Kostas Tsakalos 1 Φεβρουαρίου 2014 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα σε ολη την παρεα και καλο μηνα σε ολους.. θα ηθελα την βοηθεια σας..εχω ενα γκαπι εγκυο και δεν ξερω τι να κανς αν πρεπει να κανω κατι διαφορετηκο με φωτησμο-θερμοκρασια-ταισμα η κατι αλλο..αν μπορειτε βοη8ειστεμε γιατι ειμαι ασχετος.. και κατι ακομα θα η8ελα ν βαλω και καποιο συγκατηκο στα γκαπι μου γιατι μου φενεται αδειο το ενυδρειο μ..ειναι 60λ..αν εχεται καποιο ψαρακι να μου πρωτηνεται 8α μου ηταν πολυ καλο για να μην παρω καποιο και δεν ταιριαζει γιατι στο pet shop μου ελεγαν διαφορα και δεν τους εμπηστευομαι πολυ.. ευχαρηστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Φεβρουαρίου 2014 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2014 Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα θα κανεις οτι ρουτινες εχεις και τωρα Σε 60 λιτρα θα σου ελεγα να τα αφηνες μονα τους και θα γεμισεις συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas Tsakalos 2 Φεβρουαρίου 2014 Author #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαρηστω παρα πολυ νασε καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 2 Φεβρουαρίου 2014 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνω κι εγω οτι δεν χρειαζεται να βαλεις αλλα ψαρακια γιατι οταν αρχισουν να γεννανε συστηματικα θα γεμισει το ενυδρειο σου!!! Απο ρουτινες δεν χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα,μονο αν θες να προσθεσεις λιγο κερατοφυλλο το οποιο κανει καλο για τα μικρα για να κρυφτουν και να ειναι πιο ασφαλη και οταν με το καλο γεννηθουν τριμμενη τροφουλα απο αυτην που ριχνεις και τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Φεβρουαρίου 2014 #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2014 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος