Spiros Tai Ki 5 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 το παραπανω ενυδρειο τελει υπο κατασκευη. εχει σαμπ εξω 140 λιτρα και πυργο υπερ/σης. απο εξοπλισμο εχω μονο μια eheim αντλια 1200 l/h και ενα κουβα χαλικι nitrogen sponge kent 3.2 κιλα. και τπτ αλλο.οπωτε θα θελα να ακουσω λιγο πολυ καμια ιδεα για ψαρακια στα εκατοστα μου , ωστε να δω τι θα κανω με την αγορα του εξοπλισμου και να αρχησω να το στρωνω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε εχεις και αλλο ιδιο θεμα εδω http://www.aquazone.gr/forums/topic/92536-iaai-aaioaenaaei-80x60x65-iaa-sump/ Τι ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros Tai Ki 5 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 απο χαζομαρα μου μαλλον ειδα ενα ποστ georgerock και το ανοιξα στο γενικα για ιδεεσ περα απο αφρικη , αν θες μπορεις να το σβου φυσικα . και να ανοιξω αλλο οταν εξαντληθει το θεμα στην αφρικη π εχω . οπως νομιζετε κυριε συντονιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος