TAN 30 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Αγαπητοί φίλοι του Aquazone , με χαρά σας προσκαλούμε για 9η φορά στην εκδήλωση μας για την κοπή της πίτας στην Αθήνα για το 2014!!! Ημερομηνία ορίζεται η Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 "Πάντα το συγκεκριμένο γεγονός,λόγο της μεγάλης προσέλευσής ήταν η μεγαλύτερη και καλύτερη ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας η' να τα ξαναπούμε οι ήδη γνωστοί,μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα." "Αν δεν έχετε ξανάρθει σε εκδήλωση του Αquazone μην σας αποθαρρύνει.Είναι τόσο ευχάριστο το κλίμα που θα νιώσετε πως γνωριζόμαστε όλοι χρόνια.Άλλωστε το χόμπι που όλοι αγαπάμε είναι κάτι που μας ενώνει από την πρώτη κουβέντα Ο χώρος για φέτος θα είναι το Flocafe Δέλτα Φαλήρου(Παλαιά Λεωφ. Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη )Tήλ: 2109411070. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη διεύθυνση για τις ειδικές εκπτώσεις που θα παρέχει σε όλα τα μέλη! Θα διεξαχθεί κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του Aquazone. Ευχόμαστε να τιμήσετε όλοι το αγαπημένο μας Forum με την παρουσία σας!!! Οδηγίες προσέλευσης: http://www.athinorama.gr/restaurants/place.aspx?id=10000077 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 30 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2014 I'm in!!!! Να σας δω και απο κοντα :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 30 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2014 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 30 Ιανουαρίου 2014 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2014 αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 30 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Πτυχιούχε σε θέλω εκεί!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Ιανουαρίου 2014 #6 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Παρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 30 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Πτυχιούχε σε θέλω εκεί!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 30 Ιανουαρίου 2014 Παρων κι εγω! Θα γινει και η προγραμματισμενη συναντηση ή οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 31 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Γιουπιιι! Κυριακή! Παρούσα! Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Ιανουαρίου 2014 #10 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Παρων με τα 1000! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Παρωωωωωωωωωωων! Παιδια οσοι εχετε ερθει σε συναντησεις και περασατε καλα,θα "τρελλαθειτε" με την κοπη της πιτας και το κλιμα που επικρατει! Μια πολυ ωραια γιορτη του χομπυ με γελια,γνωριμιες,δωρα και τοσα αλλα ωραια πραγματα! Και κατι για τα παιδια που δεν εχουν ξαναερθει και δισταζουν...μην ανησυχειτε καθολου φιλοι μας,ειναι τοσο ευχαριστο και φιλικο το κλιμα που μεσα σε 5 λεπτα θα εχετε κανει τους πρωτους ενυδρειακους φιλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 31 Ιανουαρίου 2014 #12 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Παρων!!!μακαρι να ερθουν ολα τα νεα παιδια που γνωρισαμε μεσα απο αυτες τις σελιδες ωστε να τα γνωρισουμε και απο κοντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 31 Ιανουαρίου 2014 #13 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Μεσα κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 31 Ιανουαρίου 2014 #14 Share 31 Ιανουαρίου 2014 I'm in!!!! Να σας δω και απο κοντα :-) Παρων!!!μακαρι να ερθουν ολα τα νεα παιδια που γνωρισαμε μεσα απο αυτες τις σελιδες ωστε να τα γνωρισουμε και απο κοντα! Μεσα κι εγω Άντε ρε παιδειά να τα πούμε και από κοντά! Εγώ για να σας την σπάσω θα λείπω!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 31 Ιανουαρίου 2014 #15 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Μεσα κι εγω φυσικα αφου θα κερδισω και το φλουρι!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 31 Ιανουαρίου 2014 #16 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Στο κοπή τη πίτα τα είμαι κι εγκώ εκεί! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Ιανουαρίου 2014 #17 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Άντε ρε παιδειά να τα πούμε και από κοντά! Εγώ για να σας την σπάσω θα λείπω!!!!!!! Καλα εσυ αυτα....ξεχνα τα!!! Αντε να μη φερω ψαλιδι στην πιτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιανουαρίου 2014 #18 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Αν ζουμε μεχρι τοτε,θα ειμαι παρων κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Ιανουαρίου 2014 #19 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Και θα βασιλευουμε ρε συ!χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Ιανουαρίου 2014 #20 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Αν ζουμε μεχρι τοτε,θα ειμαι παρων κι εγω λοιπον μολις μηλισα με Αγιο Πετρο και εως την πιτα θα ειναι καλο παιδι οποτε τα λεμε εκει......για μετα την πιτα θα σου δωσω το τηλεφωνο του και κανε τα κουμαντα σου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 31 Ιανουαρίου 2014 #21 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Καλα εσυ αυτα....ξεχνα τα!!! Αντε να μη φερω ψαλιδι στην πιτα Ζηλιάρη!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 31 Ιανουαρίου 2014 #22 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιανουαρίου 2014 #23 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Και θα βασιλευουμε ρε συ!χαχαχαχα λοιπον μολις μηλισα με Αγιο Πετρο και εως την πιτα θα ειναι καλο παιδι οποτε τα λεμε εκει......για μετα την πιτα θα σου δωσω το τηλεφωνο του και κανε τα κουμαντα σου....... Με τοση μουρμουρα και γλωσσοφαγια ρε φιλε,ξερω γω; Τι να πω;;;; χχαχαχαχχαχαχαχαχχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 31 Ιανουαρίου 2014 #24 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Στρατο ειναι ωραια στον παραδεισω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιανουαρίου 2014 #25 Share 31 Ιανουαρίου 2014 Στρατο ειναι ωραια στον παραδεισω...! Στην κολαση να δεις..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος