lykourgos 4 Φεβρουαρίου 2014 #51 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Εξεταστική και δεν είμαι καλά... :-/ μου έχετε λείψει όλοι... σε περιμενουμεεεε........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Φεβρουαρίου 2014 #52 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Αμα στον φερω τι θα πεις; χαχαχαχαααααα Οτι εισαι μαγκας ρε! χαχα! Προβλεπεται πολυ χαβαλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Φεβρουαρίου 2014 #53 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Εξεταστική και δεν είμαι καλά... :-/ μου έχετε λείψει όλοι... Αυτα ειναι φωτη....οταν το χομπυ περναει τα στενα ορια και μπαινουμε ο ενας στη ζωη του αλλου σαν φιλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Φεβρουαρίου 2014 #54 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Αυτα ειναι φωτη....οταν το χομπυ περναει τα στενα ορια και μπαινουμε ο ενας στη ζωη του αλλου σαν φιλοι Μιχάλη αυτό ακριβώς είναι που πηγαίνει το χόμπι ακόμα ποιο πέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Φεβρουαρίου 2014 #55 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Μιχάλη αυτό ακριβώς είναι που πηγαίνει το χόμπι ακόμα ποιο πέρα! Τι να το κανεις Μητσο........καποιοι κανουν ενα βημα μπροστα,και βρισκονται καποιοι που κανουν δυο πισω.....(καποιες φορες)....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 5 Φεβρουαρίου 2014 #56 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Τι να το κανεις Μητσο........καποιοι κανουν ενα βημα μπροστα,και βρισκονται καποιοι που κανουν δυο πισω.....(καποιες φορες)....... Για μένα θα πρέπει να τους πάρουμε αγκαζέ και να πορευθούμε παρέα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Φεβρουαρίου 2014 #57 Share 5 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα θα πρέπει να τους πάρουμε αγκαζέ και να πορευθούμε παρέα. Μπράβο ρε φίλε.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Φεβρουαρίου 2014 #58 Share 8 Φεβρουαρίου 2014 Για να βλεπω συμμετοχες φιλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Φεβρουαρίου 2014 #59 Share 9 Φεβρουαρίου 2014 λιγες μερες μείνανε για παμεεεεεεεεεεεε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Φεβρουαρίου 2014 #60 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Πάμε κάπου; Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Φεβρουαρίου 2014 #61 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Στο σεμηναριο της σερα μοιραστηκαν καποιες τροφες, μια γενικη, μια για κοϊ και μια για θαλασσινα ενυδρεια.... Ειπα να δω τι ποσοτητα ειναι και την εβαλα σε ενα κουτακι τροφης... Οπως βλεπετε ειναι αρκετη ποσοτητα.. Προτηνω οποιος δεν χρειαζεραι τις τροφες που εχει να τις φερει στην πιτα και να μποραστουν/δωθουν σε οποιους θα φανουν χρησημες.... Εμενα πχ δεν μου κανουν για τα κοι και εχω ηδη πολλες γενικες της σερα, οποτε οποιος τις θελει δικες του! Εστω και 2-3€ να εξοικονωμησουμε κατι ειναι νομιζω, απ το να χαλανε στο ντουλαπι μας ή να τις πεταξουμε.... Sent from the crossroad of starway to heaven and highway to hell.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Φεβρουαρίου 2014 #62 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Στο σεμηναριο της σερα μοιραστηκαν καποιες τροφες, μια γενικη, μια για κοϊ και μια για θαλασσινα ενυδρεια.... Ειπα να δω τι ποσοτητα ειναι και την εβαλα σε ενα κουτακι τροφης... Οπως βλεπετε ειναι αρκετη ποσοτητα.. Προτηνω οποιος δεν χρειαζεραι τις τροφες που εχει να τις φερει στην πιτα και να μποραστουν/δωθουν σε οποιους θα φανουν χρησημες.... Εμενα πχ δεν μου κανουν για τα κοι και εχω ηδη πολλες γενικες της σερα, οποτε οποιος τις θελει δικες του! Εστω και 2-3€ να εξοικονωμησουμε κατι ειναι νομιζω, απ το να χαλανε στο ντουλαπι μας ή να τις πεταξουμε.... Sent from the crossroad of starway to heaven and highway to hell.... Σωστος ο Ακριδας. Το σκεφτομουν κι εγω! Μου περισσευουν θαλασσινο και κοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Φεβρουαρίου 2014 #63 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγώ θα φέρω του θαλασσινού, για τα κόι θα τα δώσω στα χρυσόψαρα, ούτως ή άλλως έτσι όπως μεγαλώνουν σαν κόι γίνονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Φεβρουαρίου 2014 #64 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Καλλιροι δεν νομιζω να κανουν για χρυσοψαρα, το σκευτηκα και εγω, αλλα ειδα οτι τα πελλετα ειναι πολυ μεγαλα για χρυσοψαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Φεβρουαρίου 2014 #65 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Θα τα σπάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Φεβρουαρίου 2014 #66 Share 10 Φεβρουαρίου 2014 Αα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Φεβρουαρίου 2014 #67 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Και όλοι μας να φέρουμε ότι δεν χρησημοποιούμε , όλο και κάποιος κάτι θα χρειάζετε . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 11 Φεβρουαρίου 2014 #68 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 μεσα και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Φεβρουαρίου 2014 #69 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Μπορει να ερθω και εγω ΥΓ Σιγουρα θα σας πω αυριο - μεθαυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Φεβρουαρίου 2014 #70 Share 11 Φεβρουαρίου 2014 Και όλοι μας να φέρουμε ότι δεν χρησημοποιούμε , όλο και κάποιος κάτι θα χρειάζετε . Άμα φέρω ότι δεν χρησιμοποιώ θα στήσω πάγκο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Φεβρουαρίου 2014 #71 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Άμα φέρω ότι δεν χρησιμοποιώ θα στήσω πάγκο!! Δε μας το'πες νωρίτερα να την κόβαμε στο Σχιστό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 12 Φεβρουαρίου 2014 #72 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 Ελεος!! Χαχαχαχαααα Θα φερω και λιγο κερατοφυλλο για οποιον θελει, μερικα ματσακια, μην περιμενεται καμια τρελη ποσοτητα.... Αναλογα τι ωρα ερθει ο καθενας :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 12 Φεβρουαρίου 2014 #73 Share 12 Φεβρουαρίου 2014 φτουουου!!!εχω υπηρεσια 16/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Φεβρουαρίου 2014 #74 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν μέσα και εγω Θα ερθει και ένας φίλος Που είναι γραμμένος στο φόρουμ Προς τους θαλασσινους οποιος μπορεσει Ας φερει κανα φραγκακι γιατί αργεί το frag swag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Φεβρουαρίου 2014 #75 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν μέσα και εγω Θα ερθει και ένας φίλος Που είναι γραμμένος στο φόρουμ Προς τους θαλασσινους οποιος μπορεσει Ας φερει κανα φραγκακι γιατί αργεί το frag swag Έτσι όπως το είδα γραμμένο νόμισα ότι έγραψες ποιηματάκι! Γι'αυτό λοιπόν είπα να δημιουργήσω... Ελάτε όλοι στο κοπή τη πίτα και συ Μανόλη κι εσύ Εβίτα Ωραία θα περάσουμε θα είναι φοβερά τις έγνοιες θα ξεχάσουμε θα είμαστε χαλλλλαρά Μαρούλια θα μας φέρει ο Fotis o GT να πάρει και η mary κι όποιος επιθυμεί Ζοο αν τυχόν πεινάσεις να μην ανησυχείς ένα club θα πιάσεις και θα το καταπιείς Ο Sturm θα μας γκρινιάζει τους δίσκους αν σκεφτεί ή το άλλο που του έκανε την moss του καραφλή Η πίτα που θα φάμε θα χει κανα φλουρί ή τσάμπα θα λαχταράμε να 'μαστε τυχεροί; Δυο μέρες μείναν τώρα και ανυπομονώ να είμαι ΟΚ στην ώρα πάλι να μην χαθώ! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος