kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #201 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Φωτογραφικό υλικό θα δούμε τι θα γίνει;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 17 Φεβρουαρίου 2014 #202 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Ανεβασαν βρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #203 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Τι ανέβασαν μωρέ;;;Δέκα φωτογραφίες;;;;Εδώ είχαμε πλήρες ρεπορτάζ και με βιντεοσκόπηση!!!Έλα πάμε φωτογραφίες γιατί το φταίξιμο θα πάει στον fotisgt αν αργήσετε!!!!!! Έγινε επεξεργασία 17 Φεβρουαρίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 17 Φεβρουαρίου 2014 #204 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Τι ανέβασαν μωρέ;;;Δέκα φωτογραφίες;;;;Εδώ είχαμε πλήρες ρεπορτάζ και με βιντεοσκόπηση!!!Έλα πάμε φωτογραφίες γιατί το φταίξιμο θα πάει στον fotisgt αν αργήσετε!!!!!! Αν δεν σου φτάνουν οι 250 που ανέβηκαν έχεις 33% από εμένα... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #205 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Που ανέβηκαν 250;;;;Δώσε link του post plz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 17 Φεβρουαρίου 2014 #206 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Που ανέβηκαν 250;;;;Δώσε link του post plz!!! το 33% είναι κοντά σου......αχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2014 #207 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 που που που;;;;;;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Φεβρουαρίου 2014 #208 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Τι να πω... Δεν έχω λόγια... Γι' αυτό δε λέω τίποτα!!!!!!!! Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση που θα είναι το αποκριάτικο μας πάρτυ! Η ανακοίνωση θα ανέβει σύντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Φεβρουαρίου 2014 #209 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 που που που;;;;;;;;;;;;;;;;; Έχεις όρεξη για Τσουκαλά κι εσύ ε; Μετά εγώ θα φταίω πάλι; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Φεβρουαρίου 2014 #210 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Ε ε θα σας μουρλάνω στο μασκέ!Αυτό σας λέω μόνο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 17 Φεβρουαρίου 2014 #211 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Άψογα κύριοι !! Με πολύ γέλιο,καλή παρέα και πολύυυυυυυ λίγη μπύρα για μια ακόμη φορά!! Να ευχαριστήσω και γω με την σειρά μου τους διοργανωτές,τα καταστήματα αλλά γι αυτήν την υπέροχη βραδυά!! Ας μην ξεχάσουμε επίσης το κατάστημα και το προσωπικό του που μας ανέχτηκε αλλά και θα μας ανεχτεί για πολλές ακόμη συναντήσεις-εκδηλώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag12 17 Φεβρουαρίου 2014 #212 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο παιδιά και του χρόνου με υγεία."Δυστυχώς" μετακόμισα επαρχία και δεν μπορώ να έρθω στις συγκεντρώσεις να σας γνωρίσω και απο κοντά.Υ.Γ. Τον Φώτη ( FotisGT ) πολύ λάσκα τον είχατε. Mόνο δημόσιες σχέσεις έκανε είδα και κράτησε ένα δισκάκι με πίτα απλά για την φώτο...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Φεβρουαρίου 2014 #213 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ρε νούμερο Πρεβεζιάνικο..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Φεβρουαρίου 2014 #214 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις όρεξη για Τσουκαλά κι εσύ ε; Μετά εγώ θα φταίω πάλι; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Μα ποτε δεν εφταιγες εσυ.Οπως δεν εφταιγα ουτε εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharopoulos 17 Φεβρουαρίου 2014 #215 Share 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους Εκ μερους του Fish & Pet Planet να εκφρασω την λυπη μου που δεν μπορεσαμε να παρευρεθουμε αν και το ειχαμε κανονισει οπως και περυσι. Δυστυχως ενας ασταθμητος παραγοντας της τελευταιας στιγμης μας κρατησε μεχρι αργα το βραδυ στο μαγαζι , οπου μαζευτηκαμε για να ερθουμε. Ελπιζω να το ευχαριστηθηκατε και να περασατε καλα. Ζηταμε λοιπον την κατανοηση σας και θα προσπαθησουμε να τα πουμε στις επομενες εκδηλωσεις Με εκτιμηση Κωστας Ζαχαροπουλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος