπορείς να το σβήσεις τωρα. Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Ποσταρε τη φορμα με τη παρουσιαση και θα τα σβησω εγω μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 περιμενω με αγωνια το υπολοιπο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Η παρουσιαση θα γινει η να διαγραφει το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTERPET 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #8 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 (edited) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Γενική κατηγορία ενυδρείου βιοτοπικο λιμνη malawiΔιαστάσεις Ενυδρείου 121 x 51 x 62Συνολικά Λίτρα 350Ψάρια:γυρω στα 30-35 mbunaΦωτισμός :led ταινια και 2 τ5 μια μπλε μια λευκηΔιάρκεια φωτισμού 8 ωρεςΔιακοσμηση:πετρες ασβεστολυθικες απο πεντελη και αμμο παραλιαςΥποστήριξη οργανισμών τροφη - tropical malawi,tropical kelp algae flake,ocean nutrition,cichlid vegi flakes. 2 φορες τη βδομαδα σκορδοζουμο seachem και καθε κυριακη νηστεια φιλτρανση:Fluval 305 και το εσωτερικο φιλτρο του rio 300 με υλικα:6 λιτρα siporax,σφουγγαρια μπλε και υαλοβαμβακα pH 8,5Γενική σκληρότητα GH 15Ανθρακική σκληρότητα ΚΗ 10Αμμωνία ΝΗ3 0ΝιτρώδηΝΟ2 0Νιτρικά ΝΟ3 0,10Φωσφορικά PΟ4Μέση Θερμοκρασία °C 26Συντήρηση Αλλαγές νερού 30%καθε πεμπτηΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:malawi Buffer της SEACHEM-μαγειρικη σοδα, Αντιχλωριο της prime Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTERPET 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #9 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιο φιλε μου αλλα θα ηθελα λιγο πρασιναδα.Ο συνοδοντης που νομιζω οτι ειναι απο ταγκανικα σ αφηνει να παρεις γεννες?Ο κυριαρχος αρσενικος του ενυδρειου να υποθεσω οτι ειναι καποιος ps.socolofi albino(white snow)?Πες μας αν θες κ τα ειδη που φιλοξενεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Φεβρουαρίου 2014 #11 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Ειδα και κλασικο μπλε σοκολοφι.Σου εχει υβριδισει με τα αλμπινο?Αν ναι τι βγηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTERPET 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #12 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 την καλησπερα μου φιλε μου ιθαγενη,..ο synodontis οντως ειναι tanganyiκιεζος,oντως δεν κολαει σε βιοτοπικο malawi αλλα τον εβγαλα απ το ενυδρειο με τα tropheus που εχω και τον εριξα στη malawi γιατι μ ενδιαφερουν οι γεννες απ τα tropheus περισσοτερο που τα μωρα εκει ζουνε και κολυμπανε ανεξελενκτα χωρις να κινδυνευουν απ τα υπολοιπα ψαρια.στο malawi Οποτε εχω γεννες τα αλλα ψαρια πανε και τρωνε τα μωρα οποτε ο synodontis δε μ ενοχλει γιατι δε μ ενδιαφερουν γεννες απ τη malawi για το λογο του οτι εχει να πεσει υδριβιο καργα και δε θελω.απ οτι ειδες δεν εχω ασχοληθει καν με χαρεμια.μερικα απ τα ψαρια που χω ειναι idiotropheus,maylandia,cynotilapia,pseudotropheus grabro,pseudotropheus blue zebra,pseudotropheus snow white,pseudotropheus red zebra,pseudotropheus polit,pseudotropheus enlongatus neon spot,pseudotropheus acei,labido kipuma hongi,labido caraelus,melanochromis cyaneorabdos,melanochromis auratus, Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTERPET 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #13 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 οσο για την πρασιναδα ειμαι κατα σε φυτα σε αφρικανικα.προτιμω μονο ξεραιλα και βραχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Φεβρουαρίου 2014 #14 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλώς ήρθες φίλε μου! Πολύ χρώμα το ενυδρείο σου. Ακολουθεί τα "αμερικάνικα" πρότυπα οπού δεν ασχολούνται με βιοτοπικότητα, χαρέμια και τα σχετικά. Είναι καθαρά το οπτικό κομμάτι που ενδιαφέρει σε αυτά τα ενυδρεία. Αν και προσωπικά δεν είμαι φαν των συγκεκριμένων ενυδρείων, πιστεύω οτι σαν θέαμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Από τσακωμούς πως πας? Απότι κατάλαβα δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με τα φύλλα των ψαριών. Το σκεπτικό με τα τύπου "αμερικάνικα" είναι οτι έχουν μόνο αρσενικούς με ελάχιστα ή καθόλου θηλυκά. Με αυτό τον τρόπο οι αρσενικοί δεν έχουν να διεκδικήσουν τίποτα και περιορίζονται σε αψιμαχίες κυριαρχίας, οπού λόγο πληθυσμού η επιθετικότητα μοιράζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 9 Φεβρουαρίου 2014 #15 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Εγω προσωπικα θα τον χαριζα τον συνοδοντι.Και κατι ακομη,ειναι η πιο πρωτοτυπη εκκινηση παρουσιασης ενυδρειου που εχω δει!!!Πλακα κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTERPET 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #16 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 AZ team απο τσακωμους δεν παιζει τιποτα απολυτος.οπως ειπες κι εσυ εχω βαλει πολλα ψαρια μεσα ακριβως για το λογο του να μην πεφτει ξυλο.περα απ το synodontis ειναι βιοτοπικο και μαλιστα της ταξεως των χορτοφαγων ψαριων της λιμνης.με πεισατε.θα τον βγαλω τον synodontoyli....!!!!! johnbaggios οντως ποιο κουλα δεν εχει ξεκινησει αλλη παρουσιαση...χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος