vasili 8 Φεβρουαρίου 2014 #51 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Στειλτο εδω,μπορει να ενδιαφερονται και αλλοι! Και ακομα μια παρακληση,γραφε ολοκληρες τις λεξεις γιατι για καποιους ειναι δυσκολο να καταλαβουν τι λες.. πιστευω πως δεν χρειαζεται..... το καταστημα υπαρχει στο φορουμ.... εχουμε πολυ καλα μαγαζια (κ μ πολυ καλες τιμες) π εχουν βημα στο site... οσο για τις λεξεις ειναι σαν ν μ ζητας ν σταματησω τις μπυρες............ Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2014 - vasili Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #52 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 (edited) πιστευω πως δεν χρειαζεται..... το καταστημα υπαρχει στο φορουμ.... εχουμε πολυ καλα μαγαζια π εχουν βημα στο site... οσο για τις λεξεις ειναι σαν ν μ ζητας ν σταματησω τις μπυρες............ Γιατι δεν χρειαζεται ρε φιλος και αν ψαχνει δηλαδη και αλλος?Ασε που το καταστημα δεν ειναι στο φορουμ.. Οσο για τις λεξεις κανε την καρδια σου πετρα κα καντο,μας βγαινουν τα ματια να διαβαζουμε τι γραφεις.. Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2014 - rastafarian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 8 Φεβρουαρίου 2014 #53 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δεν χρειαζεται ρε φιλος και αν ψαχνει δηλαδη και αλλος?Ασε που το καταστημα δεν ειναι στο φορουμ.. Οσο για τις λεξεις κανε την καρδια σου πετρα κα καντο,μας βγαινουν τα ματια να διαβαζουμε τι γραφεις.. το σαιτ δεν ειναι αυτο π εγραψε τ παλικαρι πιο πανω..... αλλο τ εστειλα.... οσο για τις λεξεις πιστευω πως εισαι υπερβολικος... φιλικα παντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #54 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 μεχρι να λυσετε να ουμ τις δοαφορες σας δε μου λετε ποια απο αυτα χρειαζομαι; χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #55 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Για το μαγαζι κοιτα εδω. Οσο για τις λεξεις δεν ειμαι καθολου υπερβολικος,ετσι οπως τα γραφεις δυσκολευομαστε να διαβασουμε τι γραφεις.Θα σε παρακαλεσω να γραφεις κανονικα οπως ολοι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #56 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 μεχρι να λυσετε να ουμ τις δοαφορες σας δε μου λετε ποια απο αυτα χρειαζομαι; χαχαχ Αμμωνια,νο2 και νο3 για αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #57 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδ οπως τα βλεπουμε στη σειρα το 2 , το 3 και το 6 ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #58 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Οπως τα βλεπουμε...κανενα.. Αμμωνια,νο2 και νο3.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #59 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 χαχα τι ειναι αυτη η αριθμηση ; ας μου πει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 8 Φεβρουαρίου 2014 #60 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 ΝΟ2 = Νιτρώδη και ΝΟ3 = Νιτρικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #61 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Gh,ph low range,test σε χαρτακια 6 σε 1...οτι ναναι δηλαδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 8 Φεβρουαρίου 2014 #62 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 νιτριωδη --------> No2 νιτρικα ----------> Νο3 αμμωνια --------> Nh3/Nh4 ψαχνεις ν δειχνει κατι απο αυτα....... το σαιτ π εστειλες δεν εχει κατι τετοιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #63 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 xaxaxa δινω 200 ευρω σε οποιον μου α στειλει σπιτι αρκει αν ειναι τα σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 8 Φεβρουαρίου 2014 #64 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 βεβαια αν πας απο κοντα σε καποιο απο τ καταστηματα τους λογικα θα εχουν..... απο τιμες ομως δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Φεβρουαρίου 2014 #65 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 οσο για τις λεξεις πιστευω πως εισαι υπερβολικος... φιλικα παντα.... Φίλε vasili θα σε παρακαλέσω να δεχθείς την παράκληση του συντονιστή για τον τρόπο γραφής σου. Όλοι