teoxan 6 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Για σας παιδια, Σήμερα το μεσημεράκι κατά απαίτηση του μικρου αγορασα ένα ψαρακι που μου ειπαν ότι είναι clown ( εμενα δεν μου μοιάζει, αλλα είναι μωρο)... Από την ωρα που μπήκε στο ενυδρείο εχει χωθεί και σουλατσάρει μεσα στην xenia, η οποία αντι να ανοίξει μεχρι πανω στο βράχο ως συνηθως, εχει μαζευτεί. Μηπως νομιζει ότι η xenia είναι ανεμώνη;; Θα εχει καμια επίπτωση στην xenia; Γιατι το κλοουνακι μια χαρα το βλέπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Κλοουνακι ειναι και απ'οτι βλεπω μαλλον amphiprion perideraion η amphiprion akallopisos. Λογικο ειναι η ξενια να στρεσαριστει αφου ξαφνικα αποκτησε μπελα στο κεφαλι της. Δε νομιζω να εχεις προβλημα ομως.Λογικα θα συνηθισει και θα τον ανεχτει Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2014 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Το ειδα το ειδος που λες, όμορφο είναι. Ελπίζω η xenia να το συνηθίσει. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Τιποτα φιλε.Να σαι καλα και καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνω με στρατο Και οσο μεγαλωνει η xenia τοσο πιο ευκολο θα της γινεται και να τον ανεχεται. Μεγεια το ψαρακι! Τρωει teo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 χλαπακιάζει, ότι τροφη και ότι κωπήποδο βλέπει στο ενυδρείο το πιανει αμοκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ ευχαριστο αυτο Ο μικρος σου,εχει ξετρελλαθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 ε, βεβαια αν και μου λεει ότι δεν μοιαζει με το νεμο αλλα δεν τον πειράζει. Πηγε κι εψαξε στο google την ονομασια που εγραψε ο Διας. Παντως είναι πολύ ωραιο θέαμα. Βιντεο πως ανεβάζουμε εδώ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Φεβρουαρίου 2014 #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Δεν εχω ιδεα απο αυτα teo Μου! Προσωπικα στο yοutube τ'ανεβαζω και μετα link εδω. Αν μπορεσεις ωραιο θα ειναι γιατι(αν δε κανω λαθος) δεν εχουμε φωτο η vid, clown να κανει hosting σε xenia. Τουλαχιστον δεν το θυμαμαι εγω. Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2014 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 μεγεια σου αυτο ειναι το ψαρακι amphiprion perideraion θα φαει υπομονη θελει ,για το καλο της να τον συνηθισει αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 (edited) ένα βιντεο εδώ, είναι λιγο χαλια αλλα να παρετε μια ιδεα. Έγινε επεξεργασία 6 Φεβρουαρίου 2014 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιος Ευχαριστουμε teo Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 6 Φεβρουαρίου 2014 #13 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 amphiprion akallopisos είναι και βρήκε τη φωλιά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 26 Φεβρουαρίου 2014 #14 Share 26 Φεβρουαρίου 2014 και σε μας host στη xenia εχουν κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος