TAXI182 3 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα παιδια εχω αγοραση αυτο το ρεφρακτομετρο RHSN-10ATC κανω μετρησεισ και μου βγαζει 3 με4 πιο κατω σε συγκρισει με ενα που εφερε ενα φιλος απλα αυτο που ρωταω ειναι αξιοπιστο η κανω κατι λαθοσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 3 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 εκανες καλιμπράρισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAXI182 3 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 μολισ το εκανα τωρα δειχνει τα ιδια με το αλλο του φιλου οποτε η θελει καθε φορα καλιμπράρισμα πριν το χρησιμοπει απλα ελεγα μηπωσ εχει κακενασ το συγκεκριμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι με αυτό το άρθρο θα καταλάβεις πολλά πράγματα για τα ρεφρακτόμετρα http://www.aquazone.gr/forums/topic/80880-aaeecieeyo-iaecassaao-aea-refractometer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 (edited) +1 Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2014 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος