stratigos24 22 Μαίου 2014 Author #251 Share 22 Μαίου 2014 (edited) Eδω και οι αγαπες μας.. Εχασε καποια ποιοτητα το βιντεο (ηταν 800mb και το εκανα 50mb..) αλλα βλεπεται κανονικα. Ισως καποια στιγμη ανεβασω το αρχικο αλλα τωρα δεν ειχα χρονο. Έγινε επεξεργασία 22 Μαίου 2014 - stratigos24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Μαίου 2014 #252 Share 22 Μαίου 2014 Αντε με το καλο! Λοιπον διαβασα οτι το φυτο αυτο μπορεις να το δεσεις και στο ξυλο! Δεν ξερω αν πιανει στο ξυλο! Μαλλον πιο πολυ για διακοσμηση το κανουν αφου μπορει και ανεβαινει στην επιφανεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 24 Μαίου 2014 Author #253 Share 24 Μαίου 2014 Χαθηκαν καποιες σελιδες μετα τη συντηρηση? Πχ εδω στο θεμα μου ειχαμε γραψει και αλλη μια σελιδα νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Μαίου 2014 #254 Share 24 Μαίου 2014 http://www.aquazone.gr/forums/topic/95371-aeeaac-sever/#entry945909 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 24 Μαίου 2014 #255 Share 24 Μαίου 2014 Χαθηκαν καποιες σελιδες μετα τη συντηρηση? Πχ εδω στο θεμα μου ειχαμε γραψει και αλλη μια σελιδα νομιζω. kλαψτην σελιδα σου, κλαψτην... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Μαίου 2014 #256 Share 24 Μαίου 2014 Χαθηκαν καποιες σελιδες μετα τη συντηρηση? Πχ εδω στο θεμα μου ειχαμε γραψει και αλλη μια σελιδα νομιζω. Αφου στενοχωρηθηκες τοσο πολυ, θα στο ξαναγραψω! Με τετοια ροη νομιζω οτι βλεπω σολωμους που πανε να γεννησουν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 24 Μαίου 2014 Author #257 Share 24 Μαίου 2014 Χαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 1 Ιουνίου 2014 Author #258 Share 1 Ιουνίου 2014 Eδω ενα σημερινο βιντεακι απο το ενυδρειο (επιλεξτε 720-1080p για καλυτερη ποιοτητα): Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Ιουνίου 2014 #259 Share 1 Ιουνίου 2014 Εμενα μου αρεσει παρα πολυ αυτη η καφεκιτρινη αποχρωση ολου του ενυδρειου!!!Δεν θυμαμαι αν στο'χω ξαναπει..... Ετσι κανουν αυτα ολη μερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 1 Ιουνίου 2014 Author #260 Share 1 Ιουνίου 2014 Δεν θυμαμαι και εγω αν μου το εχεις ξαναπει. Οπως και να χει, χαιρομαι που σου αρεσει. Οταν λες ''ετσι κανουν'' τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Ιουνίου 2014 #261 Share 1 Ιουνίου 2014 Εννοω frering στο τζαμι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Ιουνίου 2014 #262 Share 1 Ιουνίου 2014 Πολυ ομορφο! Τα φυτα κανανε τη διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 1 Ιουνίου 2014 Author #263 Share 1 Ιουνίου 2014 (edited) @Georgerocks Ναι, το κανουν αρκετα συχνα μεσα στη μερα. Πρεπει γενικα να καθρεφτιζονται πολυ στα τζαμια. @Sturm Να σαι καλα! Οντως, ειναι καλυτερο τωρα. Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2014 - stratigos24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Ιουνίου 2014 #264 Share 1 Ιουνίου 2014 Τελικά καλά έκανες και έβαλες Φυτά Δείχνει πολύ ωραίο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
numb 3 Ιουνίου 2014 #265 Share 3 Ιουνίου 2014 Ωραίο το στήσιμο του ενυδρείου σου και τα ψαράκια! (παρεμπιπτόντως έχουμε το ίδιο ενυδρείο). Αν βαρεθείς την άλγη της πλάτης και θελήσεις ένα λιγότερο βιοτοπικό look, πάρε κανα-δυο σαλιγκάρια netrite. Εγώ έβαλα στο ενυδρείο ένα corona sun και ένα πορτοκαλί με βούλες, και έχει αστράψει από καθαριότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Ιουνίου 2014 #266 Share 3 Ιουνίου 2014 Ωραίο το στήσιμο του ενυδρείου σου και τα ψαράκια! (παρεμπιπτόντως έχουμε το ίδιο ενυδρείο). Αν βαρεθείς την άλγη της πλάτης και θελήσεις ένα λιγότερο βιοτοπικό look, πάρε κανα-δυο σαλιγκάρια netrite. Εγώ έβαλα στο ενυδρείο ένα corona sun και ένα πορτοκαλί με βούλες, και έχει αστράψει από καθαριότητα. Οταν θα δεις το ενυδρειο σου γεματο απο τα αυγα τους που δεν εκολαπτονται σε γλυκο νερο και δεν ξεκολλανε απο τις επιφανειες,θα ευχεσε καλυτερα να ειχες αλγες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
numb 4 Ιουνίου 2014 #267 Share 4 Ιουνίου 2014 Οταν θα δεις το ενυδρειο σου γεματο απο τα αυγα τους που δεν εκολαπτονται σε γλυκο νερο και δεν ξεκολλανε απο τις επιφανειες,θα ευχεσε καλυτερα να ειχες αλγες.. Ουπς! Αλήθεια? Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο σαλιγκάρι που να τρώει αυγά netrite (ή να περάσω τα τζάμια anti graffiti σπρέυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουνίου 2014 #268 Share 4 Ιουνίου 2014 Δυστυχος δεν υπαρχει κατι που να τρωει τα αυγα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 27 Ιουνίου 2014 Author #269 Share 27 Ιουνίου 2014 (edited) Στο ενυδρειο εμφανιστηκαν καποια Ramshorn snails που ηρθαν πριν κανα μηνα μαζι με καποια φυτα και εχουν κανει το ενυδρειο λαμπικο απο την καφε αλγη. Στο βυθο πλεον δεν εχει αλγη (ειχε λιγη) και το πισω τζαμι που ηταν ολο γεματο απο καφε αλγη πλεον ειναι γυαλισμενο. Και τα ξυλα τα εχουν καθαρισει σχεδον ολα. Μου εχει κανει εντυπωση ποσο γρηγορα μεγαλωνουν αυτα τα Ramshorn snails. 3-4 εχουν γινει πολυ μεγαλα και ηρθαν ειτε σε αυγα ειτε πολυ πολυ μικρα που δεν τα εβλεπες ευκολα. Τα φυτα πανε οκ με την μεσαια κρυπτοκορινα να εχει γινει θηριο (και οι αλλες καλα πανε αλλα οχι σαν αυτην που ειναι κατω απο το φως), τις υδροφυλλες τις εχω κουρεψει ηδη 2 φορες, η java fern παει καλα και το φυτο επιφανειας βγαζει συνεχεια νεα φυλλα. Εχω κοψει κιολας 2 φορες μερος του και εχω δωσει σε φιλους μου. Οι βαλλισνεριες νανα πανε οκ αλλα ψηλωνουν αργα. Εδω ενα βιντεακι σημερινο (επιλεξτε 720 ή 1080p για καλυτερη ποιοτητα): Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2014 - stratigos24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Ιουνίου 2014 #270 Share 27 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο γίνεται φίλε μου και είναι εξελίξιμο. Το φυτό επιφανείας είναι lephocephala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Ιουνίου 2014 #271 Share 27 Ιουνίου 2014 (edited) Πολυ ομορφο εχει γινει! Σου περισσευει κανα κλαδεμα απο την leucokephala; Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Ιουνίου 2014 #272 Share 27 Ιουνίου 2014 Χαλαρωτική εικόνα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 28 Ιουνίου 2014 Author #273 Share 28 Ιουνίου 2014 Να στε καλα παιδια. @Sturm Θα εχω σε λιγο καιρο κλαδεμα παλι και θα σου δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Ιουνίου 2014 #274 Share 28 Ιουνίου 2014 Όμορφο το ενυδρείο σου φίλε! Να το χαίρεσαι!! Δοκίμασες να βάλεις μια σκουρόχρωμη αφίσα ή κάποιο μαύρο χαρτόνι στην πλάτη του ενυδρείου σου; Λίγο μου χαλάει την εικόνα η θέση της κρυπτοκορίνας στο κέντρο. Συνήθως αποφεύγουμε να βάζουμε φυτά ακριβώς στο κέντρο του ενυδρείου. Κανόνας του aquascape και καλά Αλλά πάλι, έτσι όπως είναι τοποθετημένα τα ξύλα σου, δε μπορώ να δω που θα μπορούσε να μετακινηθεί η κρυπτοκορίνα. Είναι και μυστήριο φυτό και δε σηκώνει και πολύ τις αλλαγές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Ιουνίου 2014 #275 Share 28 Ιουνίου 2014 Μπράβο φίλε Το ενυδρείο σου έχει γίνει πανέμορφο το φυτό στην επιφάνεια είναι φοβερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος