lykourgos 14 Φεβρουαρίου 2014 #101 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Εάν με θέλετε στη παρέα σας λέω να έρθω.. τι λες βρε Χρησταρα μην ρωτας εννοείτε οτι σε θέλουμε και εννοείτε οτι δεν θα λείψεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Φεβρουαρίου 2014 #102 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Χρηστάρα εννοείτε ότι σε θέλουμε στην παρέα μας ρε φίλε!!!Όλοι οι καλοί χωράνε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Φεβρουαρίου 2014 #103 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Υ.Γ. Παρακαλώ το POSTER πάνω από το avatar μου να γίνει POET DONE!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Φεβρουαρίου 2014 #104 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Ααα ρε χαρες....ελα 2 μερες μηνανε λεμεεεεεεε !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 14 Φεβρουαρίου 2014 #105 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 DONE!!!! Εγώ για πλάκα το'πα και βγήκε αληθινό γίναμε λίγο ρόμπα μα σε ευχαριστώ! Ηusky_Jim για σένα δεν ξέρω τι να πω γνωρίζω όμως ένα και είναι αρκετό. Γατόψαρα και πλέκο ancistrus και sae μπορεί εγώ να μπλέκω εσύ όμως ποτέ. Αν κάποιος θε να μπλέξει με αυτά τα ζωντανά που αλλού θα τρέξει; σε σένα φυσικά 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Φεβρουαρίου 2014 #106 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 te name="kalliroi" post="905395" timestamp="1392330764"] Έτσι όπως το είδα γραμμένο νόμισα ότι έγραψες ποιηματάκι! Γι'αυτό λοιπόν είπα να δημιουργήσω... Ελάτε όλοι στο κοπή τη πίτα και συ Μανόλη κι εσύ Εβίτα Ωραία θα περάσουμε θα είναι φοβερά τις έγνοιες θα ξεχάσουμε θα είμαστε χαλλλλαρά Μαρούλια θα μας φέρει ο Fotis o GT να πάρει και η mary κι όποιος επιθυμεί Ζοο αν τυχόν πεινάσεις να μην ανησυχείς ένα club θα πιάσεις και θα το καταπιείς Ο Sturm θα μας γκρινιάζει τους δίσκους αν σκεφτεί ή το άλλο που του έκανε την moss του καραφλή Η πίτα που θα φάμε θα χει κανα φλουρί ή τσάμπα θα λαχταράμε να 'μαστε τυχεροί; Δυο μέρες μείναν τώρα και ανυπομονώ να είμαι ΟΚ στην ώρα πάλι να μην χαθώ! Χαχαχαχαχα πολύ καλό όπως και τα αλλα που έγραψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Φεβρουαρίου 2014 #107 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Εάν με θέλετε στη παρέα σας λέω να έρθω.. Δεν έπρεπε καν να ρωτήσεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Φεβρουαρίου 2014 #108 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Ρε kalliroi........!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Φεβρουαρίου 2014 #109 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Παμεεεε!!!!Μια μερα εμεινε παιδια! Αν καποιος εχει να μου φερει κανενα κλαδεματακι απο pogostemon Helferi θα του ειμουν ευγνωμων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Φεβρουαρίου 2014 #110 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Παμεεεε!!!!Μια μερα εμεινε παιδια! Αν καποιος εχει να μου φερει κανενα κλαδεματακι απο pogostemon Helferi θα του ειμουν ευγνωμων Στον rastafarian παιδιά δώστε κλαδεματάκι να τον γεμίσετε χαρά να κάνει σαν παιδάκι! Τι κι αν σας ζάλισα αρκετά με αυτά τα ποιηματάκια το διασκεδάζω μια χαρά γιατί έχουν πολλή πλάκα! Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2014 - kalliroi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Φεβρουαρίου 2014 #111 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα...εχει παρει φορα η ποιητρια του aquazone λεμεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Φεβρουαρίου 2014 #112 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλλιρρόη να φέρω μπουζούκι αύριο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Φεβρουαρίου 2014 #113 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 επισης θα φερω μαζι μου και τροφη για χαμστερ και λιγο πριονιδι που δεν τα θελω οποιος θελει να μου το πει να του τα δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Φεβρουαρίου 2014 #114 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Στον rastafarian παιδιά δώστε κλαδεματάκι να τον γεμίσετε χαρά να κάνει σαν παιδάκι! Τι κι αν σας ζάλισα αρκετά με αυτά τα ποιηματάκια το διασκεδάζω μια χαρά γιατί έχουν πολλή πλάκα! απλα τα σπας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Φεβρουαρίου 2014 #115 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Καλλιρρόη να φέρω μπουζούκι αύριο; Υ.Γ. Εγώ θα φέρω τις τροφές που μας έδωσαν στο σεμινάριο, μία για θαλασσινό και 2 για κόι. Έγινε επεξεργασία 15 Φεβρουαρίου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 15 Φεβρουαρίου 2014 #116 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Θελει καμια ανουμπια κανει;; Εχω 2 μικρουλες για δωσιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Φεβρουαρίου 2014 #117 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια γιατι 4 η ωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 15 Φεβρουαρίου 2014 #118 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 εγω για καμια θαλασσινη τροφουλα και κανα φραγκακι δεν θα ελεγα οχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Φεβρουαρίου 2014 #119 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν μέσα και εγω Θα ερθει και ένας φίλος Που είναι γραμμένος στο φόρουμ Προς τους θαλασσινους οποιος μπορεσει Ας φερει κανα φραγκακι γιατί αργεί το frag swag Εμεις γιναμε 3 θα ερθει και ο αδελφος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 15 Φεβρουαρίου 2014 #120 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Μια τροφη θαλασσινη παιζει, εχω δυο βασικα 3 κοι και 2 γενικες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Φεβρουαρίου 2014 #121 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια γιατι 4 η ωρα; 4 ξεκιναμε μπορεις να ερθεις και ποιο μετα... η ωρα κανονίστηκε βαση και του καταστηματος μην ξεχνας ειναι κυριακη και το μεσημερι θα εχει κοσμο δεν μπορουμε να κλεισουμε ενα μαγαζι για ολη μερα ξεκιναμε την ωρα που ειναι χαλαρα και στην πορεια που θα το γεμισουμε το μαγαζι δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα. και περσυ 17:00 ξεκινησαμε ασχετα που απο τις 18:00 και μετα ερχοταν πολυς κοσμος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Φεβρουαρίου 2014 #122 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια γιατι 4 η ωρα; Και μετά παραπονιέσαι που σε λέω γκρινιάρη εγω για καμια θαλασσινη τροφουλα και κανα φραγκακι δεν θα ελεγα οχι.... Κι εγώ δε θα έλεγα όχι για κανα φραγκάκι 4 ξεκιναμε μπορεις να ερθεις και ποιο μετα... η ωρα κανονίστηκε βαση και του καταστηματος μην ξεχνας ειναι κυριακη και το μεσημερι θα εχει κοσμο δεν μπορουμε να κλεισουμε ενα μαγαζι για ολη μερα ξεκιναμε την ωρα που ειναι χαλαρα και στην πορεια που θα το γεμισουμε το μαγαζι δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα. και περσυ 17:00 ξεκινησαμε ασχετα που απο τις 18:00 και μετα ερχοταν πολυς κοσμος! Μια χαρά είναι η ώρα, εγώ υπολογίζω ότι θα χαθώ κιόλας στο δρόμο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 15 Φεβρουαρίου 2014 #123 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Μια απ τα ιδια και εγω και ας εχω παει εκει κανα 2 φορες στο παρελθον :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Φεβρουαρίου 2014 #124 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Οχι παρεξηγησατε, εγω εννοουσα οτι ειναι νωρις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Φεβρουαρίου 2014 #125 Share 15 Φεβρουαρίου 2014 Οχι παρεξηγησατε, εγω εννοουσα οτι ειναι νωρις! Μπορείς να πας κι από σήμερα, ανοιχτά είναι τέτοια ώρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος