Jump to content

Επίσημη Παρουσιαση Nano Betta

chinook

Recommended Posts

Λιπασμα καθολου,το πολυ πολυ λιγο γενικο λιπασμα αλλα σπανια.

Το excel δεν ειναι λιπασμα αλλα οργανικος ανθρακας,υποκαταστατο του co2.

Πολύ όμορφο το μικρό τόσο που με έβαλες σε σκέψεις για ένα τραπεζάκι που το έχω άδειο.Μπράβο σου!

σε ευχαριστω πολυ!ναι ειναι κουτι αμα εχεις θεμα χωρου!

Λιπασμα καθολου,το πολυ πολυ λιγο γενικο λιπασμα αλλα σπανια.

Το excel δεν ειναι λιπασμα αλλα οργανικος ανθρακας,υποκαταστατο του co2.

my bad, στο νετ το ειδα ως υγρο λιπαντικο γι αυτο μπερδευτικα.

θα παω να κοιταξω για excel τοτε!

Πολύ όμορφο στήσιμο και ας είναι μόλις 10 λίτρα!!

Η elocharis με το manado θέλω να πιστεύω οτι θα τα παει μια χαρά εδώ την πάλεψε σε εμένα μόνο με χαλίκι κάτω :P

μια ερωτηση!

πηρα το flourish excel αλλα ακομα δεν εχω χρησιμοποιησει.

Σημερα θα κανω αλλαγη γιατι τελειωσε η δευτερη εβδομαδα θεραπειας melafix.

Εχει κανεις εμπειρια με το συγκεκριμενο για να με βοηθησει;(γιατι οι οδηγιες του δεν ειναι κ τοσο ξεκαθαρες..)

Τι δεν εχεις καταλαβει απο τις οδηγιες?

Θα ριχνεις καθημερινα οσο λενε οι δοσολογιες για τα λιτρα σου.

αχααχαχαχαχ μπερδευτικες λιγο.:P

Ριχνε καθημερινα οσο βγαινει για τα λιτρα σου.Παρε μια συριγγα για να μετρας ποσο θα ριχνεις γιατι οι ποσοτητες σε σενα θα ειναι μικρες.

• 2 weeks later...

με το excel ειδα οντως διαφορα αυτες τις μερες!rastafarian με την ποσοτητα που βγαινει για τα λιτρα μου και την συριγγα που ζητησα μπορεις να φανταστεις πως με κοιταζαν στο φαρμακειο!!!

ερωτηση nooba...η λαμπιτσα ( η μια κ μοναδικη) βγαζει 6000k. να ψαχτω για κανα strip με λεντακια στα 4500κ 'η ειναι υπερβολη;

Έγινε επεξεργασία - chinook

με το co2 ειδα οντως διαφορα αυτες τις μερες!rastafarian με την ποσοτητα που βγαινει για τα λιτρα μου και την συριγγα που ζητησα μπορεις να φανταστεις πως με κοιταζαν στο φαρμακειο!!!

ερωτηση nooba...η λαμπιτσα ( η μια κ μοναδικη) βγαζει 6000k. να ψαχτω για κανα strip με λεντακια στα 4500κ 'η ειναι υπερβολη;

Χαχαχα! Εγώ όταν είχα πάει στο φαρμακείο να πάρω σύριγγες έβαλα την κοπέλα να μου δείξει όλα τα μεγέθη και διάλεξα 4 διαφορετικά! :lolu:

αχαχαχαχα!

εγω δεν ηξερα και πως να την ζητησω και ζητησα μια για δοση 0,2 ml.....μονο που δεν βγαλαν να μου δωσουν κανα κερμα!

το kyoto αρχισε να κιτρινιζει και το εβγαλα.το λυπηθηκα βεβαια γιατι ειχε ριζωσει για τα καλα.

στην θεση του μπηκε αλλη μια bacopa,γι αυτο αναρωτιεμαι για τον φωτισμο...

αχαχαχαχα!

εγω δεν ηξερα και πως να την ζητησω και ζητησα μια για δοση 0,2 ml.....μονο που δεν βγαλαν να μου δωσουν κανα κερμα!

το kyoto αρχισε να κιτρινιζει και το εβγαλα.το λυπηθηκα βεβαια γιατι ειχε ριζωσει για τα καλα.

στην θεση του μπηκε αλλη μια bacopa,γι αυτο αναρωτιεμαι για τον φωτισμο...

Ζητησες σύριγγα για τη δόση; χα χα χα! :lol:

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μπράβο σου chinook... Πολύ ωραίο είναι το ενυδρειάκι σου και πολύ ωραίος ο ψαρής. Να τον χαίρεσε.... :thumbsu:

Εγώ το έχω λυμένο το θέμα με τις σύριγγες... Άμα έχεις παιδάκια, δεν ξέρεις τί να τις κάνεις τόσες που παιρνούν απο τα χέρια σου...

(Βάζουν σε κάποια φάρμακα πολύ βολικές σύριγγες-δοσομετρητες, χωρίς βελόνες εννοείται...) Έχω νομίζω κάποιες περισσευούμενες αν θέλει κανείς να του φέρω στην επόμενη συνάντηση...

αν και καθυστερημενα σε ευχαριστω πολυ!

δυστυχως αυτος ειναι ο προηγουμενος κατοικος...πληρωσε την αγαπη του για το φιλτρο μαλλον (γιατι μια μερα τον βρηκα ζωντανο νεκρο κ υποψιαζομαι οτι καποιο απο τα σαλτα του στην κεφαλη του φιλτρου ηταν και το mortale) .μηπως γνωριζει κανεις αν αυτος ο φωτισμος που του εχω αρκει για τα φυτακια;

αν και καθυστερημενα σε ευχαριστω πολυ!

δυστυχως αυτος ειναι ο προηγουμενος κατοικος...πληρωσε την αγαπη του για το φιλτρο μαλλον (γιατι μια μερα τον βρηκα ζωντανο νεκρο κ υποψιαζομαι οτι καποιο απο τα σαλτα του στην κεφαλη του φιλτρου ηταν και το mortale) .μηπως γνωριζει κανεις αν αυτος ο φωτισμος που του εχω αρκει για τα φυτακια;

Λυπάμαι για το ψαράκι, έβαλες άλλον ή το έχεις μόνο για φυτά; Πάντως 11W για δέκα λίτρα είναι πολυ καλά.

με χαλασε πολυ γιατι ειχα πολυ συντομα την πρωτη μου απωλεια απ την ωρα που ξεκινησα το χομπι...εχω βαλει αλλον τωρα και ελπιζω να παει καλυτερα.απο θεμα w/l ειναι υπεραρκετο αλλα δεν ξερω τι γινεται απο θεμα χρωματος μιας και ειναι στα 6000k.

με χαλασε πολυ γιατι ειχα πολυ συντομα την πρωτη μου απωλεια απ την ωρα που ξεκινησα το χομπι...εχω βαλει αλλον τωρα και ελπιζω να παει καλυτερα.απο θεμα w/l ειναι υπεραρκετο αλλα δεν ξερω τι γινεται απο θεμα χρωματος μιας και ειναι στα 6000k.

Τα κέλβιν είναι μια χαρά.

Για το φίλτρο έκανες κάτι να μην πάθεις τα ίδια;

Τα κέλβιν είναι μια χαρά.

οκ τοτε το αφηνω οπως εχει!

Για το φίλτρο έκανες κάτι να μην πάθεις τα ίδια;

το εβαλα οσο το δυνατον πιο ψηλα για να μην μπει καν στον πειρασμο ο νεος (και αναγκαστικα να ανοιξω επιπλεον τρυπες στο spray bar για να μην πιτσιλαει πολυ!)

οκ τοτε το αφηνω οπως εχει!

το εβαλα οσο το δυνατον πιο ψηλα για να μην μπει καν στον πειρασμο ο νεος (και αναγκαστικα να ανοιξω επιπλεον τρυπες στο spray bar για να μην πιτσιλαει πολυ!)

Αυτό με το φίλτρο δεν το κατάλαβα, έχεις την υποψία ότι πήδηξε και κουτούλησε ή πήδηξε και με κάποιο τρόπο μπήκε μέσα;

οταν εφυγε το ψαρι ολα εγιναν σε διαστημα δυο ωρων.απο εκει που ηταν μια χαρα τον βρηκαμε σε κατασταση ζωντανος-νεκρος...

και το μυαλο μου παει μονο στο ενδεχομενο να πηδηξε στην πανω πλευρα του φιλτρου που ηταν εκτος νερου (πραγμα που το συνηθιζε) και να σφινωσε καπως-καπου εκτος νερου...

οταν εφυγε το ψαρι ολα εγιναν σε διαστημα δυο ωρων.απο εκει που ηταν μια χαρα τον βρηκαμε σε κατασταση ζωντανος-νεκρος...

και το μυαλο μου παει μονο στο ενδεχομενο να πηδηξε στην πανω πλευρα του φιλτρου που ηταν εκτος νερου (πραγμα που το συνηθιζε) και να σφινωσε καπως-καπου εκτος νερου...

Εννοείς, να πήδηξε, να σφήνωσε και να ξεσφήνωσε;

Οι μετρήσεις σου εκείνο το διάστημα τί έδειχναν;

Θα μπορούσε επίσης να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας προτού τον αγοράσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...