προσπαθούμε, όσο ανορθόγραφοι και αν είμαστε να γράφουμε σωστά τα post μας ώστε οι φίλοι συγχομπίστες να βγάζουν νόημα από αυτά. Το να κόβουμε τις λέξεις δείχνει ασέβεια ή έλλειψη χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση θέλω να πιστεύω οτι συμβαίνει το δεύτερο, ειδάλλως θα χρειαστεί να γίνω κι εγώ υπερβολικός. Είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας για μικροπράγματα.... Ευχαριστώ για την κατανόηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili 8 Φεβρουαρίου 2014 #66 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε vasili θα σε παρακαλέσω να δεχθείς την παράκληση του συντονιστή για τον τρόπο γραφής σου. Όλοι προσπαθούμε, όσο ανορθόγραφοι και αν είμαστε να γράφουμε σωστά τα post μας ώστε οι φίλοι συγχομπίστες να βγάζουν νόημα από αυτά. Το να κόβουμε τις λέξεις δείχνει ασέβεια ή έλλειψη χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση θέλω να πιστεύω οτι συμβαίνει το δεύτερο, ειδάλλως θα χρειαστεί να γίνω κι εγώ υπερβολικός. Είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας για μικροπράγματα.... Ευχαριστώ για την κατανόηση! αρχικα αν γινετε ας ανοιξουμε ενα αλλο θεμα για ν μην καταστρεψουμε τ σιγκεκριμενο.... δεν ειπα οτι απορριπτω την παρακληση.... δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος κοβοντας μια "λεξει" (αν δεις μονο τα: το,τα, που, σου, και αντε στην χειροτερη ενα δηλαδη μπορει ν κοψω) μπορει ν δειξει ασεβεια.... α κ δεν εχω γραψει κ με greeklish μιας κ υπαρχει ως κανονισμος στο φορουμ.... (κ ν πω την αληθεια εμενα δεν μ ενοχλουν) ειναι κανονισμος τ φορουμ κ ειναι σεβαστος.... δεν πιστευω οτι εδωσα καποια λαθος συμβουλη στο παλικαρι ωστε ν παθει ζημια.... τα κοκκινα γραμματα μπορει ν παρεξηγηθουν οτι εχουν απειλητικο υφος..... (πιστεψε με δεν τ πηρα ετσι.....) παρακαλω οποιαδηποτε απαντηση εχετε ν μ δωσετε ν γινει ειτε σε καποιο θεμα σχετικα μ τ γραψιμο ειτε με πμ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 8 Φεβρουαρίου 2014 #67 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ που με έγραψες.... Ας υπερβάλλω λοιπόν κι εγώ λίγο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Φεβρουαρίου 2014 #68 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 χαχα τι ειναι αυτη η αριθμηση ; ας μου πει καποιος σορυ αλλα κλαιω ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #69 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους . Η πρώτη Κυριακή μετά απο το κλείσιμο μιας εβδομάδας και εχω το εξής σχέδιο : Απο βραδύς εχω αποχλωριωσει 3 λίτρα νερού . Οπότε τωρα θα κλείσω το φίλτρο , θα βγάλω 3 λίτρα , θα αλλάξω υαλοβαμβακα, θα διορθώσω φυτά κτλ , και σιγα , σιγα ρίχνω το καινούριο νερό . Ανοίγω τι φίλτρο , ρίχνω ένα καπάκι βακτήρια και τα αφήνω νηστικε για σημερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Φεβρουαρίου 2014 #70 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί 3 λίτρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #71 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί 3 λίτρα ;Γιατι απο τις απόψεις που μάζεψα ειμαι αστρωτο ακόμα. Τελείωσα τη φροντίδα και μου αρέσει το αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Φεβρουαρίου 2014 #72 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Αλλαγή να κάνεις πάνω από 15 λίτρα. Θα σου πάει το στρώσιμο πίσω αλλά προκειμένου να πάθουν ζημιές τα ψαράκια σου, είναι προτιμότερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #73 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Οκ next week ομως τωρα ... Ευχαριστω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Φεβρουαρίου 2014 #74 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Οκ next week ομως τωρα ... Ευχαριστω !! Τι next week? Αναλογα τις μετρησεις σου,αν αυριο οι μετρησεις ειναι χαλια θα κανεις αυριο αλλαγη γιατι τα ψαρια σου θα εχουν θεμα σε αστρωτο ενυδρειο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moraitisf 9 Φεβρουαρίου 2014 Author #75 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 Εν τω μεταξύ πως μπορω να σταματήσω τα platies να τρώνε την ταμπακέρα του sae? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος