dionysos 5 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Γενική κατηγορία ενυδρείου Κοινωνικό, Αφρική ΛίμνεςΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 80x40x60Συνολικά Λίτρα: 180Sump (λίτρα):ΟργανισμοίΦυτά: Anubias και vallisneria giganteaΨάρια: pseudotropheus saulosiΆλλα είδη: σαλιγκαρια zebraΔιακοσμητικά υλικάΦόντο: ΝαιΠέτρες: ΝαιΞύλα: ΌχιΆλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Λευκή άμμοςΒυθός:ΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 1 λάμπα Τ5 groluxΔιάρκεια φωτισμού: 10 ώρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: fluval 206 Κυκλοφορία νερού 780 λίτρα/ώρα.Θέρμανση/ Ψύξη: 24CΛίπανση: ΌχιΠαροχή CO2: ΌχιΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή: hikari cichlid excelΠαράμετροιpH: 8Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3): 0Νιτρώδη (ΝΟ2):Νιτρικά (ΝΟ3):Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):ΣυντήρησηΑλλαγές νερού: 50% μία φορά την εβδομάδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Το ενυδρείο όπως είναι τώρα πριν την αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Ωραια ψαρακια (ποσα εχεις? γιατι δεν μας λες ) λιγο οι πετρες με χαλανε που ειναι διαορετικες το πισω τζαμι θελει καθαρισμα λογικα ο θερμοστατης ειναι μεγαλο Αλλα πολυ ωραιο Περιμενουν φωτο μετα την αλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionysos 5 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Ο θερμοστάτης είναι λίγο μεγάλος γιαυτό και τον έχω έτσι. Έχω 9 ψαράκια 3 αρσενικά και 6 θηλυκά. Θα μπούνε άλλα 2 θηλυκά. Η Φωτογραφία είναι πριν 25 μέρες περίπου αλλά από τότε το πίσω τζάμι καθάρισε και σήμερα έγινε η αλλαγή οπότε μεθαύριο θα ανεβάσω άλλες φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνω με τον προλαλησαντα! Παρα ταυτα ομορφο φαινεται! Αναμενουμε φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 5 Φεβρουαρίου 2014 #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Τι αναλογιες αρσενικα θηλυκα εχεις?Τα εχεις καιρο τα ψαρακια?Τα μικρα τους φανταζομαι επιβιωνουν γιατι βλεπω εχεις πολλες κρυψωνες.Παντως κ γω θα εβαζα ενα ειδως πετρας.Μου αρεσει περισσοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 5 Φεβρουαρίου 2014 #7 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και από μένα! Καταρχήν μαρεσει το στήσιμο προσωπικά! Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρειο? Αν θέλεις άλλαζε το 30% ανά εβδομάδα νερό! Οπτικά ίσως θα μαρεσε περισσότερο αν οι πέτρες ήταν όμοιες! Και ίσως σιγά σιγά να έβγαζες κάνα αρσενικο! Πολύ καλή προσπαθεια! Μπράβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionysos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 To ενυδρείο τρέχει απο αρχές καλοκαιριού και η αναλογίες είναι 1 αρσενικό με 2 θηλυκά μέχρι να μπουν άλλα 2-3 θηλυκά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ψαράκια και απο μικρά ψαράκια τα πάω μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 6 Φεβρουαρίου 2014 #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα σε βρισκω.Να τα χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 6 Φεβρουαρίου 2014 #10 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θα σου πω καταρχην ενα μπραβο,που τολμησες σε αυτα τα λιτρα με saulosi(κατι παρομοιο ειχα κανει και εγω και μου την ειπανε για το μηκος,δεν κανει για μπουνα κ.τ.λ. you know)Για το στησιμο θα συμφωνησω με τους φιλους για τις πετρες!!!!Κατα τα αλλα ολα ειναι Ο.Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionysos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα έγινε αυτήν η αλλαγή στο ενυδρείο μου! Και αυτά είναι τα μικρά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2014 #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 Να σου ζησουν τα μικρα! Κουκλακια! Στο πανω ενυδρειο τι σκοπευεις να κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionysos 6 Φεβρουαρίου 2014 Author #13 Share 6 Φεβρουαρίου 2014 προς το παρόν θα είναι έτσι δεν ξέρω αν βάλω κάτι άλλο και περιμένω η πλάτη που έφτιαξα να κολλήσει και άλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 7 Φεβρουαρίου 2014 #14 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Σιγουρα πολυ προτωτυπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 7 Φεβρουαρίου 2014 #15 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Σορρυ για το off topic αλλα τι ψαρια ειναι αυτα?Γεννανε ευκολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 7 Φεβρουαρίου 2014 #16 Share 7 Φεβρουαρίου 2014 Σορρυ για το off topic αλλα τι ψαρια ειναι αυτα?Γεννανε ευκολα? τοπικ #36 http://www.aquazone.gr/forums/topic/80682-dhnioesse-oeanethi-aea-eeessaeaao-aoeneetho/page-2?hl=%2Bpseudotropheus+%2Bsaulosi#entry729905 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Φεβρουαρίου 2014 #17 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Αν και όντως "παραβαίνει" τους κανόνες εύχομαι όλα να πάνε καλά φίλε μου. Το νέο στήσιμο αν και πρωτότυπο νομίζω δεν έχει αρκετά περάσματα και σπηλιές. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ των αρσενικών. Έχε το νου σου. Τα ψαράκια σου παρ όλα αυτά είναι πανέμορφα! Να σου ζήσουν και τα μικρά. Να μας κρατάς ενήμερους για την πορεία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionysos 8 Φεβρουαρίου 2014 Author #18 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Εχουν περάσματα ανάμεσα απο το τσιμέντο αλλα έχει και σπηλιές κάτω απο την πλάτη φίλε μου. Ολα δείχνουν οτι πανε μια χαρα χωρίς κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος