lykourgos 13 Φεβρουαρίου 2014 #76 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι όπως το είδα γραμμένο νόμισα ότι έγραψες ποιηματάκι! Γι'αυτό λοιπόν είπα να δημιουργήσω... Ελάτε όλοι στο κοπή τη πίτα και συ Μανόλη κι εσύ Εβίτα Ωραία θα περάσουμε θα είναι φοβερά τις έγνοιες θα ξεχάσουμε θα είμαστε χαλλλλαρά Μαρούλια θα μας φέρει ο Fotis o GT να πάρει και η mary κι όποιος επιθυμεί Ζοο αν τυχόν πεινάσεις να μην ανησυχείς ένα club θα πιάσεις και θα το καταπιείς Ο Sturm θα μας γκρινιάζει τους δίσκους αν σκεφτεί ή το άλλο που του έκανε την moss του καραφλή Η πίτα που θα φάμε θα χει κανα φλουρί ή τσάμπα θα λαχταράμε να 'μαστε τυχεροί; Δυο μέρες μείναν τώρα και ανυπομονώ να είμαι ΟΚ στην ώρα πάλι να μην χαθώ! απλα respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Φεβρουαρίου 2014 #77 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλα........δεν παιζεσαι με τιποτα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Φεβρουαρίου 2014 #78 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ καλο μπραβο σου.χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Φεβρουαρίου 2014 #79 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Τι ειπες τωρα;;;; Καλα εσυ χαραμιζεσαι! Παντως εγω δεν γκρινιαζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Φεβρουαρίου 2014 #80 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Τι ειπες τωρα;;;; Καλα εσυ χαραμιζεσαι! Παντως εγω δεν γκρινιαζω! Δεν ήθελα να σε παρουσιάσω ως γκρινιάρη αλλά δεν μου έβγαινε η ρίμα. Αν δεν πάνε καλά οι δουλειές θα γίνω ράπερ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Φεβρουαρίου 2014 #81 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι όπως το είδα γραμμένο νόμισα ότι έγραψες ποιηματάκι! Γι'αυτό λοιπόν είπα να δημιουργήσω... Ελάτε όλοι στο κοπή τη πίτα και συ Μανόλη κι εσύ Εβίτα Ωραία θα περάσουμε θα είναι φοβερά τις έγνοιες θα ξεχάσουμε θα είμαστε χαλλλλαρά Μαρούλια θα μας φέρει ο Fotis o GT να πάρει και η mary κι όποιος επιθυμεί Ζοο αν τυχόν πεινάσεις να μην ανησυχείς ένα club θα πιάσεις και θα το καταπιείς Ο Sturm θα μας γκρινιάζει τους δίσκους αν σκεφτεί ή το άλλο που του έκανε την moss του καραφλή Η πίτα που θα φάμε θα χει κανα φλουρί ή τσάμπα θα λαχταράμε να 'μαστε τυχεροί; Δυο μέρες μείναν τώρα και ανυπομονώ να είμαι ΟΚ στην ώρα πάλι να μην χαθώ! Ειδικα το κοκκινο το πετυχες διανα! αχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Φεβρουαρίου 2014 #82 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ήθελα να σε παρουσιάσω ως γκρινιάρη αλλά δεν μου έβγαινε η ρίμα. Αν δεν πάνε καλά οι δουλειές θα γίνω ράπερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Φεβρουαρίου 2014 #83 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Μιας και σας άρεσε σας αφιερώνω και αυτό: Ασθένεια αν πάθεις στην Astra να το πεις αλλά και στον ΣΤΑΜΑΤΗΣ μπορείς ν'απευθυνθείς. Θέλεις φυτά να βάλεις θέλεις κηπουρική; Τράβα στους rastafarεις για καμιά συμβουλή Παντόφλα για να μην φας για τα λεφτά που σπαταλάς ο Akridas66 ξέρει να σε συμβουλέψει Και αν στη γυάλα έχεις ψεύτικα πλαστικά από τον Sturm να τρέχεις δυο μίλια μακρυά georgerocks κι εσύ το νου σου όχι γέλια πολλά θα έρθει κι η σειρά σου γρήγορα ή αργά Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2014 - kalliroi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Φεβρουαρίου 2014 #84 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Θα σε βαλουμε να γραψεις τον υμνο του aquazone εσενα! αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Φεβρουαρίου 2014 #85 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Θα σε βαλουμε να γραψεις τον υμνο του aquazone εσενα! αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ Μη μου βάζεις ιδέες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 13 Φεβρουαρίου 2014 #86 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Αδικήσε κορίτσι μου Κώστα προβλέπω να είναι και πολύ προχω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Φεβρουαρίου 2014 #87 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Μη μου βάζεις ιδέες! Εγω να μη σου βαζω ιδεες?Αφου σχεδον το εγραψες,αλλα 2 τετοια και ειναι ετοιμο αλλα πρεπει να γραψεις κατι και για το θαλασσινο κομματι του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Φεβρουαρίου 2014 #88 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Τοχεις μπραβο αλλο δεν εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Φεβρουαρίου 2014 #89 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Τι ειπες τωρα...! Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 13 Φεβρουαρίου 2014 #90 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Για τους θαλασσινούς Για εσάς με τα αλάτια δεν ξέρω και πολλά για frags και για κοράλλια και ψάρια αλμυρά. Σκίμερ, αραγωνίτες και βράχοι ζωντανοί σας τρώνε μέρες-νύχτες και είναι ακριβοί Λένε είστε καμμένοι δεν ξέρω το γιατί τι να με περιμένει αν έρθω από εκεί; Υ.Γ. Παρακαλώ το POSTER πάνω από το avatar μου να γίνει POET Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2014 - kalliroi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 13 Φεβρουαρίου 2014 #91 Share 13 Φεβρουαρίου 2014 Παιδεια το έχει!! Δεν έχω λόγια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 14 Φεβρουαρίου 2014 #92 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Και μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής... Ψηλλά στη Σαλλονίκα που είναι χαλλαρά κόβουν επίσης πίτα τα πάνω τα παιδιά Γι'αυτό λοιπόν ρωτάω αν έρθω από κει θα κόψουνε να φάω μπουγάτσα με φλουρί; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Φεβρουαρίου 2014 #93 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Για τους θαλασσινούς Για εσάς με τα αλάτια δεν ξέρω και πολλά για frags και για κοράλλια και ψάρια αλμυρά. Σκίμερ, αραγωνίτες και βράχοι ζωντανοί σας τρώνε μέρες-νύχτες και είναι ακριβοί Λένε είστε καμμένοι δεν ξέρω το γιατί τι να με περιμένει αν έρθω από εκεί; Υ.Γ. Παρακαλώ το POSTER πάνω από το avatar μου να γίνει POET Και μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής... Ψηλλά στη Σαλλονίκα που είναι χαλλαρά κόβουν επίσης πίτα τα πάνω τα παιδιά Γι'αυτό λοιπόν ρωτάω αν έρθω από κει θα κόψουνε να φάω μπουγάτσα με φλουρί; τα λογια ειναι περιττα σημερα τα σπας!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Φεβρουαρίου 2014 #94 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Kαλα εγω παλι γκρινιαρης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 14 Φεβρουαρίου 2014 #95 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Και μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής... Ψηλλά στη Σαλλονίκα που είναι χαλλαρά κόβουν επίσης πίτα τα πάνω τα παιδιά Γι'αυτό λοιπόν ρωτάω αν έρθω από κει θα κόψουνε να φάω μπουγάτσα με φλουρί; δεν υπάρχεις !!!!! λοιπόν σε περιμένουμε και θα κανονίσουμε να σου τύχει και το φλουρί !!!χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 14 Φεβρουαρίου 2014 #96 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Kαλα εγω παλι γκρινιαρης; Χαχαχαχα.... Κάλιο να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα.... χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 14 Φεβρουαρίου 2014 #97 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 kalliroi είσαι άπαιχτη!!!! Ακόμη κλαίω από γέλια .................. :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Φεβρουαρίου 2014 #98 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Πιστευω οτι η Καλλιροη τα ειπε ολα! Γι αυτο λοιπον σας περιμενουμε ολους στη πιτα! Για να βλεπω συμμετοχες,2 μερες εμειναν μονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Φεβρουαρίου 2014 #99 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλλιροηηηηηηηηηη........ Φοβερη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 14 Φεβρουαρίου 2014 #100 Share 14 Φεβρουαρίου 2014 Εάν με θέλετε στη παρέα σας λέω να έρθω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος